ben de mi bi gariplik var !!!

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
34
selam bayanlar ... şimdi bi çok insanın derdi yanında benim ki dert değil ama canımı sıkmaya yetiyor ....
Benimle aynı statüde çalıştığım bayan arkadaş pazartesiden beri ayrı bi tavır takındı ... bu arkadaş daha öncede aynı şeyleri yapmıştı. ( sezonumuz her zaman yoğun olmuyor ve bu arkadaş her yeni sezon başlangıcı aynı şekilde yapar ) şefimiz kendince aramızda iş paylaşımı yaptı ama bunu dile getirmedi ...kısaca üretimle ilgili herşeyi bana , sevkiyatla ilgili herşeyi ona sorar.
Üretim ve sevkiyat arasıda en az 2 ay oluyor. .. yani bu arkadaş bu 2 aylık süreçte şef tarafından geri planda tutuluyor sonraki zamanda da beni ...
Ama gel gelelim sezon başında kendince tavra girip konuşmuyo,yüzüme bakmadan konuşuyo ya da yokmuşum gibi davranıyor ... bugün sordum bi sorun mu var hayıtdır diye gene yüzüme bakmadan hayır dedi ... aynı odada 3 bayanız ...şimdi o kadında başladı tavırlı konuşmaya ... birde bizden yaşca büyük bi abla yani ... kendimi sorguladım bişey bulamadım inanın ki acaba hamileliğin verdiği aşırı hassasiyet mi diyorum ama .... yani ikisi bir olup odada ben yokmuşum gibi sohbet edip şarkı söylüyorlar... eşimin düşüncesine göre abla dediğim kadının bu durum da payı olabilir .. çünkü şuan üretim için ben ne yapıyorsam ( dosya açma , ajanda notları ) aynısını arkadaşta yapıyo ...
valla bende mi sorun inanın ki çözemedim herşeyi de açıkca yazdım işte siz ne detsiniz ben nasıl davranacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
selam bayanlar ... şimdi bi çok insanın derdi yanında benim ki dert değil ama canımı sıkmaya yetiyor ....
Benimle aynı statüde çalıştığım bayan arkadaş pazartesiden beri ayrı bi tavır takındı ... bu arkadaş daha öncede aynı şeyleri yapmıştı. ( sezonumuz her zaman yoğun olmuyor ve bu arkadaş her yeni sezon başlangıcı aynı şekilde yapar ) şefimiz kendince aramızda iş paylaşımı yaptı ama bunu dile getirmedi ...kısaca üretimle ilgili herşeyi bana , sevkiyatla ilgili herşeyi ona sorar.
Üretim ve sevkiyat arasıda en az 2 ay oluyor. .. yani bu arkadaş bu 2 aylık süreçte şef tarafından geri planda tutuluyor sonraki zamanda da beni ...
Ama gel gelelim sezon başında kendince tavra girip konuşmuyo,yüzüme bakmadan konuşuyo ya da yokmuşum gibi davranıyor ... bugün sordum bi sorun mu var hayıtdır diye gene yüzüme bakmadan hayır dedi ... aynı odada 3 bayanız ...şimdi o kadında başladı tavırlı konuşmaya ... birde bizden yaşca büyük bi abla yani ... kendimi sorguladım bişey bulamadım inanın ki acaba hamileliğin verdiği aşırı hassasiyet mi diyorum ama .... yani ikisi bir olup odada ben yokmuşum gibi sohbet edip şarkı söylüyorlar... eşimin düşüncesine göre abla dediğim kadın diğerini gizliden dolduruyor ve gene eşime göre içten pazarlıklı bi insan ... çünkü şuan üretim için ben ne yapıyorsam ( dosya açma , ajanda notları ) aynısını arkadaşta yapıyo ...
valla bende mi sorun inanın ki çözemedim herşeyi de açıkca yazdım işte siz ne detsiniz ben nasıl davranacağımı bilmiyorum

eğer işini seviyorsan ve diğer ikisine düşen bir işin yoksa
3 maymunu oyna
duymadım, görmedim, bilmiyorum

illa arkadaş olacak değilsiniz, illa sohbet etmek zorunda da değilsiniz
eşin öyle diyorsa mutlaka bir gözlemi vardır
öyle insanlarla arkadaşlık etmektense uzak durmak daha iyi....

