ben azmadimmmmmmm

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile gidelim dedim azdın mi denizde mi söndüreceksin dedi babam.İstanbula arkadaşım çağırdi azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..trt niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım

Son düzenleme:
baban sana o noktalama ..koydugun yer de tahmin ettigim seyi dememistir insallah
anneler soylerde babanin boyle seyler soyledigini bilmiyordum valla
insallah bi an once yuvani kurup kurtulursun bu adamin elinden

Ailede bir yere kadar maddi gücün yerindeyse eğer ayrıl kur evinii otur aşağıya ha şu var baban vs daha çok laf edecek kulaklarını tıkaycaaksın

anlamadım valla ne demek istediğini. biraz daha anlaşılır şekilde ifade etseydin keşke

Canım mesleğinde varmış..
ayrı ev tutsan ..
hiç yakıştıramadım o lafı babaya.
.

sen daha once de konu açmıstın dı mı babanın bu sapıkça soylemı yuzunden ayy yeter yaaa adamın ustune kaynar su dokesım geldı ne pislik adam yaa ınsan kızına denızde mı sondureceksın der mı senın yerınde olsam bıda gıtmem o eve ya bosver öğretmensen yazın semıner oldu surda burda bılmem ne de gıtme oraya annen var mı bısey demıo mu yaa

o nasıl babadır ya,hala niye o eve gittiğini sorabilir miyim?

Baban kendisi azmis asil tobe yarabbim ya ergenler gibi akil sadece azmayami calisiyo beyniyle bi tarafi yer degistirmis

Sen değil ama baban azmış yani...
Pesssss diyorum bir baba kızına bunu nasıl söylüyor inanamıyorum!!!
Bencede azan baba....demekki kendisinin gozu dort donuyo herkeside kendi gbi saniyo hemde kendi evladini yazik ya kac kurtar kendini resmen psikolojik siddet bu ya

X