ben kotu biriymisim fesatmisim

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
selamun aleykum kizlar. hepinizin ramazan ayi mubarek olsun.. kizlar benim derdim kayin pederim sagir dilsiz bi kayinpederim var.. kayinvalidem yok. k.pedrim yemekte bir gun esimin abisinde bir gun bizde yemekte oluyor. yatmaya evibe gdiyor ama cok huysuz yani insani uzmek ister esimle bni yanyana ble oturtmaz.. neyse bu boyle gdiyodu bir yillik evliyim arada bir bizde kalir kaldgi gunler gece hep uyandorir ssicak der soğuk der kahve ister flan.... bu aralar yne bizde kalmaya basladi ve oruclu oruclu okadar gucum uzulduki zaten cocugumuz olmuypr dye bu gunler çok uzgunum... bu aksam esime bgun babami evine gotur sbhlari 7 de kalkp kahvalti hazirla karnini doyir snra oturup onunla konus zaten anlasmada skinti cekiyorum.. bgun kalmasin deyince esim bana sen babami istemiyon sen kotusun lanet olsun evlendgim gune dye bgrdi ben bunlari hakettimmi ben 22 yasindayim ve cok rahat bi aileden geldim bukadarina bile of demeden katlaniyorum herkes takdir eder ama boyle.mubarek gunde bu laflari hakettimmi​

ya sorun etmedim herkwsinbasina geleblir dedim evlendim esimi severek evlendim.. goze aldim ama ben elimden g eleni yaptikca Allah razi olsun demek yerine lanet olsun denirmi bakasim varsada icimdeki vicdan merhamet bu duygulari ölduruyolar ben kotu bi insan olsam basta evlenemzdim Allaha skur meslegim var kapoda kalmadim ama ben bi kere ble sorun etmedim bari gecelri yalniz kalalim istedim sucmu esim kustu bna konusmuyo ben kus kalmayo sevmem baskin karakterde deilim napicam kizlar

Niye fesat olasın ki herkes Eşiyle yalnız kalmak ister kaldı ki daha 1 yıllık evlisin ve 22 yaşındasın sen fesat değilsin ama kocan anlayışsız biri

Eşinizin daha önce size bu tip sözler söyler miydi?

evwt mesela byerlere gdelim mi derim gtmeyem babam var der baban sadece bgun deilki hep bzimle ben bsey dyincede bni kotu bi insanmisim gbi yargolar ve kuser

Niye fesat olasın ki herkes Eşiyle yalnız kalmak ister kaldı ki daha 1 yıllık evlisin ve 22 yaşındasın sen fesat değilsin ama kocan anlayışsız biri
evet esim babasi konusunda hic laf ettirmez boyle gtmezki babasi isine geldgi gbi davraniyo mesela kahve istedi gecen gece hemde 2 de yaptim byuk fincan olsun dyo gucume gdiyo ben gece yarisi uyanip basi agriyo dye kahve yapiyorum ama icilmiyo buyuk fincan istiyo bu olurmu insan hizmetcisine yapmaz

babasının engeli yüzünden küçüklüğünden beri yaşamış ve benimsemiş. ona da hak verin. annesi yok, br babası var. o da iyi bir evlat olmaya çalışıyor. elinizden geldiğince yardımcı olun eşinize.söylediklerinde haksız, özür dilemesini bekleyin.

muhtemelen kaynpederiniz engelinden dolayı insanlarla iletişim kuramadığı için huysuz.. bu tarz insanlarda bu olur genelde

babasının engeyapıyorum kien küçüklüğünden beri yaşamış ve benimsemiş. ona da hak verin. annesi yok, br babası var. o da iyi bir evlat olmaya çalışıyor. elinizden geldiğince yardımcı olun eşinize.söylediklerinde haksız, özür dilemesini bekleyin.
canim hep bnu dusunrek zaten kabul ettim elimden geleni inan yapoyorim kim gece yarisi kalkip kahve yaapr bide icmiyo byuk fincanda yap dyo ben bunlara katlniyorum kim katlanir allah askina herkesin babasi kiymetli ama esim babasinin huysuzluklarina ragmen bana zulum etmesine izin veriyo kuzum abartiyo nasil cozulcek bu

