Belali eski sevgili

ygsogrencisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
3
0
Eski sevgilimle 8 ay bi birlikteliğimiz oldu ayrildiktan sonra gözü döndü ve namusum konusunda beni , ailemi tehdit ediyor aileme cok düşkunum bu yüzden bu durumla bas edemiyorum akliniza gelecek ne varsa denedi takmamaya çalışıyorum bu sefer psikolojisini yitiriyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum daha önce kurtulamadigi bi eski sevgilisi olaniniz varsa bi kac sey paylasabilir mi benimle ? :KK43:

Umursama. Havlayan köpek ısırmaz misali.. Korktuğunu belli etme. Açma telefonlarını.msjlarına cvp verme..
Baktın çok yazıyo ,savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gidiyorum de.

Ne gibi tehditler mesela ? Soğukkanlılığınızı korumaya çalışın yine de siz.Polise falan da başvurabilirsiniz eğer tehditleri ileri derecedeyse.Bir de neden korkuyorsunuz ki namus falan derken cinsel bi birlikteliğiniz mi oldu ?

Sevgilim degildi ama bana iki yil sonra asik oldugznu itiraf eden arkadas idi. Bu itirafi duyunca bagimizi kestim. Bu sefer kafayi yemisti. Surekli yazardi. Kapina gelicem falan diye sacmalardi. Sonra ben cevaplamayinca bana ozur dilerim ama cok seviyorum diyordu. Tam piskopat gibiydi. Hic aldirma. Korktugunu belli edersen daha cok baski yapacaktir bisey elde ettigini sanarak. Bu durum bende tam iki yil surdu. Zor donemdi ama artik bos seyle ilgilendigini o da anladi.

dediklerinizi denedim tehditleri cinsel yönde böyle bi birliktelik yaşamadık ama ailemin hassasiyetini biliyor aileme bu durumu açmak zorunda kalmıştım en son onlara anlattım onlar da yanımda oldular ama toplumsal boyutunu kaldıramayacak kadar hassas ve detaycıyım her dışarı çıkmamda arkadaşları aile üyeleri yolumu keip barışmayı düşünmem gerektiğinde ısrar ediyor fakat ben aşık oldum ilk okul arkadaşıma barışmak zaten muhtemel değil fakat şu sıralar sürekli hasta olduğunu ölümcül olduğunu felan söylüyor kendini alzheimer bile ilan etti ne yapılmalı bilmiyorum takmamayı da beceremiyorum ki çok detaycıyım kahretsin ki :KK43:

Aileniz biliyorsa neyi sorun yapıyorsunuz ki ? Bırakın verem mi olur aids mi olur ne olursa olsun.Yumuşak davranıyorsunuz demekki hala kendini acındırdıgına göre.Bu kadar kafa yormaya değmez.
Ne ayılanlar bayılanlar gördük.Senden benden sağlam hepside
:KK14:

Bu senaryo bana çok tanıdık geliyor. Benide böyle tehtit etti hiç umursamış gbi gözükmedim. En sonun da tehtit ettiği şeyleri ailme de yolladı. Aile içi trnavlar sonrası ailem yine arkamda durdu ve şükür mükemmel bir hayatım var. Asla boyun eğmem en pişman olduğum şey millete daha fazla rezil olmayayım diye mahkemeye vermemiş olmamdı. Bugün vermiş olsaydım sürüm sürüm sürünüedü. Bence bir avukatla görüşün.

dediklerinizi denedim tehditleri cinsel yönde böyle bi birliktelik yaşamadık ama ailemin hassasiyetini biliyor aileme bu durumu açmak zorunda kalmıştım en son onlara anlattım onlar da yanımda oldular ama toplumsal boyutunu kaldıramayacak kadar hassas ve detaycıyım her dışarı çıkmamda arkadaşları aile üyeleri yolumu keip barışmayı düşünmem gerektiğinde ısrar ediyor fakat ben aşık oldum ilk okul arkadaşıma barışmak zaten muhtemel değil fakat şu sıralar sürekli hasta olduğunu ölümcül olduğunu felan söylüyor kendini alzheimer bile ilan etti ne yapılmalı bilmiyorum takmamayı da beceremiyorum ki çok detaycıyım kahretsin ki :KK43:
Aileniz yanınızdaysa korkacak bir şeyiniz yok. Yeni erkek arkadaşınız da bu saçma tehdit ve acındırmalarına şahit olsun ki ne hasta bir adam olduğunu anlasın. Sakın ondan bir şey saklamayın. Yolunuza çıkan aile üyelerini küfürle kovun. Ölümcül hastalığına inanmaya meyilli olduğunuzu anlamış ki devam ediyor. Biraz akıllı olun. Detaycılık diye buna demezler. Söylediklerini, yaptıklarını kayıt altına alın. Örneğin karşınıza çıkarsa hemen telefonunuza kaydedin. Mesajlarını mutlaka saklayın. Biraz daha uzarsa hemen savcılığa haber verin.

X