- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
selamun aleykum kizlar. hepinizin ramazan ayi mubarek olsun.. kizlar benim derdim kayin pederim sagir dilsiz bi kayinpederim var.. kayinvalidem yok. k.pedrim yemekte bir gun esimin abisinde bir gun bizde yemekte oluyor. yatmaya evibe gdiyor ama cok huysuz yani insani uzmek ister esimle bni yanyana ble oturtmaz.. neyse bu boyle gdiyodu bir yillik evliyim arada bir bizde kalir kaldgi gunler gece hep uyandorir ssicak der soğuk der kahve ister flan.... bu aralar yne bizde kalmaya basladi ve oruclu oruclu okadar gucum uzulduki zaten cocugumuz olmuypr dye bu gunler çok uzgunum... bu aksam esime bgun babami evine gotur sbhlari 7 de kalkp kahvalti hazirla karnini doyir snra oturup onunla konus zaten anlasmada skinti cekiyorum.. bgun kalmasin deyince esim bana sen babami istemiyon sen kotusun lanet olsun evlendgim gune dye bgrdi ben bunlari hakettimmi ben 22 yasindayim ve cok rahat bi aileden geldim bukadarina bile of demeden katlaniyorum herkes takdir eder ama boyle.mubarek gunde bu laflari hakettimmi