İş hayatında kimseyle samimi olunmamalı bence,herkes çıkarcı olmuş. İşte uyumlu olmaya çalışın yeterli bence,siz öyle hissediyorsanız kesin vardır bir şeyler

İşyerinde kadınlarla çalışmak her zaman daha zordur. Bende 3 tane bayanla çalıştım sizin yasadiklariniz neki ben neler yaşadım onlarla is dışındaki bütün iliskimi kestim kurtuldum şimdi o kadar rahatım ki zamanında neden daha erken bağları koparmadim diye kendime kızıyorum sizde bağları koparmadim bile mesafeli olun takmayin onları işinize bakın kafanızı agritmasinlar

cecaplarınız için teşekkürler arkadaşlar iş çıkışı yemek iş derken ancak görebildim ... takmamaya çalışıyorum ama yinede insanın canı sıkılıyor

Cekememezlik demisler ama sende olupta onda olmayan ne var ki is sorumlulgunuz icin soyluyorum,iki aylik donemlerde isvereniniz yaptigi,is bölümümu zoruna gidiyor acaba diyecegimde nesini kiskansin bunun.herkes sirayla isini yapiyormus..surekli mi boyle bu arkadas sonradan mi oldu..kisisel bir problemi olmali sizinle..gecmis iliskilerinizi gozden gecirin.bu arkadasla ve digeriyle..

Cekememezlik muhtemelen.. tabi daha önceki durumlar varsa bilmiyoruz
En makbulu gerekmedikce muhattap olmamak
Evet cok sorunlu ve sIkIci bir calisma hayati olur ama isinizide kaybetmek istemezsiniz zaten is bulmak kolay da degil..
Kendi renklerini belli etmisler

Cekememezlik demisler ama sende olupta onda olmayan ne var ki is sorumlulgunuz icin soyluyorum,iki aylik donemlerde isvereniniz yaptigi,is bölümümu zoruna gidiyor acaba diyecegimde nesini kiskansin bunun.herkes sirayla isini yapiyormus..surekli mi boyle bu arkadas sonradan mi oldu..kisisel bir problemi olmali sizinle..gecmis iliskilerinizi gozden gecirin.bu arkadasla ve digeriyle..

her yeni sezon başlangıcında böyle yapıyor canım ... sevkiyat döneminde beni geri planda tutar şefimiz ama benim gücüme gitmez .... cuma gününe kadar gayet iyi olupta pazartesi günü böyle olunca anlam veremedim ki hani hep böyle değildir ... acaba ben hamilelikten mi böyle alınganım diye de düşünüyorum

Cekememezlik muhtemelen.. tabi daha önceki durumlar varsa bilmiyoruz
En makbulu gerekmedikce muhattap olmamak
Evet cok sorunlu ve sIkIci bir calisma hayati olur ama isinizide kaybetmek istemezsiniz zaten is bulmak kolay da degil..
Kendi renklerini belli etmisler

2 gündür onlar nasılsa bende öyleyim ama can sıkıcı bi durum

Is ortaminda dram hic sevmeyen, cekemeyen biriyim. Is hayatinda profesyonellik ararim. Is baska, arkadaslik baska. Birisini sevmezsin, kafan uymaz, amenna. Ama birlikte calismak mecburiyetindeysen calismak mecburiyetindesindir. Oyle gormezden gelemezsin. Hani sohbet muhabbet anlaminda takmiyorlarsa, sen de takma. Ama aranizdaki sorun isinizi etkiliyorsa orada durmak lazim. Sen isini profesyonelce ve duzgun yap. Insanlarla iliskilerini de isle ilgili konularda ve saygi cercevesinde tut. Gerisiyle ilgilenme.

