Ben bakıcı mıyım, bu nasıl sorumsuzluk

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.545
Ya kızlar su an sinirim tepemde. Arkadasım gecen Cumartesi sabahı ailesinin yanına gitti. Bir işim var halledip gelecegim dedi. Yarın cuma yani neredeyse bir hafta olacak. Bana demisti ki pazar aksamı gelecegim. İşini de halletmiş.

Neyse bana dedi ki pazar gunü kedime bakmaya gider misin kumu bitti kum da alır mısın giderken. Daha önce de birkac kere gittigim icin yadırgamadım. Kumunu da götürdüm koydum. Ama sanki ben tam teşekküllü kedi bakıcısıyım iste beceremedin bilmem ne bir dahaki gittiğinde artık tuvaletini temizlersin dedi ben de kusura bakma kedinle o kadar samimi olamayacağım dedim.

Salı gunü yıne yazdı gider misin diye ama ben buraya yazarken öyle diyorum yani bana direkt emir veriyor yarın kediye git diye. Ben de gidemem isim var dedim. Aksam baska bır arkadası gidip bakmış. Ben de o aksam o arkadaşının geldıgını bilmiyordum bilsem Çarşamba gıtmezdım ben hayvan uç gündür evde yalnız sanıyordum. Bugun yani persembe kadın geldi eve kediyle o ilgilendi. Bana az önce yine yazdı yarın kedi zamanı diye. Yine dedi giderken kum bir de su mamadan al dıye. Hayır sınırım bozuldu ben bakıcısı mıyım? Kusura bakma ama isim var sen de gelirsin artık haftasonu hayvan yalnız kalıyor bana güvenme dedim. Peki dedi sadece.

Kediyi burada bırakıp kafasına göre gidiyor gecen gittiğimde zavallı yastıkları parçalamış mamasını dagıtmıs dökmüş. Hayvana acıyorum artık gercekten. Evi bana 20 km, ben sabah onda cıkıyorum evden aksam yedide donuyorum bana da zor oluyor ve bir tesekkur bile etmiyor. Zavallı hayvan perişan oldu cok buyuk de degil bes altı aylık mı ne. Bana olan tavrı da kötü yavruya muamelesi de. Hem hayvana uzuluyorum hem bana olan tavrına sınırlenıyorum

Son düzenleme:
Rahatsızlık vermiş size güvenip gitmiş. Siz bu güveni boşa çıkarın madem öyle. Herseferinde olımsuz cevap verin. Ama yazık kediye yaaa. Merhamet azıcık madem sahiplendin bakmasınıda bil

Kediyi alirken sana Mi sormus.sorumluluk alamayacaksa niye aliyoki kediyi.bence cok net bi sekilde bi daha teklif dahi etmemesini ve kediyede yazik oldugunu ve bakamadigini soyleyin bence.kuserse kussun kedisinin pesine dolasmaya baskasini bulur

ben de olsam ilk söylediğinde giderdim. ikincide gitmezdim. 20 km yol sadece çok yakın bir arkadaş için gidilir onunda git bak demesine gerek kalmaz zaten siz kediyi alır 1 hafta bakarsınız yada gider kendiliğinizden kontrol edersiniz.

bir kere 'yap, et, git, gel' şeklinde yapmamı söylemesi zaten ilk günden yapmamam için yeterli olur benim. kedi bırakılırken 2-3 günde bir bak dersin, kediyi evi zor pisleteceği, koltukları stresten patlatamayacağı bir odada bırakırsın falan.
bence iyiliğe gerek olmayan bir arkadaş. başkalarına git bak et yap desin.

zavallı kedi kimbilir nasıl psikolojide şuan sahibi onu bıraktı sanmıştır , nasılda korkuyordur evde yalnız başına , madem bakamıyorsun ne diye alıyor vicdansız kadın, Allah bin beter yapsın böylelerini .

Benim arkadasim da gidince ben bakiyorum ama kadin yük olmamak icin elinden ne geliyorsa yapıyor ki ben cok isteyerek gidiyorum.. kumunu,suyunu, mamasini hazir etmeden asla gitmez. Bu ne boyle? Kedinin mamasi kumu oyle dakka da bitmez ki haftalarca gider bi mama. Hazirlasin gitsin bari

ben de olsam ilk söylediğinde giderdim. ikincide gitmezdim. 20 km yol sadece çok yakın bir arkadaş için gidilir onunda git bak demesine gerek kalmaz zaten siz kediyi alır 1 hafta bakarsınız yada gider kendiliğinizden kontrol edersiniz.
Cok yakın arkadasım ama artık bana tavırları da rahatsız etmeye basladı. Kedıye uzulmesem gitmem. Bıze getireyim dedim onu da kabul etmedı..

bir kere 'yap, et, git, gel' şeklinde yapmamı söylemesi zaten ilk günden yapmamam için yeterli olur benim. kedi bırakılırken 2-3 günde bir bak dersin, kediyi evi zor pisleteceği, koltukları stresten patlatamayacağı bir odada bırakırsın falan.
bence iyiliğe gerek olmayan bir arkadaş. başkalarına git bak et yap desin.

hayvana yazık yaa yanında götürseymiş madem emir verir gibi konuşuyor bide ayıp be:KK67:

Evet çok kırıldım zaten. Kaç kere söyledim ama herkese karşı böyle konuşuyorum ne yapacaksın benim üslubum bu dıyor ama hoşlanmadığımı söyledim. Benım sana ayıbım olmaz bız kardes gibiyiz diyor. Tamam öyleyız ama benım öz kardesim böyle konuşmaz yanı benımle. Rahatsız oluyorum. Gidemeyeceğimi söylediğimde de trip attı. Nr yapayım yani ben simdi..

zavallı kedi kimbilir nasıl psikolojide şuan sahibi onu bıraktı sanmıştır , nasılda korkuyordur evde yalnız başına , madem bakamıyorsun ne diye alıyor vicdansız kadın, Allah bin beter yapsın böylelerini .
Evet cok korkmuş ve ürkmüş gibiydi zavallı cok uzuldum:KK43: bır hafta oldu neredeyse tek basına. Benım arada gıdıp bakmamla aynı sey degil ki surekli birinin olması. Psikolojısı bozuldu resmen hayvanın

Benim arkadasim da gidince ben bakiyorum ama kadin yük olmamak icin elinden ne geliyorsa yapıyor ki ben cok isteyerek gidiyorum.. kumunu,suyunu, mamasini hazir etmeden asla gitmez. Bu ne boyle? Kedinin mamasi kumu oyle dakka da bitmez ki haftalarca gider bi mama. Hazirlasin gitsin bari
Kum da anlamadım ne zamandan beri bir kedinin tuvaleti her gun degısıyor. Ben anlamam bu işlerden ama bu hesapta iki günde bir 15 lira kum almak gerekiyor

X