ben böyle birini sevdim işte :-(

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
Belki çoğunuz bana kızacaktır gururumu herşeyimi nasıl ayaklar altına aldım.
öyle pişmanımki...
birini sevdim herzaman gerçekleri bildiğim gördüğüm halde sevmeye devam ettim.bazen soğudum ondan vazgeçtim o yine kendine bağlamayı başardı.
ne derse ne isterse yaptım.seninle evlenemeyiz olmaz dedi ama benimle birlikte olmak istedi kabul ettim.herşeyi yalanmış bir kerecik olsun bana değer verip en ufak bir süpriz bile yapmadı bense ona neler neler yaptım bayan olduğum halde.küfür etti sustum aşağıladı sustum.çağırdı yanına ayağına kadar gittim ama şuraya gidelim dediğimde kötü oldum.a den zye aklınıza ne geliyorsa yaptım onun için.
bugün beraberdik kardeşiyle whatsap konuşmamızı gördü kardeşine şunları yazmıştım biz barıştık abinle benden özür diledi hatası için oda çok sevindim yazmıştı.sırf bunun için küstü bana trip yaptı nezaman kardeşiyle konuşsam hep bunu yapıyor bana.
Bende gözünün önünde hattımı çıkardım kırdım durdurmadı bile beni kalktım yanından gidiyorum dedim yine durdurmadı.ayrıldım bitti.
ben böyle aşağılık bir adamı seviyorum işte suç bende biliyorum.ona bukadar katlandığım için herşeyine göz yumduğum için ne isterse yaptığım için

Daha seviyo musunuz pes valla. Iyi bari ayrılmışsınız
seviyorum :-(
Benden özür dileyeceği halde hala üste çıkıyor birde herşeyini ayaklar altına alıp benimle birlikte olmuşmuş öyle diyor.param vardı onda onuda istedim ayrılırken ve hiçbirşeyi haketmiyorsun sen dedim

Insanin asik olunca beyni tatile cikabiliyor ne yazik ki.

Kendinize cokca zarar vermissiniz, ama yapilan her sey ask adina yapilmis, daha farkli yapamazdiniz. Ask bu, insan cikmadik canda umut vardir diyip elinden geleni yapiyor.

Sonuna kadar gidip, verebileceginizin hepsini verip bir karsilik alamayinca akliniz basiniza gelmis. Elinizden geleni yapmissiniz, yapmasaydiniz kafanizda hep bir acaba kalacakti. Boylesi en iyisi olmus, simdi 5 para etmediginden, bu isten size bir yol olmayacagindan %100 eminsiniz, gonul rahatligiyla donup gidebilirsiniz.

Elestirilecek bir durum yok, sonu olmasa da ask icin savasmissiniz, ben de cok salakliklar yaptim..........neyse.

Insanin asik olunca beyni tatile cikabiliyor ne yazik ki.

Kendinize cokca zarar vermissiniz, ama yapilan her sey ask adina yapilmis, daha farkli yapamazdiniz. Ask bu, insan cikmadik canda umut vardir diyip elinden geleni yapiyor.

Sonuna kadar gidip, verebileceginizin hepsini verip bir karsilik alamayinca akliniz basiniza gelmis. Elinizden geleni yapmissiniz, yapmasaydiniz kafanizda hep bir acaba kalacakti. Boylesi en iyisi olmus, simdi 5 para etmediginden, bu isten size bir yol olmayacagindan %100 eminsiniz, gonul rahatligiyla donup gidebilirsiniz.

Elestirilecek bir durum yok, sonu olmasa da ask icin savasmissiniz, ben de cok salakliklar yaptim..........neyse.
Ama ben herşeyimi verdim herşeyimi.o ise hala beni suçluyor tutup kolumdan oturtacağı yerde ki o çağırdı bn onun ayağına gittim bıraktı beni gitme bile demedi.

Sevme arkadaşım sevme...
Dünyada erkek mi yok?
Resmen kardeşiyle bağlantı kurmanı istemiyor iş ciddiye binmesin diye.
Ya kendinizi şu kadar küçültmeyin.
Beş para etmez erkeklerin ayağına paspas olmayın.
Senle sevişir, seni kullanır, kandırır, bi gün bi bakmışsın yüzüğü başkasına takmış.

Kendime hiç değer veremiyorumki çünkü hep hata yaptım onunla birlikte oldum

hata derken aklına sadece birlikte olmak geliyorsa sen çok yanlış gelmişsin üzülmen gereken sevişmen değil gururunu onurunu ezdirmen o da bekaretle ölçülmez her dediğine evet deyip kişiliğinden taviz vermekle olur ama sevinmelisin de bir şekilde farketmişsin artık daha iyi bir hayat seni bekliyor.

İnşallah tekrar barışmazsınız.. Bu erkekler ne istiyor anlamıyorum fazla ilgiden dolayı şımarıyorlar. Gerçekten değmez hiç kimse için üzülmeye..

Sevme arkadaşım sevme...
Dünyada erkek mi yok?
Resmen kardeşiyle bağlantı kurmanı istemiyor iş ciddiye binmesin diye.
Ya kendinizi şu kadar küçültmeyin.
Beş para etmez erkeklerin ayağına paspas olmayın.
Senle sevişir, seni kullanır, kandırır, bi gün bi bakmışsın yüzüğü başkasına takmış.
seni tanıştırmazdım diyor öyle düşünseydim sen çok fesatsın diyor bana kimseyi tanıştırmadım ailemden kimseyle diyor tek tanışan sensin diyor

hata derken aklına sadece birlikte olmak geliyorsa sen çok yanlış gelmişsin üzülmen gereken sevişmen değil gururunu onurunu ezdirmen o da bekaretle ölçülmez her dediğine evet deyip kişiliğinden taviz vermekle olur ama sevinmelisin de bir şekilde farketmişsin artık daha iyi bir hayat seni bekliyor.
Her dediğine evet dedim mesela bugün o çağırdı bn gittim ondan hiçbirşey beklemedim istemedim maddi manevi hiçbirşey yapmadı sadece beni sömürdü

Her dediğine evet dedim mesela bugün o çağırdı bn gittim ondan hiçbirşey beklemedim istemedim maddi manevi hiçbirşey yapmadı sadece beni sömürdü

işte erkeklere işlemez o dediğin ne güzel bana değer veriyor demezler köle gibi görür tepene çıkmaya kalkarlar. sen bir an önce sıyrılmaya bak zamanla soğursun zaten anlamadığım bunca kaliteli iyi adam dururken genç kızlarımız niye böyle ite kopuğa saplanır ki yazık yani..

seni tanıştırmazdım diyor öyle düşünseydim sen çok fesatsın diyor bana kimseyi tanıştırmadım ailemden kimseyle diyor tek tanışan sensin diyor
İşte sen bu çocukla barışırsan daha çok üzülürsün, onu demek istiyorum.
Benim erkek kardeşim de çok kız tanıştırdı bizle. Öyle hemen inanma erkeklere.
Yok ben seviyorum acı da çeksem diyorsan, sonu olmaz bunu bil.
Gittiği yere kadar gider, sonra dediğim gibi bi anda başkasıyla evleniverir.
Sen de hani erkeklerin 'ihtiyaç' dediği şey var ya onu karşıladığınla kalırsın.
Cinsellik yaşamanız hata değil eğer pişman olmayacaksan. Kafana bunu takma.

X