- 12 Aralık 2014
- 58
- 15
- 40
- Konu Sahibi Meleklerim3
Merhaba arkadaşlar alacağım şeyleri burdan sorup almak konusunda istikrarlıyım sanırım Aranızda beko steam box Buharla temizleyici kullanan varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm memnun kaldın mı nasıl performansı düşük sıcaklık diyen var ben sanıyorum ki ütünün en son ayarı gibi el değmez diye yardımcı olur musunuz lütfenDayanamadım sipariş ettim bu gün. Muhtemelen Cuma elime ulaşmış olur.
Canım ben Arçelik olanını aldım. Açıkçası çok işime yaradı, özellikle dolap kapaklarında ve dolapların üstelerinde mutfakta zaman içerisinde ne kadar temizlersen temizle yağ kalıntısı kalıyor, bizim yardımcı kadın ile denedik, çok rahat temizledi mesela... Fırın vs temizlemek zaten çocuk oyuncağı, pencerelerin kenarında biriken ne kadar silersen sil çıkmayacak olan kirler bu aletin ince ucuyla puf diye uçup gidiyor. Sözün özü ben genel temizlik için değil ince işçilik için almak istemiştim ve cidden bu alanda başarılı.Cnm memnun kaldın mı nasıl performansı düşük sıcaklık diyen var ben sanıyorum ki ütünün en son ayarı gibi el değmez diye yardımcı olur musunuz lütfen
Canım ben Arçelik olanını aldım. Açıkçası çok işime yaradı, özellikle dolap kapaklarında ve dolapların üstelerinde mutfakta zaman içerisinde ne kadar temizlersen temizle yağ kalıntısı kalıyor, bizim yardımcı kadın ile denedik, çok rahat temizledi mesela... Fırın vs temizlemek zaten çocuk oyuncağı, pencerelerin kenarında biriken ne kadar silersen sil çıkmayacak olan kirler bu aletin ince ucuyla puf diye uçup gidiyor. Sözün özü ben genel temizlik için değil ince işçilik için almak istemiştim ve cidden bu alanda başarılı.
Kız alıntıladığın mesajda zaten Arçelik demişim yaBeko mu arçelik mi cnm buhar ısısı yüksek mi
Ay dalgınlık kusura bakma cnm :) alalım bakalım bide biz deneyelim :)Kız alıntıladığın mesajda zaten Arçelik demişim ya
Buhar ısısı yüksek evet, el süremeyecek kadar sıcak benim için. Tek sorun su çabuk bitiyor yahu, keşke su tankı daha büyük olsaymış.
Dene canım. Birde kızların yaptığı bir şey var, şu damacanaların altına koyulan tekerlekli tel bir zımbırtı vardır, onlardan da bir tane alıp gerekli durumlarda mesela yer silme vs gibi, üzerine koyup sabitlersen normal elektrikli süpürge makinesi gibi çekince geliyor kuzu kuzuAy dalgınlık kusura bakma cnm :) alalım bakalım bide biz deneyelim :)
Ahh şu kadınlar kulübü üyeleri fikirlere bak ahah kimin aklına gelir :)Dene canım. Birde kızların yaptığı bir şey var, şu damacanaların altına koyulan tekerlekli tel bir zımbırtı vardır, onlardan da bir tane alıp gerekli durumlarda mesela yer silme vs gibi, üzerine koyup sabitlersen normal elektrikli süpürge makinesi gibi çekince geliyor kuzu kuzu
Aynen, okuduğumda çok takdir etmiştim o üyeyi... Pratik zeka işte...Ahh şu kadınlar kulübü üyeleri fikirlere bak ahah kimin aklına gelir :)
Patentini alsın arçelik kullanır onu ahah. DAynen, okuduğumda çok takdir etmiştim o üyeyi... Pratik zeka işte...
Merhaba kılıçbalığı ,senin aldigin urun kırmızı yuvarlak olan degilmi?Dayanamadım sipariş ettim bu gün. Muhtemelen Cuma elime ulaşmış olur.
Evet canım kırmızısını aldım ben.Merhaba kılıçbalığı ,senin aldigin urun kırmızı yuvarlak olan degilmi?
Aldın mı arkadaşım ?? Memnun musun sen de??Patentini alsın arçelik kullanır onu ahah. D