Ben mi abartıyorum yoksa sevgilim varyemez mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

daisykanye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
17
13
3
21
merhaba ablalarım 10 aylık bir ilişkim var,zaten para muhabbeti yapan biriydi kendisi (ben öğrenciyim) ama dün gerçekten çok kırıldığım bir şeyi anlatmak istiyorum dolayısıyla ayrıldık.kendisi bana şubata kadar maaşımdan 3k alacağım senle ben icin,sonra maaşım artınca da 7k alacağım.bu ay sıkısıgım parkta oturalım ya da max çay içeriz falan dedi.annesiyle tek yaşıyorlar ben evin giderine para verdiğini zannederken her ay 8 10 gram köşeye atıyorlarmış.atsınlar Allah daha çok versin ama çalışan bir erkeğin öğrenci sevgilisine bu muhabbetleri yapması çok kırıcı değil mi? hiçbir zaman lüks beklentim olmadı hediye vs beklemedim 3 4 kere anca çiçek almıştır asla paragöz birisi değilim ama sadece o çalıştığı için dışarı çıktığımızda ondan beklentiye girerdim yalan yok yediğimiz bir yemek olurdu zaten benim de ödediğim olmuştu.cok yanında durdum işsiz de kaldı parkta da oturduk evden de yemek götürdüm ama şuan tam hayatı düzene girmişken bana böyle demesi değersiz hissettirdi mevzu para da değil, deli gibi altın alıyorlar ve bana harcadığı para bu kadar gözüne batması normal mi?Siz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum yoksa.

Bence size değer vermiyor. Sevgilime bir yemek ısmarlayayım hoş bir jest yapayım diyerek bazı aylarda bin lira da köşeye atabilirdi.
Yanlış anlaşılmasın bir senedir genelde hesapları ödedi arada lafını yapsa da :)) sadece simdi böyle bir karar almışlar annesiyle.direkt bu şekilde söylemesi bana çok tuhaf geldi

Yoo hiç abartmıyorsun. Size böyle cefasını çektirecek, ileride evleneceği kıza da set set altın takacak işte. O zamana kadarki ekonomik olarak zaman geçireceği kişi olmak istemiyorsan uzak dur.
Bu kadar sıkı bir şekilde para biriktirmek isteyenler de bir zahmet sevgili yapmasın ya. Sevgili yapınca zaman da para da ayırmak zorundasın.

Ailem çok uyardı da saflık yaptım işte abla aylarca araba borcu vardı şimdi çoğu şeyi halletti yeni bir gündemle geldi inanılmaz birisi

ben evin giderine para verdiğini zannederken her ay 8 10 gram köşeye atıyorlarmış
Bu tip evlenince de muhtemelen yemez. Gel bir yere gidelim dersin ne gerek var evimizde çayımızı demler kahvemizi yaparız diyen bir tip olur. O para biriktirmeye devam etsin ama senden uzakta mümkünse. Mekanda bir çay kahve içme parasını bile kendine çok görenler o biriktirdikleri para ile biriktirme döngüsünde sıkışıp kalıyorlar zaten

Bilmiyorum aksine bizim için çalışıyorum anlayışsızlık yapıyorsun ileride ev alıcsz sana altın takıcam falan diyor
İçine dede kaçmış bunun , ayyy ne ilerisi anı çok yaşıyorda sanki gelecekteki evin altının derdine düşmüş şimdiden, genç gibi değil hiç tuhaf ya da anasının akıllarıyla saçmalıyor.

Bilmiyorum aksine bizim için çalışıyorum anlayışsızlık yapıyorsun ileride ev alıcsz sana altın takıcam falan diyor

Ama sonucta ortada soz yok nisan yok yuzuk yok bisey yok. O birikim yaparken kuru çayla sokakalrda parklarda gezip duracaksiniz sonra pat diye ayrilip o altinlari baskasina takarsa ne hissedersiniz bir düşünün ona göre karar verin. Hic belli olmaz bu işler.

24 yasında ve babası çok küçükken vefat etmiş küçükken çok yokluk görmüş annesiyle,böyle durumlar da var
Benimki de yokluğun dibini görmüş ve maddi durumu pek iyi değil. Ona rağmen bir Allahın günü parkta oturalım dememiştir. Hesabı ortak ödemişizdir ya da bir çay içip kalkmışızdır. Eline ufak bir para bile geçse kardeşine, bana sürpriz yapmak isteyen biri. Az param var bunu köşeye atayım diye düşünmez. Sevdiklerine değer veren erkek böyle olur

Ahaha ya inanır mısın dün bana paragöz muamelesi yaptı,tamam ben yanındayım diyip sarılacağını düşündüm falan dedi.Çok mu salak duruyorum ordan bakınca bilmiyorum

Ahaha ya inanır mısın dün bana paragöz muamelesi yaptı,tamam ben yanındayım diyip sarılacağını düşündüm falan dedi.Çok mu salak duruyorum ordan bakınca bilmiyorum
Ya yok sana öyle yapıyor
Emin ol bir kadından ciddi anlamda hoşlansın kadın onu cezbetsin
Ne kadar pinti olursa olsun kesenin ağzını açar güzel mekanlara götürür kadının aklında kalmaya çalışır
Ha tabi aylar geçince gerçek yüzünü gösterir
Ama en pinti erkek bile bir kadından ciddi anlamda hoşlandıysa kesenin ağzını açar

Ha yok hiç harcamaz belki. Ona da kefenin cebi yok derler. Kendi bilir. Sen ayrıl kurtul. O ne yaparsa yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…