ben böyle değildim

bunalti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
130
2
iyi geceler hanımlar.
bundan yaklasık 3 hafta once 6 kisilik kızlı erkeklı (2si cift) bir arkadas grubuyla dısarı cıktık; yedik, ictik, eglendik.
buraya kadar her sey guzeldı ta ki dısarıdan eve gelip odalara dagılana kadar.
ben maalesef sarhoslugun etkisiyle arkadasımla yasamama gereken seyler yasadım. soyle soyleyeyım yarısını hatırlıyorsam yarısını hatırlamıyorum ki tam da bir iliski kurulmadı. sabah oldu işlere dagıldık vs ama ben bunu unutamıyorum cunku o arkadasla aynı ofıste calısıyoruz. biliyorum cok yanlıs seydı yaptıgım ama olmamıs gibi davrandık ikimizde. o su an bi baskasıyla konusuyo ve ben kıskanıyorum durduramıyorum kendimi ne yapsam ne etsem bilemedim. ben de buraya yazıyım dedim. ne icin yardım istediğimi de bilmiyorum sadece anlatmak istedim sanırım.

iyi geceler hanımlar.
bundan yaklasık 3 hafta once 6 kisilik kızlı erkeklı (2si cift) bir arkadas grubuyla dısarı cıktık; yedik, ictik, eglendik.
ben maalesef sarhoslugun etkisiyle arkadasımla yasamama gereken seyler yasadım. soyle soyleyeyım yarısını hatırlıyorsam yarısını hatırlamıyorum ki tam da bir iliski kurulmadı. sabah oldu işlere dagıldık vs ama ben bunu unutamıyorum cunku o arkadasla aynı ofıste calısıyoruz. biliyorum cok yanlıs seydı yaptıgım ama olmamıs gibi davrandık ikimizde. o su an bi baskasıyla konusuyo ve ben kıskanıyorum durduramıyorum kendimi ne yapsam ne etsem bilemedim. ben de buraya yazıyım dedim. ne icin yardım istediğimi de bilmiyorum sadece anlatmak istedim sanırım.
tek gecelik ilişki senin kafanda ciddiyet kazanmış adamı sahiplenmişsin

Sarhoşken olabilir böyle şeyler çok takmayın :KK51: ama kıskanma ne alaka onu anlayamadım bişeyler yaşadığın için sevgilimi oldunuz o_O

pişmanım diyorsun aynı zamanda kıskanıyorum diyor

he o zaman niye hiç birşey olmamış gibi davrandın?

yok pişmansan neden kıskanıyorsun?

pişman olsan iyi edersin belli ki adam herkeslere mavi boncuk dağıtyor
yasadıgım sey ıcın pısmanım. neden kıskandıgımı bilmiyorum iste

Yaşananlara senin gibi anlam yüklememiş o, yaşanan yaşandığı yerde kalmış. Boşuna yıpratma kendini

iyi geceler hanımlar.

Olduğu kadarıyla kalacakmış demek ki. Canını sıkmamaya çalış. Önceden de hislerin var mı bilmiyorum ama eğer yalnızca şimdi hissettiğin bir durumsa egon sana bunu düşündüren. Dolduruşa getirme kendini

Olduğu kadarıyla kalacakmış demek ki. Canını sıkmamaya çalış. Önceden de hislerin var mı bilmiyorum ama eğer yalnızca şimdi hissettiğin bir durumsa egon sana bunu düşündüren. Dolduruşa getirme kendini
Yoktu önceden hiçbi his. Sanırım dediğin gibi biraz eğimli alakali. Nasıl başkasıyla konuşur falan diye mi düşünüyo beynim naoiyosa

one night stand cogu erkekler icin birsey ifade etmez ama kadinlar duygusala bagliya biliyor, unutmaya calis , olmadi farz et ...ki olsada sonunda yine canin yanar.....amerikan romantik komedi lerde olur bir gecelik ten ask a cikmak...salla gitsin....

erkek neden seni durdurmamış ki yani içki vs. tamam da arkadaşınsa seni durdurabilirdi ama türk erkeğinin öyle huyları yoktur arkadaş punduna getirirse one night stand olur birden..

Sarhoşken gözüne çekici mi göründü?
Belki de normalde de içten içe begeni vardı içince saldın içindekileri..

Olabilir..

Her iki durumda da sağlıklı görünmüyor.
Beyefendi çapkın anlaşılan..

X