Belki dert değil ama kız kardeşimle kıyafet sorunum..

Polyannaaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
857
473
Merhaba arkadaşlar , başlıkta belirttiğim gibi belki dert değil ama sinirim bozuluyor artık bu duruma. Kız kardeşim bilir , ben kıyafet paylaşımını sevmiyorum biri giyince ter kokusu bir kez sinerse onu giymek istemiyorum. Fakat bilmesine rağmen hala huyunu değiştiremedim , o da çalışıyor bende. Ben aldığımda sırf benimkileri giymesin diye ona da benzerini alıyorum. Ama yine benim kıyafetlerimi giyiyor odalarımız ayrı son çare olarak dolabıma kilit taktım ama nafile. Yine açıyor , iç çamaşırlarımı dahi giyiyor ben bir daha giyemiyorum. Söyledim kaç kez dinletemedim. Bir eşyamı bulamadığımda sorunca yalan söylüyor. İzin alsa temiz kullansa belki böyle olmaz. Annemde kızıyor ama işe yaramıyor. Misal ayakkabı ben 37 giyiyorum o 39 ama napıyor ediyor ayakkabılarımı açıyor ben yine giyemiyorum. Bu durumu yaşayıp çözüm bulanınız var mı ? Kıskanmak değil kesinlikle ona da alıyorum zaten. Teşekkürler önerileriniz için şimdiden

Merhaba arkadaşlar , başlıkta belirttiğim gibi belki dert değil ama sinirim bozuluyor artık bu duruma. Kız kardeşim bilir , ben kıyafet paylaşımını sevmiyorum biri giyince ter kokusu bir kez sinerse onu giymek istemiyorum. Fakat bilmesine rağmen hala huyunu değiştiremedim , o da çalışıyor bende. Ben aldığımda sırf benimkileri giymesin diye ona da benzerini alıyorum. Ama yine benim kıyafetlerimi giyiyor odalarımız ayrı son çare olarak dolabıma kilit taktım ama nafile. Yine açıyor , iç çamaşırlarımı dahi giyiyor ben bir daha giyemiyorum. Söyledim kaç kez dinletemedim. Bir eşyamı bulamadığımda sorunca yalan söylüyor. İzin alsa temiz kullansa belki böyle olmaz. Annemde kızıyor ama işe yaramıyor. Misal ayakkabı ben 37 giyiyorum o 39 ama napıyor ediyor ayakkabılarımı açıyor ben yine giyemiyorum. Bu durumu yaşayıp çözüm bulanınız var mı ? Kıskanmak değil kesinlikle ona da alıyorum zaten. Teşekkürler önerileriniz için şimdiden

Görümcelerim değilsiniz değil mi

Onlar da böyle

Ama şunu anlamadım ter kokusu sinerse yıkanır zaten gider

Getirip geri dolaba mı koyuyor sonuçta kirliye atsa aynı evde yıkanında sorun olmaz gibi geldi

Görümcelerim değilsiniz değil mi

Onlar da böyle

Ama şunu anlamadım ter kokusu sinerse yıkanır zaten gider

Getirip geri dolaba mı koyuyor sonuçta kirliye atsa aynı evde yıkanında sorun olmaz gibi geldi
Yok canım , bir yere sıkıştırıyor bulamıyorum da bulduğumda da giyilecek yanı kalmıyor zaten. İzin alırsa zaten hayır diyemem , çıkarınca at makineye diyorum da . Bu bir takıntımı anlayamadım henüz. Pis bulunca sinirleniyorum.

herkesin huyu başka işte...değişik giymesini seviyor..bence değiştirerek giyilmesini sorun etme yıkanır sonuçta..kardeşsiniz ya birşey olmaz..en özendiğim konudur bu keşke benimde ablam olsaydı :)
Benim de huyum kötü aslında , kendime de kızıyorum ama temiz olmayınca genel de ona kızıyorum :))

Çok sinir bozucu gerçekten ben de nefret ederdim kıyafetlerimin geyilmesinden. Yani yılanımca temizleniyor tabiki ama arkadaş belki tiksiniyor çok normal bir de işin inat boyutu var. Kardeşiniz tam dayaklık bir de iç çamaşırını giymek ne demek ya. Odalarınız ayrıysa odanın kapısını kilitle değilse kilidi daha da sağlamlaştır. Nasıl açıyor ki kilidi onuda anlamadım. Bir sonraki evre dayak bana göre :KK66:

tepkilerinizi daha sert koyun küserse barışır zaten en azından içiniz rahat eder. bende çoook kızarım izinsiz eşyama dokunulmasına :KK62:

bencede odanızın kağısını kitleyin kilidi yanınıza alın. onuda açamaz heralde :KK11:

Çok sinir bozucu gerçekten ben de nefret ederdim kıyafetlerimin geyilmesinden. Yani yılanımca temizleniyor tabiki ama arkadaş belki tiksiniyor çok normal bir de işin inat boyutu var. Kardeşiniz tam dayaklık bir de iç çamaşırını giymek ne demek ya. Odalarınız ayrıysa odanın kapısını kilitle değilse kilidi daha da sağlamlaştır. Nasıl açıyor ki kilidi onuda anlamadım. Bir sonraki evre dayak bana göre :KK66:
Onu ben de çözemedim anahtar var herhalde. Son çare odanın kapısı. Yok ya dayak atmam da , öğrenmesini sağlamam gerek.

Ne guzel gunlerdi tek bir dolapta ablam ve benim kiyafetlerim kim neyi isterse giyerdik.ikimizde evliyiz hala daha o benim dolabimdan alir yada ben onun dolabindan.benim kizimda simdi ablamin kizinin kuculenlerini giyiyor.2.nesil 2.ele devam :KK48:

Tek teselli cümlem yanlız değilsin.
Ben artık pes ettim, şimdi ayakkabılarıma başladı ne çözümü var ne bir yolu.
Ama elimde olmadan çok ah ediyorum benim derdim çalışırken emek verirken emeğimin kullanılması ben ütü yaparken o gezip eşyalarımı sırf hazır diye kullanırsa içim yanar.
Allah hayırlı gün versin, ne diyeyim..

Ne guzel gunlerdi tek bir dolapta ablam ve benim kiyafetlerim kim neyi isterse giyerdik.ikimizde evliyiz hala daha o benim dolabimdan alir yada ben onun dolabindan.benim kizimda simdi ablamin kizinin kuculenlerini giyiyor.2.nesil 2.ele devam :KK48:
Ne güzelmiş temiz kullansa giysin canım. Yıkanınca ütüleyip assa bir şey demicem artık. Ya da en azından makineye atsın..

Tek teselli cümlem yanlız değilsin.
Ben artık pes ettim, şimdi ayakkabılarıma başladı ne çözümü var ne bir yolu.
Ama elimde olmadan çok ah ediyorum benim derdim çalışırken emek verirken emeğimin kullanılması ben ütü yaparken o gezip eşyalarımı sırf hazır diye kullanırsa içim yanar.
Allah hayırlı gün versin, ne diyeyim..
İzin alsın aldığı gibi bıraksın , zorla girmeye çalışmasın daracık kıyafetlerime kafii. Yalnız olmadığımı bilmek güzel :))
Hayırlı günler canım

Biz de Böyleyiz hm annem hem kardeşimle
yeni bi şey alıyorum tak giyiyolar sinir oluyorum
Ama giysinler yıkanır ütülenir tertemiz olur
Onlar bizim canlarimiz:)

X