Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin niye dusunmuyodunuz ben de dusunmuyorum ikinci cocugu
sağol canım sanada sağlıklı bir şekilde yavrunu kucaklamayı nasip etsincanım ALLAH en hayırlı zamanda inşallah sana 2.evladı nasip etsin
amin canım inşallahsağol canım sanada sağlıklı bir şekilde yavrunu kucaklamayı nasip etsin
canım ben 1 sene kullandım sana bir tavsiye cift çizgiyi gördüğün günün ama ikiside koyu olacak ertesi günü mutlaka değerlendirsat 17 mayıs
bugün ovulasyon testi sipariş etmiştim geldi onunla deneyecem 26 sında başlıyacam bakalım hayırlısı
deli gibi bebek kıyafetleri hamile kıyafetleri bakıyorum sanırım kendimi hazırlamaya çalışıyorum ya olmazsa korkusu da olmasa her şey çok güzel olacak
bir çocuk yeter Allah onu bağışlasın diye düşündüm bencillik ettim oğluma karşı annemi yeni kaybetim benim bir tane kardeşim var kardeşin iyi günde de kötü günde de şart olduğunu acı tecrübeyle öğrendim
canım sağol cümlemize inşallahAllah gonkunuze gore versin insaallah
inşallah canım Rabbim aratmadan olur inşallah yaşta geçiyorBence en güzel dönemi yakalamışsınız. İlk çocuk meydana çıkmış, öz bakımını yapabilir artık. Hem size kardeşi adına yardımcı da olur.
Asıl sorun bizde, diğeri doğduğunda kızım 33 aylık olacak.
İnşallah inşallah.. Umarım. O zamanda üçüncü olsaydı keşke derim herhalde.inşallah canım Rabbim aratmadan olur inşallah yaşta geçiyor
senin için belki başta zor olur ama şimdiki aklım olsaydı bende hemen yapardım beraber büyürlerdi inşallah el ele okuldan geldikleri günü görürsün o zaman zorluk falan hatırlanmaz