Ben bu adama derdimi anlatamıyorum.

Baykuskus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
74
33
37
yapma dediğim herşeyi yapıyor.
Şu kadına canım deme, diyor. Şu banyoyu kullanma diğerini kullan, kullanıyor.
Şu fotoları sil, yok silmiyor. Adam eski sevgilisi ile öpüşen fotolarını harddiskte unuttu ya ve ben gördüm.

Lafımın hiç değeri yokmuş gibi hissediyorum hatta ben değersizmişim gibi hissediyorum.

Sizin eşiniz de böyle şeyler yapıyor mu?
Yapıyorsa nasıl çözdünüz?

çok inatçıymış eşiniz ya da sorumsuz gerçekten silmeyi mi unuttu acaba yoksa saklıyor mu ?

:KK48::KK48::KK48:

çok romantiksiniz ama siz...

kafa kafaya verip ağlıyorsunuz ve siz hala inanmıyorsunuz kocanıza... unutmuş veya unutmamış olabilir ama pişman olduğu çok açık.
büyüklük sizde kalsın. affedin...

Yaşarken çok korkunçtu. Ben o olayı atlatmak için ilaç kullandım ve psikologa gittim. Atlattım mı tam olarak değil.
Bazen gülerek bazen kızarak anlatıyorum

Allah yardımcınız olsun kötü bi durum, kim sizin yerinizde olsa aynı şeyi düşünürdü .. ama erkekte birşeyi nekadar diretirsen okadar ters tepiyor. ben genelde bu mevzularda aynısını yasatiyorum misal o kisitlarsa ben daha çok kisitlarim gibi.. sizde gecmisini unutun ama onun her dediğini dinlemeyin anlasın nekadar sinir bozucu bi durum olduğunu..

öpusurken niye fotografini cekiyosa ne gerek var. Neyse konu o degil sizde ona hayaletmis gibi davranin var mi yok mu hic umursamayin bir sey yapmasinida istemeyin.

öpusurken niye fotografini cekiyosa ne gerek var. Neyse konu o degil sizde ona hayaletmis gibi davranin var mi yok mu hic umursamayin bir sey yapmasinida istemeyin.

Kız bi de bilmem nereli. Dünyadaki en tuhaf ülkeyi düşün işte oralı :)

Ama bunlarla ığraşırken hayatımız gidiyor. 8 aylık evliyim resmen yaşlandım

Şu fotoları sil, yok silmiyor. Adam eski sevgilisi ile öpüşen fotolarını harddiskte unuttu ya ve ben gördüm.

Lafımın hiç değeri yokmuş gibi hissediyorum hatta ben değersizmişim gibi hissediyorum.

Tersini deneyin bir de..

Bu kadinla konuşurken canım de deyin.
Bu banyoyu kesinlikle kullanmani istiyorum deyin.
Bu fotoğrafı sakın silme çerçeve yapip duvara asalim deyin...

Belki o zaman anlar :KK67:

Tersini deneyin bir de..

Bu kadinla konuşurken canım de deyin.
Bu banyoyu kesinlikle kullanmani istiyorum deyin.
Bu fotoğrafı sakın silme çerçeve yapip duvara asalim deyin...

Belki o zaman anlar :KK67:

Dilini onun bildiği benim ise öğrenmek için 2 haftadır kursa gittiğim bir ülkede yaşıyoruz.

Sinirlendim bu akşam cıktım evden. 3 saat sonra geldim ve beni 60 yaşında üniversitede çalışan bir kadın eve bıraktı. Eve geldim surat beş karış nerdesin sen dedi gezdim sonra CANIM arkadaşım eve bıraktı dedim. Şuan çıldırıyo :)

Yeni yöntemler deniyorum :)

Senin söylediğini de deneyeceğim

Dilini onun bildiği benim ise öğrenmek için 2 haftadır kursa gittiğim bir ülkede yaşıyoruz.

Sinirlendim bu akşam cıktım evden. 3 saat sonra geldim ve beni 60 yaşında üniversitede çalışan bir kadın eve bıraktı. Eve geldim surat beş karış nerdesin sen dedi gezdim sonra CANIM arkadaşım eve bıraktı dedim. Şuan çıldırıyo :)

O zaman şimdiden bol şanslar :)

Daha yeni evlisiniz. .
boşverin istediği gibi davransın enişte bey..
tadını çıkarın bu zamanların..

Benim eşimde benim dediğim şeyleri her zaman yapmaz ne yazıkki . Kimi zaman inatlaştığını düşünüyorum . Kredi kartını yatırmayı unutma , unutma , unutma diye başlardım eskiden yinede unuturdu. Bende hatırlatmadım sonradan borç çıkınca sıkıştı ve anladı artık hatırlatmıyorum. Sürekli birşeyi söyleyince kıymeti olmuyormuş anladım. Kirlenmeyen gömleklerini oraya buraya atıp kırıştırıyordu , askıya asmıyordu. eeeh ben sana sürekli gömlek mi ütüleyeceğim be dedim bıraktım, artık kendi ütülüyor ve çok düzenli. Banyoyu çok ıslatıyordu ve kabul etmiyordu artık banyodan çıkınca ona temizletiyorum , sildiriyorum o yüzden ayaklarını kurulayıp çıkıyor.
8 aylık evlilik çok yeni mutlaka oturur düzeniniz.Biz o zamanlarda kedi köpek gibi inatlaşıyoduk yalan söylemiyim :-) ama sonradan sürekli birşeyi yap yap dersem annesi gibi olacağını farkettim ve zor olsada kendimi geri çektim , izledim , yeri geldi mi konuştum. Özellikle empati kurdurun ve sorumlu olduğu işleri başına yıkın. aşağıdaki olay güzel , tam benim tarzım :KK70::KK70:

Benim eşim nişanlıyken bu şekildeydi isediğim seyi inay eder yapmaz ya da yapardı bastan asagı inat gibiydi. tatile gitme derdim giderdi şifre isterdim 4 yıl boyu yalvara yakara ögrenemedim birsürü sey bunlar gbi ve bunlar yüzünden defalarca ayrıldık. ayrılma pahasına yapardı yapcagını aynı senin gbi hissederdim kendmi. ama evlenince ne degişti hiç bilemiyorum çözemedim hala da su an gayet iyiyz ve benle inatlasmıyor hatta son zamanlarda suyuma gitmeye basladı. tabi bu anlattıklarım evliliğin ilk 3 ayında devam etti. snra azaldı su an hamileyim ve bunun etkisi olabilir diye düşünüyorum

X