• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bittim kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah canım keşke no.nu değiştirseydin
eşin ararsa nasıl anlatacaksın durumu
haklı da olacak valla

senlik bişi yoksa ne korkuyosun anlamadım gitti. e onuda aramışın evlendim diye.Eşin ararsa sa oda pembe bir yalan uydurur hem aile saadeti için yalan söylenebilir olur bite üzülme sakin ol öyle panik yaparsan olmazki

güzelim esin eski sevgilin biliyorsa o zaman söle esine.. ve hatti degistirelim de.. böle kusku icinde yasamaktansa.. her telin caldinda icin sizlamaktansa.. bu benim düsüncem..

saolun kızlar güzel fikirleriniz için dün hiç konuşmadı bende lafı bile açmadım bakalım bugün nolcak...

zamann sen gecenlerde eski işyerinden bi arkadsınla bi takım sorunlar yasıyodun daha önce samimi mesajlar yollamışsın o kişide yanlış hayallare kapılmış seni mesajları eşine göstermekle tehdit ediyordu
değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa galiba biraz dikkatsizsin artık evlisin canım gözünü dört aç ona göre davran eski bekarlık hayatını unut canım bence o hattıda değiştir

zamann sen gecenlerde eski işyerinden bi arkadsınla bi takım sorunlar yasıyodun daha önce samimi mesajlar yollamışsın o kişide yanlış hayallare kapılmış seni mesajları eşine göstermekle tehdit ediyordu
değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa galiba biraz dikkatsizsin artık evlisin canım gözünü dört aç ona göre davran eski bekarlık hayatını unut canım bence o hattıda değiştir

yok canım oben değilim karıştırmışın :) sende yorumlarına dikkat et ben bekarlık hayaymı unuttum konu başak en baştan okursanız anlarsınız böyle yorumlarınızıda kendinize skalayın...

bence o anlamadan sen anlat..deki ogece böle böle oldu sonra ben araştırdım bu çıktı canım yanlış anlama falan de...ama önmli olan o anlamadan anlatman

canım bencede eşine otur anlat o arastırırda bulursa sana guvenı azalabılır sucunun olmadıgını anlatamazsın bırde hep bı korkun olucak bence saklama madem oncesınıde bılıyo keske esınden gızlı eskı sevgılınıde aramasaydın bence esıne anlat burda yazdıgın gıbı sakınce sonucta senın korkacagın brsey yok deger turlu daha buyuk sorunlar cıkabılır

cnm dırek durumu eşine anlat ve gidip telefon numaranı değiştir .

anlamadıgım bı nokta evlendınız madem eskı sevgılınızın bıldıgı bı hattı nıye hala kullandınızkı?esınızle nısanlıykende aynı durumlar yasanabılırdı Allah yardımcınız olsunn...

bence eşini anlat gerçegi ve numaranı deyiştirelim diye söyle eşine

ya anlamıyorum..
hiç bir suçun yokken kendi kendini neden bu kadar hırpalıyorsun..
gerçekten erkekler bu kadar anlayışsızmı arkadaşlar:uhm:

bunalr nasıl ilişkiler ya
keşke evlenirken numaranı değişseydin

en doğrusu bu olurdu bence!

bence hiç saklama ve olanı biteni anlat
eşindir sonuçta seni anlayacaktır buna emin ol

bu yazıyı yazalı bayağı olmuş geerçi ama .. nasıl yani seni yanlış bi numara aradımı eşin hemen kaydediomu numarayı :1shok: garip valla zaten sana guvenmıo gibi hallettinizmi sorunu bilmıorum ama işin zor tatlımm :1no2:

rehbere kayıtlı değil di canım...

ya bütün gece tlf avucunda uyudu eşim evden çıkana kadar tlf elime aldım işe ykalşkrekn hmeen aradım hödüğü oda özür diledi bikere aradı bunu telafısi yoksenağlama

abartiyorsun artik canim ya :delphin: aldatanlar bu kadar korkmuyor delikafadulden
tamam iyi olmamis aramasi ama esinde cocuk degilya senle evlenmeden once telefondiye bir aglet vardi ! icat edilmemis degildi ,
sorarsa gene "kim oldugunu bilmiyorum de" aklina eser ararsa da ne bileyim beni arayacagini telefonunu aldim sildimi de rahatsiz olduysan gidelim numarayi degiselim de sen sucluluk moduna girdikce ben bile anlatmadigi birseymi var diye dusunmeye basladim bunda korkacak birsey yok..
ustelik seninde eski bir erkek arkadasiyin oldugunu bilyormus ne yani her normal genc kisin olacagi gibi seninde olmus ve bitmis uzatma bu konuyu sen suclu cikacaksin bu gidisle!!..

Back
X