selamun aleykum kizlar. hepinizin ramazan ayi mubarek olsun.. kizlar benim derdim kayin pederim sagir dilsiz bi kayinpederim var.. kayinvalidem yok. k.pedrim yemekte bir gun esimin abisinde bir gun bizde yemekte oluyor. yatmaya evibe gdiyor ama cok huysuz yani insani uzmek ister esimle bni yanyana ble oturtmaz.. neyse bu boyle gdiyodu bir yillik evliyim arada bir bizde kalir kaldgi gunler gece hep uyandorir ssicak der soğuk der kahve ister flan.... bu aralar yne bizde kalmaya basladi ve oruclu oruclu okadar gucum uzulduki zaten cocugumuz olmuypr dye bu gunler çok uzgunum... bu aksam esime bgun babami evine gotur sbhlari 7 de kalkp kahvalti hazirla karnini doyir snra oturup onunla konus zaten anlasmada skinti cekiyorum.. bgun kalmasin deyince esim bana sen babami istemiyon sen kotusun lanet olsun evlendgim gune dye bgrdi ben bunlari hakettimmi ben 22 yasindayim ve cok rahat bi aileden geldim bukadarina bile of demeden katlaniyorum herkes takdir eder ama boyle.mubarek gunde bu laflari hakettimmi​
Canım seni çok iyi anlıyorum , bende iki ay yatalak kayınvalideme baktım . Rahmetli mübarek ay nur içinde yatsın . Yattığı yerden bana bela okur , altını alırken çişini toplar tam açtığımda yatağa salardı. Önce eşime annen ölürse baban bizde kalır diyordum , şimdî beni karıştırma diyorum . Çek restini . Başedemezsin .

muhtemelen kaynpederiniz engelinden dolayı insanlarla iletişim kuramadığı için huysuz.. bu tarz insanlarda bu olur genelde
oyle canim evet anlayis gosteriyorum hemde cok cnku allah korkum merhametim var bi gun benim basimada geleblir... ama esimin bana bukdar haksizligi evliligimizi dusunmemesi cok uzuyo bni

oyle canim evet anlayis gosteriyorum hemde cok cnku allah korkum merhametim var bi gun benim basimada geleblir... ama esimin bana bukdar haksizligi evliligimizi dusunmemesi cok uzuyo bni
bu mübarek ayda bol bol dua edin inşallah eşinizde hatasını anlar çok mutlu olursunuz

Canım seni çok sevaptir yorum , bende iki ay yatalak kayınvalideme baktım . Rahmetli mübarek ay nur içinde yatsın . Yattığı yerden bana bela okur , altını alırken çişini toplar tam açtığımda yatağa salardı. Önce eşime annen ölürse baban bizde kalır diyordum , şimdî beni karıştırma diyorum . Çek restini . Başedemezsin .
canim yasamayan anlamiyor deilmi yasamadan anlasilmiyor herkes sevaptir dyor ama senin omrun gdiyor belki isyan ederek dha cok gunaha bile griyosun ben gercekten cok mutsuzum hic bi sorun yokken cocugum olmuyor belkide hep bu stresten

K.b nız sağır ve dilsiz , sakat değil ki, gece ikide kahve içiliyorsa kendi yapmalı.. Herşeyin yeri ve zamanı var.
Kb.nız sizde diye dışarıya çıkmamakta haksızlık. Çunku devamlı sizde kalıyor.Eşiniz kendine düşen sorumluluğu size yükleyerek köşeye çekiliyor, ufak bir siteminizde de haksızlık yapacak kadar bencil.

Evliliğe lanet edilmez , heleki böyle günlerde. Evin huzuru da kaçar, bereketide. Talak hakkını da zedelenir.

Sakinleştiğinde ortalık güzelce konuşun. Başkasının hakkını yerine getirecek diye sizin hakkınızı çiğnemeye hakkı yok.. Ağzından bu lafları çıkarıyorsa , bu kadar rahat kullanabiliyorsa bir daha düşünsün evliliğin amacını.
Madem bu kadar düşkün babasına bazı geceler ona o hızmet etsin. Bazı sabahlar o kahvaltısını hazırlasın. Size hazırlatarak babasının rızasını kazanamaz.

bu mübarek ayda bol bol dua edin inşallah eşinizde hatasını anlar çok mutlu olursunuz
insallah canim okadar skinti yaptimki dun tarvide herkes secde ederken ben ayakta kalmisim inanabiliyomun beynim okadar dolu anneme anlatamiyorim uzulmesin dye baskasina anlatsan bak bak istemiyo kayinpedrini dcek of allahim yaa

X