- 16 Eylül 2025
- 17
- 13
- 3
- 21
- Konu Sahibi daisykanye
-
Yanlış anlaşılmasın bir senedir genelde hesapları ödedi arada lafını yapsa da :)) sadece simdi böyle bir karar almışlar annesiyle.direkt bu şekilde söylemesi bana çok tuhaf geldiBence size değer vermiyor. Sevgilime bir yemek ısmarlayayım hoş bir jest yapayım diyerek bazı aylarda bin lira da köşeye atabilirdi.
Bilmiyorum aksine bizim için çalışıyorum anlayışsızlık yapıyorsun ileride ev alıcsz sana altın takıcam falan diyorIleride evlenecegi kiza altin biriktiriyor sizi de parklarda oturtuyir sanirim.
Ailem çok uyardı da saflık yaptım işte abla aylarca araba borcu vardı şimdi çoğu şeyi halletti yeni bir gündemle geldi inanılmaz birisiKaç yaşında ne iş yapıyor?
Birikim yapılsın tabii de gençlikte geri gelmiyor.
Paragöz olmakla ne alakası var, parkta bahçede oturup evden yemek taşırsanız, biti kanlanınca da hiç bir şey yapmaya layık görmez işte.
Bu tip evlenince de muhtemelen yemez. Gel bir yere gidelim dersin ne gerek var evimizde çayımızı demler kahvemizi yaparız diyen bir tip olur. O para biriktirmeye devam etsin ama senden uzakta mümkünse. Mekanda bir çay kahve içme parasını bile kendine çok görenler o biriktirdikleri para ile biriktirme döngüsünde sıkışıp kalıyorlar zatenben evin giderine para verdiğini zannederken her ay 8 10 gram köşeye atıyorlarmış
İçine dede kaçmış bunun , ayyy ne ilerisi anı çok yaşıyorda sanki gelecekteki evin altının derdine düşmüş şimdiden, genç gibi değil hiç tuhaf ya da anasının akıllarıyla saçmalıyor.Bilmiyorum aksine bizim için çalışıyorum anlayışsızlık yapıyorsun ileride ev alıcsz sana altın takıcam falan diyor
Bilmiyorum aksine bizim için çalışıyorum anlayışsızlık yapıyorsun ileride ev alıcsz sana altın takıcam falan diyor
Kaç yaşında?Ailem çok uyardı da saflık yaptım işte abla aylarca araba borcu vardı şimdi çoğu şeyi halletti yeni bir gündemle geldi inanılmaz birisi
24 yasında ve babası çok küçükken vefat etmiş küçükken çok yokluk görmüş annesiyle,böyle durumlar da varKaç yaşında?
Benimki de yokluğun dibini görmüş ve maddi durumu pek iyi değil. Ona rağmen bir Allahın günü parkta oturalım dememiştir. Hesabı ortak ödemişizdir ya da bir çay içip kalkmışızdır. Eline ufak bir para bile geçse kardeşine, bana sürpriz yapmak isteyen biri. Az param var bunu köşeye atayım diye düşünmez. Sevdiklerine değer veren erkek böyle olur24 yasında ve babası çok küçükken vefat etmiş küçükken çok yokluk görmüş annesiyle,böyle durumlar da var
Ahaha ya inanır mısın dün bana paragöz muamelesi yaptı,tamam ben yanındayım diyip sarılacağını düşündüm falan dedi.Çok mu salak duruyorum ordan bakınca bilmiyorumBenimki de yokluğun dibini görmüş ve maddi durumu pek iyi değil. Ona rağmen bir Allahın günü parkta oturalım dememiştir. Hesabı ortak ödemişizdir ya da bir çay içip kalkmışızdır. Eline ufak bir para bile geçse kardeşine, bana sürpriz yapmak isteyen biri. Az param var bunu köşeye atayım diye düşünmez. Sevdiklerine değer veren erkek böyle olur
Ya yok sana öyle yapıyorAhaha ya inanır mısın dün bana paragöz muamelesi yaptı,tamam ben yanındayım diyip sarılacağını düşündüm falan dedi.Çok mu salak duruyorum ordan bakınca bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?