ben çok erteledim Rabbim ertelemesin

idol1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
964
1.246
ikinci çocuğu düşünmüyordum oğlum 10 yaşında (Allah bağışlasın) ona haksızlık ettiğimi anladım Allahım isteyen herkese ve bana hayırlı evlat versin

bir çocuk yeter Allah onu bağışlasın diye düşündüm bencillik ettim oğluma karşı annemi yeni kaybetim benim bir tane kardeşim var kardeşin iyi günde de kötü günde de şart olduğunu acı tecrübeyle öğrendim
amin niye dusunmuyodunuz ben de dusunmuyorum ikinci cocugu

sat 17 mayıs
bugün ovulasyon testi sipariş etmiştim geldi onunla deneyecem 26 sında başlıyacam bakalım hayırlısı

sat 17 mayıs
bugün ovulasyon testi sipariş etmiştim geldi onunla deneyecem 26 sında başlıyacam bakalım hayırlısı
canım ben 1 sene kullandım sana bir tavsiye cift çizgiyi gördüğün günün ama ikiside koyu olacak ertesi günü mutlaka değerlendir

E elifay tavsiyen için sağol canım :KK19:bakalım ilk kez kullanacam
hamilelikten önce folik asit falan kullandın mı
benim bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var randevu almak zor 15 haziranda dr gidecem inşallah bir problem yoktur

E elifay tavsiyen için sağol canım :KK19:bakalım ilk kez kullanacam
hamilelikten önce folik asit falan kullandın mı
benim bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var randevu almak zor 15 haziranda dr gidecem inşallah bir problem yoktur

yok cnm süreç çok uzun olduğu için ve nezaman hamile kalabileceğimi bilemediğim için ben kullanmadım canm

deli gibi bebek kıyafetleri hamile kıyafetleri bakıyorum sanırım kendimi hazırlamaya çalışıyorum ya olmazsa korkusu da olmasa her şey çok güzel olacak:rolleyes:

deli gibi bebek kıyafetleri hamile kıyafetleri bakıyorum sanırım kendimi hazırlamaya çalışıyorum ya olmazsa korkusu da olmasa her şey çok güzel olacak:rolleyes:

Bende uzun bir süre istemedim, bir çocuğum olsun adam gibi olsun mantığındaydım. gectığımız aylarda annemle ılgılı yasadıgımız sağlık problemlerı esnasında dusunmeye başladım aslında bende.. ya da kafamın bı kosesınde duruyordu o düşüncede benim onu harekete gecırmeye nıyetım yoktu. bu sırada bır cok arkadaşımın ıkıncı hamılelıklerı doğumları vs benı bu konu hakkında bı kez daha dusunmeye ıttı, herkes aptalda bır ben mı akıllıyım kı bu sekılde düşünüyorum dıye..

bır yandan kalbımın bır kosesınde mınıcık bır bebek yatıyor o mis kokusuyla.. diğer yanda kaygılar, düşüncelere.. aslında hala tam olarak ne ıstedıgımı bılemıyorum.. kısmet ne dıyelım..

mermaid09 mermaid09 canım ya hissettiklerimiz düşüncelerimiz aynıymış ben de 1 tane olsun yeter diye düşündüm çalışınca daha da zor ben oğlumu büyüttükten sonra atandım okula başlamıştı şimdi bebek olsa en fazla 1 sene sonra bakıcıya gidecek yeterince ilgilenemeyecem haksızlık gibi geliyordu bi de tam rahata ermişken tekrar başlamak çok zor geliyordu ama şimdi oğluma kardeş bizede hayırlı bir evlat olsun istiyorum yaş da geçiyo 35 im oyüzden karar verir vermez olsun istiyorum bakalım herkesin Rabbim duasını kabul etsin benim şu an bu bebişe çok ihtiyacım var varlığını hissetmek bile mutlu edecek iyi bir şeyler olsun artık istiyorum

bir çocuk yeter Allah onu bağışlasın diye düşündüm bencillik ettim oğluma karşı annemi yeni kaybetim benim bir tane kardeşim var kardeşin iyi günde de kötü günde de şart olduğunu acı tecrübeyle öğrendim

Allah gonkunuze gore versin insaallah

Bence en güzel dönemi yakalamışsınız. İlk çocuk meydana çıkmış, öz bakımını yapabilir artık. Hem size kardeşi adına yardımcı da olur.
Asıl sorun bizde, diğeri doğduğunda kızım 33 aylık olacak. :cry::cry:

Bence en güzel dönemi yakalamışsınız. İlk çocuk meydana çıkmış, öz bakımını yapabilir artık. Hem size kardeşi adına yardımcı da olur.
Asıl sorun bizde, diğeri doğduğunda kızım 33 aylık olacak. :cry::cry:
inşallah canım Rabbim aratmadan olur inşallah yaşta geçiyor
senin için belki başta zor olur ama şimdiki aklım olsaydı bende hemen yapardım beraber büyürlerdi inşallah el ele okuldan geldikleri günü görürsün o zaman zorluk falan hatırlanmaz :KK68:

inşallah canım Rabbim aratmadan olur inşallah yaşta geçiyor
senin için belki başta zor olur ama şimdiki aklım olsaydı bende hemen yapardım beraber büyürlerdi inşallah el ele okuldan geldikleri günü görürsün o zaman zorluk falan hatırlanmaz :KK68:
İnşallah inşallah.. Umarım.:KK51::KK51: O zamanda üçüncü olsaydı keşke derim herhalde. :KK70:

Alerji mevsimi beni mahvetti 2 gündür damak kaşıntısı aksırma:KK1:ama inatla ilaç kullanmıyorum hamile kalma düşüncemi ertelemek istemiyorum :mad:

8. gün ovulasyon testi silik çıktı acele ediyorum biliyorum ama merak ettim bakalım kaçıncı gün koyu çıkacak:110:

X