Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet kızlar bu parfüm hakkında görüşlerinizi alayım ben bunu aldıgım da yaz gelmemişti deliliik edip aldım malum şimdi yaz geldi havalar sıcak ve parfümm çok agır gelmeye başladı sizce kullansammı bana çok agır geldi
Birde avondan incadessence wish of love today tomorrow bunlardan hangisi daha etkili
Bellissima çok kötü bir koku bence. Çok da demode. Avon kokuları da çok silik. Hemen uçuyor. Ve hiç özel kokular değil genelde. Sıradan kokuları var. Para vermeye değmez.
Bellissima çok kötü bir koku bence. Çok da demode. Avon kokuları da çok silik. Hemen uçuyor. Ve hiç özel kokular değil genelde. Sıradan kokuları var. Para vermeye değmez.
ya ben kullandıktan sonra fark ettim parfümü sıkıtıktan sonra genzimi yakıyo bu beni rahatsız etti. zaten kime göstersem eski bir parfüm nerden buldun diyolar
Tomorrow güzel ve kalici canim. Today cok ciceksi ama tomorrow kdar kalici degil. Incadessence de güzel. Wish of lovr hafif ciceksi. Bana kalirsa tomorrow hepsini kullandım.
Tomorrow güzel ve kalici canim. Today cok ciceksi ama tomorrow kdar kalici degil. Incadessence de güzel. Wish of lovr hafif ciceksi. Bana kalirsa tomorrow hepsini kullandım.