Kızlar merhaba adetim 4 gün gecikti hiçbir belirti yok ne gebeliğe ne de adete dair hiçbir belirti yok sadece arada kasığıma Ağrı girip çıkıyor bu gün test yaptım teste bakabilir misiniz ilk resimdeki silik 1 saat falan bekleyince daha koyu olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test çok silik canım geç döllenme olmuş olabilir benimde iki gündür yaptığım testlerde beyaz çizgi çıkıyor kuruma çizgisi gibi ama daha önce hiç olmazdı ikis de farklı markaKızlar merhaba adetim 4 gün gecikti hiçbir belirti yok ne gebeliğe ne de adete dair hiçbir belirti yok sadece arada kasığıma Ağrı girip çıkıyor bu gün test yaptım teste bakabilir misiniz ilk resimdeki silik 1 saat falan bekleyince daha koyu olmuş
Ayy inşallah teşekkür ederimHamilelik var gibi görünüyor. Tebrikler
Sizin gebelik çıktı mı pekiBenimde belirtim yoktu sadece regl ağrısı gelip gidiyordu. Kan verin bence
Bende çıkan çizgi silik pembeTest çok silik canım geç döllenme olmuş olabilir benimde iki gündür yaptığım testlerde beyaz çizgi çıkıyor kuruma çizgisi gibi ama daha önce hiç olmazdı ikis de farklı marka
Gebesin o zaman canım tebrik ederimmBende çıkan çizgi silik pembe
Ayy inşallahGebesin o zaman canım tebrik ederimm
Evet adetime dört gün kala silik çizgi ile öğrendimSizin gebelik çıktı mı peki
E tabi ki her bünye farklı. Kan verin teste çizgi görünüyorKızlar merhaba adetim 4 gün gecikti hiçbir belirti yok ne gebeliğe ne de adete dair hiçbir belirti yok sadece arada kasığıma Ağrı girip çıkıyor bu gün test yaptım teste bakabilir misiniz ilk resimdeki silik 1 saat falan bekleyince daha koyu olmu
Tabiki hcg baktirmaniz gerekiyor fakat 7+4te bi gebe olarak hala regl olmamak dışında bir belirti yaşamadım. Yani belirtisiz gebelik olur hayırlı olsunKızlar merhaba adetim 4 gün gecikti hiçbir belirti yok ne gebeliğe ne de adete dair hiçbir belirti yok sadece arada kasığıma Ağrı girip çıkıyor bu gün test yaptım teste bakabilir misiniz ilk resimdeki silik 1 saat falan bekleyince daha koyu olmuş
Teşekkür ederimE tabi ki her bünye farklı. Kan verin teste çizgi görünüyor
Teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTabiki hcg baktirmaniz gerekiyor fakat 7+4te bi gebe olarak hala regl olmamak dışında bir belirti yaşamadım. Yani belirtisiz gebelik olur hayırlı olsun