ben kendime nasıl geleceğim :(

doanna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
28
5
belki kısa bir zaman ama bütün saniyelerim dakikalarım saatlerim her zaman onunla geçti..yemedim ona zaman ayırdım,ders çalışmadım ona zaman ayırdım onun için ne fedakarlıklar yaptm o da bana hep saygı duydu...kırıldık birbirimize küstük aylarcaa benle tanışmadan önce biriyle birlikte olmuşmuş sen çok temiz bir kızsın senin yanında kendimi kirli hissediyorum kafayı yiyecem ne senle oluyor ne sensiz dedi ben kabul etmedim aşşağıladım aylarca küstük.. çok özledim neolur cam aç dedim tamam gel dedi.. cam açtm ama hiç konuşmuyordu ne şaklabanlıklar yaptm gene zoraki gülümseme..ben seni her türlü kabul ederm sensiz olmuyor ddm .. kapattı camı.. bana bnm artk konuştuğum biri var dedi:S yıkıldımm ve şuan ağlaya ağlaya size yazıyorum içimden parça gitti..ne yapim şimdii ..asla bir daha güvenemem sevemem dünyam yıkıldıı..hakettim ben...zor be böyle yaşlara boğulurken yaşamak zaten yaşlardan önümü de göremiyorum..zor beeeee

yasin kac ders falan demissin kucuksun diye dusunuyorum salla gitsin onunde uzun yıllar var derslerine bak bi kac yıl sonra gulceksin agladigin iicin

senden once biriyle oldugu icin vicdan yapmaz zaten baska birini bulmus sozum ona kendini iyi gosterecek diye duygu somurusu yapmıs boyleleri icin degmez aglamaya

hem ailemin güvenini sarstm hemde göt üstü kaldm.. sonuç nereye varır bilemem öyle de böyle de bittim ben

Seveen insan boyle bahane yapmaz nr yani sen biriyle olsan ona layikmi olmuş olucan.bu sefer de ben el değmemiş kiz istiyorum dicek.
Kirilma ama ya sevmiyor yada hayatinda baskasi var nolur nolmax diye sana vicdan yaparak onu düşünmeni olurda birgün ayrilirsam sn yedek kal sana gelirim gibi düşünüyor .ikisinden biri.sevse birakmazdi.

3üncü sınıf filmlerden fırlamış canım sevgilin.yalana bak.kirliyim falan fıstık ne bu numaralar.aklında birisi varmış ve sırf sen onu suçlama aşağılama diye böyle bi oyun oynamış.boşver değmez gencecik yaşında üzme kendini böyle

Atarlı bi laf ama doğru: giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.

Başkasıyla konuşuyorum demiş kendi ağızıyla, ilerde barışsanız nolcak, bu mesele hep içinde ukte kalacak, üzüleceksin. Boşver değmezmiş demek ki. O yokken de yaşıyordun, olmasa da yaşarsın..

haklısınız ama geçen zamanlar ne olcak...içim yanıyor valla..siz doğru diyosunuz ama işte ben öyle bile kabul etmeye niyetlenirken camda gülüp eğlendim en az 3 saat salak gibi ve bunu bana şimdi söyledi..başta söyleseydi bu kadar yıkılmazdm...ona saatlerce seni seviyorum sen bnm dünyamsn ddm..sonunda yıkıldm sözlerimin altında kaldm...midem bulanıyor valla

haklısınız ama geçen zamanlar ne olcak...içim yanıyor valla..siz doğru diyosunuz ama işte ben öyle bile kabul etmeye niyetlenirken camda gülüp eğlendim en az 3 saat salak gibi ve bunu bana şimdi söyledi..başta söyleseydi bu kadar yıkılmazdm...ona saatlerce seni seviyorum sen bnm dünyamsn ddm..sonunda yıkıldm sözlerimin altında kaldm...midem bulanıyor valla

Madem başkasıyla konuşuyomuş, üstüne niye sizinle cam açmış? Adam çapkınım da teki.. Saatlerce dinleyip seni en son demiş bide. Senin cam, konuşma teklifini reddetmesi gerekiyordu, konuştuğu biri varsa. Hem konuştuğuna hem sana haksızlık etmemek için. Ama beyimiz uslanmamış.. Boşveerr gitsin.. Doğru zor , insan arkadaşıyla küsünce bile çok yıpranıyor ama elden gelecek birşey yok, güvenilir biri değil kesinlikle..

"sen çok temiz bir kızsın senin yanında kendimi kirli hissediyorum demiş" ama şu an hayatında birisi var. o zaman onun dediğine göre şu an birlikte olduğu kız, yanında durabileceği kadar kirli? tabi öyle bir şey yok da bu onun bahanesiymiş canım. he eğer varsa kız kirli diye yanındaysa zaten adam değilmiş. yani iki ihtimal var ve iki ihtimalde de adam değil.
23 yaşındasın atlatırsın, sen şimdi alttan derslerini telafi etmeye çalış. hem kafanı meşgul etmiş olursun.

Sen çok iyisin ama ben sana layık değilim, sorun sende değil bende klişelerinin arkasına sığınan erkekten hayır gelmez. Sen öyle kabul ettiğin için at koşturuyor. Biliyor ki Doanna cepte. Eh bir erkek kaybetme korkusu yaşamıyorsa zaten bunları yapması normal. Baştan ipleri eline vermeyecektin.

demekki seni gerçekten haketmiyor..derslerine önem ver okulunu bitir..

X