Belli bir yastan sonra ask olmuyormu?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
arkadaşlar en son asık olduğumda 22 yasındaydım ondan sonra heyecan duyacağım bırı olmadı cok yakışıklı erkeklerde cıktı ama yıne olmadı eski nişanlıma karsıda olmadı ama ben artık asık olmak ıstıyorum heyecan duymak istıyormu bu imkansızmı? Ask belli bır yastan sonra olmuyormu yoksa?

Belli bir yastan sonra asik olamamak diye bir sey yok.

Belli bir yasa kadar her heyecani ask, kendini ve karsisindakini de dunyanin en ozel insani sanmak var.

Olgunlasinca insan huzur ve guven duygularinin adrenalinden daha onemli oldugunu...

Gercek hayatin ve iliskilerin de filmlerdeki gibi olmadigini fark ediyor hepsi bu.

Belli bir yastan sonra asik olamamak diye bir sey yok.

Belli bir yasa kadar her heyecani ask, kendini ve karsisindakini de dunyanin en ozel insani sanmak var.

Olgunlasinca insan huzur ve guven duygularinin adrenalinden daha onemli oldugunu...

Gercek hayatin ve iliskilerin de filmlerdeki gibi olmadigini fark ediyor hepsi bu.

İşte o heyecan hiç olmuyor bende .. Okadar özledimki o duyguları ama zamanlada alışıp sevebılıyorum tabı nısanlımda olduğu gıbı

Bende öyleyim. Duygularini kaybetmis gibi kimseden hoslanmaz mi insan? En son iki sene önce birinden cok hoslandim. Suan böyle ruhsuz ruhsuz devam ediyorum. Hayirlisi

olur tabii :))
daha önce olabildiğine göre, o potansiyel senin içinde, o aşık olacak rezerv sende var demek ki :)

sana ezginin günlüğünden bir şarkı armağan ediyorum; "leyla sensin, sevdiğin hayal değil çocuk"

bence var aşkın yaşı.yaş ilerleyince de olur olmaz değil ama insan bişeyleri yaşayıp tükettikten sonra aşık olması zor bence.tecrube, o aklı başındalık aşık olmayı zorlaştırır.40 yaşından 60 sonra kaç kişi 18lik kız gibi aşık olabilir.henüz yaşım küçük deneyimlemedim ama yaş ilerledikçe eskisi gibi heyecan duyulmuyo gibi malesef.

Olmuyor olamıyor. Bir yerden sonra aşık olacak adam da kalmıyor zaten. Sonra da sevmeyi de sevilmeyi de unutuyorsun işte.

X