ben mi abartıyorum kuyumu mu kazıyorlar?

mervemavii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
130
27
Mrb siteye sırf bu nedenle üye oldum.lütfen anlattuklarıma önyargıyla değil de bir yakunızın başına gelmiş gibi düşünün.ben 6 yıllık evliyim 3 de görümcem var. Onlar benden bayağı büyükler.bende onlara göre bakımlı ve güzel sayılırım.görümcemin birinin eşinden banq karşı hiç de hoş olmayan tavırlarını gördüm.normalde konuşmayız ama beğenisi ilgisi gayet belliydi ve bu durum hiç hoşuma gitmiyordu.gmrümcelerim beni kıskanıp dışlamaya başladılar.bende onları karşıma alıp benden zarar gelmez dedim sonra rahatladılar ama yinede arada samimiyetsşzlik kıskançlık var.bende bile bile aralarındayım mecburen görüşüyoruz.kayınvalidem saygısızlık yaptı bana yatarken odama aniden girdi gözetler gibi görümcemde öyle.bu yapılanlar çok onuruma gururuma dokundu içşmden atamıyorum artık sevmiyorum görüşmek istemiyorum mecbur görüşğyorum.bende onları kırmaya laf sokmaya küçük düşürmeye başladım.ne yapacağım yardım edin psikolojim bozuk

Benden bir zarar gelmez derken? Ne kast ettiniz ki? Yani ne dediniz tam olarak onlara ...
Görümcenizin kocasi sizden hoslandigini siz mi fark etiiniz? Esiniz mi?

eşiniz bu olanların farkında deil mi??
görüşmek istemiyorsanda araya mesafe koy..

Ben hissettim afedersiniz eşimin bi boktan haberi yok onlara güveniyo gözü kapalı.benden zarar gelmez derken onların tavırlarına istinaden bunu söyledim yani benim onlarla bi ilgim olamaz gibisinden olmaz da zaten.

Aramızda mesafe var ben uzaktayım zaten ayda 1 görüşüyoruz birde düğünlerde felan.ama ben bu kadarına bile tahammül edemiyorum.

Mrb siteye sırf bu nedenle üye oldum.lütfen anlattuklarıma önyargıyla değil de bir yakunızın başına gelmiş gibi düşünün.ben 6 yıllık evliyim 3 de görümcem var. Onlar benden bayağı büyükler.bende onlara göre bakımlı ve güzel sayılırım.görümcemin birinin eşinden banq karşı hiç de hoş olmayan tavırlarını gördüm.normalde konuşmayız ama beğenisi ilgisi gayet belliydi ve bu durum hiç hoşuma gitmiyordu.gmrümcelerim beni kıskanıp dışlamaya başladılar.bende onları karşıma alıp benden zarar gelmez dedim sonra rahatladılar ama yinede arada samimiyetsşzlik kıskançlık var.bende bile bile aralarındayım mecburen görüşüyoruz.kayınvalidem saygısızlık yaptı bana yatarken odama aniden girdi gözetler gibi görümcemde öyle.bu yapılanlar çok onuruma gururuma dokundu içşmden atamıyorum artık sevmiyorum görüşmek istemiyorum mecbur görüşğyorum.bende onları kırmaya laf sokmaya küçük düşürmeye başladım.ne yapacağım yardım edin psikolojim bozuk
Benden bir zarar gelemz ne demek Allah aşkına.Neden bunu söyleme gereği duydun.Ne mecburiyetin varçBi de bu görümce eşleri hiç mi etrafta güzel bakımlı kadın görmüyorlar.Görüşmek zorunda değilsin.Mesafe koymka senin elinde.

Benden bir zarar gelemz ne demek Allah aşkına.Neden bunu söyleme gereği duydun.Ne mecburiyetin varçBi de bu görümce eşleri hiç mi etrafta güzel bakımlı kadın görmüyorlar.Görüşmek zorunda değilsin.Mesafe koymka senin elinde.
Neden söyleme gereği duydum çünkü psikolojik baskılara maruz bırakılmak istemedim kıskançlıklar aralarında konuşmalar hat safaya getirdi beni psikolojimi bozdu onları çekmek istemedim ne zorum var ki benim onlarla.

Neden söyleme gereği duydum çünkü psikolojik baskılara maruz bırakılmak istemedim kıskançlıklar aralarında konuşmalar hat safaya getirdi beni psikolojimi bozdu onları çekmek istemedim ne zorum var ki benim onlarla.
nasıl anlattın ki benden zarar gelmez diye ?

Görümcemle kaynanamı konuşurken duydum görümcem kaynanama *iftiraya girer*diye bi laf etti.birde kaynanam ben istemediğim halde bu adamın arkasına otutturdular arabadayken adamın tavırları belliydi.bunlar zoruma giden

Benden zarar gelmez ne demek Allah aşkına_?

bunun açık anlamı : merak etme kocanı ayartmam değil midir_ ??? Konuya istinaden ben mi yanlış anladım..

Ayrıca eşinizin haberi olmadan bu tür diyaloglara girmek size kaybettirir.

Güzelim kimsenin psikolojik şiddetine maruz kalmak zorunda değilsin.Ne demek ya kıskanılmak,benden zarar gelmez demek.Kapa kapını görüşme hadlerini bildir.Sen,n kocan yok mu?Görüşmek zorunda değilsin.Evli kadını kocadan kıskanmak ne demek ya.Sen hiç mi gurur yapmadın.Bendne zarar gelemz derken.Kendini düşürdüğün durumun farkında mısın

Gurur yaptım tabi artık aramıyorum sormuyorum öyle zaten benim evime gelmiyolar bende ayda 2 saat görüyorum onları.allah benim kalbimi biliyoya istesemde zarar vermem ben kimseye hastaneye gittim sahteden sırf onlarla görüşmemek için serum taktırdım ya neler çektim

Eşim öyle hakkını savunan biri değil hele onlara karşı sesini çıkarmaz ben daha baskın karakterliyim.eşimin haberi olsa hastanelik olur suçu bana atar ayrılmak zorunda kalırım

Biraz kısa anlattım konuları o yüzden yanlış anlatmış yada yanlış anlaşılmış olabilirim.ben direk benden zarar gelmez demedim eşlerinden selamı felan kestim kesince panik yaptılar.bana soğuk davranmaya başladılar.bende niye konuşmuyorsunuz felan gibilerinden laf açtım onlarda selam vermiyomuşsun dediler bende onlar vermiyor bende vermiyorum felan dedim onlarda sen bu evin gelinisin o yüzden senden bekliyolar dediler.bende ben dışardan geliyorum dedim.öyle laf lafı açtı bende benden zarar gelmez dedim işin içşnden çıktım şimdi sadece selam sabah var öyle

Benden zarar gelmez ne demek Allah aşkına_?

bunun açık anlamı : merak etme kocanı ayartmam değil midir_ ??? Konuya istinaden ben mi yanlış anladım..

Ayrıca eşinizin haberi olmadan bu tür diyaloglara girmek size kaybettirir.
Nasıl kaybettirir ne kaybettirir görüşünü öğrenmek istiyorum

X