Is ortaminda dram hic sevmeyen, cekemeyen biriyim. Is hayatinda profesyonellik ararim. Is baska, arkadaslik baska. Birisini sevmezsin, kafan uymaz, amenna. Ama birlikte calismak mecburiyetindeysen calismak mecburiyetindesindir. Oyle gormezden gelemezsin. Hani sohbet muhabbet anlaminda takmiyorlarsa, sen de takma. Ama aranizdaki sorun isinizi etkiliyorsa orada durmak lazim. Sen isini profesyonelce ve duzgun yap. Insanlarla iliskilerini de isle ilgili konularda ve saygi cercevesinde tut. Gerisiyle ilgilenme.

işimi yapmama gibi bi lüksüm yok hani ... insan takmamaya çalışsada aynı odadasın bi yerde yok sayılmak insanın moralini bozuyor ... hani tartışna olsa biley olsa elle tutulur umurumda olmaz..
ama ortada bişey yokken durduk yere böyle yapmalarına anlam veremedim .... ki ben her sorunu konuşarak çözme taraftarıyım

işimi yapmama gibi bi lüksüm yok hani ... insan takmamaya çalışsada aynı odadasın bi yerde yok sayılmak insanın moralini bozuyor ... hani tartışna olsa biley olsa elle tutulur umurumda olmaz..
ama ortada bişey yokken durduk yere böyle yapmalarına anlam veremedim .... ki ben her sorunu konuşarak çözme taraftarıyım
Belki de ortada bir sey vardir?
Siz konusarak cozme taraftariysaniz, guzel. Ben de boyleyim ve bence en sagliklisi bu. Ama konusmak yerine surat yapip, kusen insan sayisi da bir hayli fazla. "Bilmeden bir sey mi yaptim" filan de, sor istersen. Israrla "yok bir sey" turu cevap verip tavirlara devam ederlerse de hiic ustlerine dusme bence.

HEr insan sizin gibi olmuyor tavir almaya sacma sapan küsmeye merakli karaktersizler cok var..Kaale almayin

Belki de ortada bir sey vardir?
Siz konusarak cozme taraftariysaniz, guzel. Ben de boyleyim ve bence en sagliklisi bu. Ama konusmak yerine surat yapip, kusen insan sayisi da bir hayli fazla. "Bilmeden bir sey mi yaptim" filan de, sor istersen. Israrla "yok bir sey" turu cevap verip tavirlara devam ederlerse de hiic ustlerine dusme bence.

yaptım canım ...sordum bugün bi sorun mu var tavırların bi farklı dedim yok bişey dedi ... hani yapmadım desem yalan olur .... bende takmadım bugün ama dedim ya aynı odanın içinde bi garipler...

ne alakasız bi yorum ya ... şefimiz evli bu arkadaşta nişanlı
Canım demiştin ya şef geri planda tutuyor diye. Belki boyle birşey vardır dedim ne var bunda. O alakasız dediğiniz şeyler o kadar cok oluyor ki iş yerlerinde. Hem kızın nişanlı olduğundan bahsetmedigin için, boyle birşey olabilir mi diye düşündüm.

O zaman iş yerinde hep on planda olmak isteyen biri. Fazla hirslidir. Geri planda olmasını size bagliyodur.

Canım demiştin ya şef geri planda tutuyor diye. Belki boyle birşey vardır dedim ne var bunda. O alakasız dediğiniz şeyler o kadar cok oluyor ki iş yerlerinde. Hem kızın nişanlı olduğundan bahsetmedigin için, boyle birşey olabilir mi diye düşündüm.

kusura bakma canım yanlış anlamışım o zaman ... iş ile ilgili olan bi problemde kızın nişanlı olduğunu söyleme gereği duymadım. .. evet üretim konusunda ondan daha tecrübeliyim ama oda sevkiyatta iyi ... onun üretimde geri planda tutan şefim benide sevkiyatta geri planda tutuyor da ben gocunmuyorum bu durumdan .... sonuçta herkes herşeyi bilmek zorunda değil

X