- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
- Konu Sahibi maviyesiltuna
eşim azosperm yani sperm çıkışı sıfır ve bunun yanında testis tümörü çok şükür 1. evresindeyiz ama umursamıyor gitmiyor doktora bu esnada ailelerde bilmiyordu işin içinden çıkılmaz hal almıştı tek başıma baş edemiyordum 2 hafta öncesine kadar aileme söylemek zorunda kaldım anladım ki bende kabullenememişim ve halada öyle hem eşim korkuyor hem umursamıyor gibi duruyor ailem eşimle konusunca benim abartığımı ve önemli bir şey olmadığını söylüyor
2 hafta önce kan tahlili verdi salı günü göstermeye gidecekti unuttuğunu söylüyor sizce doğrumu söylüyor
akrabamın bir çocuğu var ikinci şimdi yeniden hamile evet sevindim ama içim burkuldu ve çocukları severken anne demesi yokmu yüreğim burkuluyor resmen sızlıyor burnumun direği ve tabi eşim bu hastalığın tedavisi içinde gitmedi her iki hastalığı 8 ay önce öğrendik nasıl ne yapmam gerektiğini bilemiyorum 1,5 senelik evliyiz evliliğimizde yerine oturmadı düşüncelerinizi bekliyorum...
2 hafta önce kan tahlili verdi salı günü göstermeye gidecekti unuttuğunu söylüyor sizce doğrumu söylüyor
akrabamın bir çocuğu var ikinci şimdi yeniden hamile evet sevindim ama içim burkuldu ve çocukları severken anne demesi yokmu yüreğim burkuluyor resmen sızlıyor burnumun direği ve tabi eşim bu hastalığın tedavisi içinde gitmedi her iki hastalığı 8 ay önce öğrendik nasıl ne yapmam gerektiğini bilemiyorum 1,5 senelik evliyiz evliliğimizde yerine oturmadı düşüncelerinizi bekliyorum...