- 16 Eylül 2025
- 17
- 13
- 3
- 21
- Konu Sahibi daisykanye
-
annesi bir ara beni istemedi ama sevgilim asla laf söyletmemişti,annesini dinlemedi.sanırım oğlunun aklına girip böyle bi yol buldu :)İçine dede kaçmış bunun , ayyy ne ilerisi anı çok yaşıyorda sanki gelecekteki evin altının derdine düşmüş şimdiden, genç gibi değil hiç tuhaf ya da anasının akıllarıyla saçmalıyor.
Allah rahmet eylesin babaya, annesi çalışıyor mu peki?24 yasında ve babası çok küçükken vefat etmiş küçükken çok yokluk görmüş annesiyle,böyle durumlar da var
haklısınız ayrıldım zaten,seviyordum gerçekten çok yanında durdum bunca zaman ama dünki şu muhabbetler bir midemi bulandırdı anlatamam üzülemiyorum bile…Ayril direkt. Hani hediye mediye alamamasini anlarim da yemek ve icecek bu ya. Bi zahmet odesin ogrenci sevgilisi varsa. Ben issiz arkadasimi rica minnet cagiriyorum hesaplar benden lutfen gel diyorum. Seni sevmiyor bu. Arkadaslara katiliyorum sen parkta cefa cekersin, baskasi gelir sefasini surer. Bu model budur net.
Ne gerek var mekanda oturmaya ben sana termosta çay hazırlar getiririm diyen bir kızla olsun - tabi bulursac
haklısınız ayrıldım zaten,seviyordum gerçekten çok yanında durdum bunca zaman ama dünki şu muhabbetler bir midemi bulandırdı anlatamam üzülemiyorum bile…
Anası gelin bulmuş ona para biriktirmeye karar vermişler.Yanlış anlaşılmasın bir senedir genelde hesapları ödedi arada lafını yapsa da :)) sadece simdi böyle bir karar almışlar annesiyle.direkt bu şekilde söylemesi bana çok tuhaf geldi
Dediğiniz mantıklı ama beni hayatının her alanına dahil ediyor,hep gelecek planı yapıyordu tüm arkadaşlarıyla tanısıktım beni çok da seviyorlardı vsvs aslında aylardır hiçbir zaman şüpheye düşmedim bu konuda.Ben daha çok pinti olduğunu düşünüyorum ama belki gerçekten dediğiniz gibidir bilmiyorum.tecrğbelerime göre sevgilisine para harcamayan erkek, onunla bir gelecek düsünmüyordur
Dediğiniz mantıklı ama beni hayatının her alanına dahil ediyor,hep gelecek planı yapıyordu tüm arkadaşlarıyla tanısıktım beni çok da seviyorlardı vsvs aslında aylardır hiçbir zaman şüpheye düşmedim bu konuda.Ben daha çok pinti olduğunu düşünüyorum ama belki gerçekten dediğiniz gibidir bilmiyorum.
Kuzenimin tanımadığım sevgilisi yok bu bir şey ifade etmez seni istese sana harcama yaparDediğiniz mantıklı ama beni hayatının her alanına dahil ediyor,hep gelecek planı yapıyordu tüm arkadaşlarıyla tanısıktım beni çok da seviyorlardı vsvs aslında aylardır hiçbir zaman şüpheye düşmedim bu konuda.Ben daha çok pinti olduğunu düşünüyorum ama belki gerçekten dediğiniz gibidir bilmiyorum.
Birikim yapması güzeldirde bunun ikinizin geleceği için yapmıyor önce bunu bilin.Diğer bir gerçek ise erkekler aşık oldukları kadınlara bir şey almaktan bir yerlere götürmekten daha doğrusu onlar için para harcamaktan keyif alırlar.Siz adamın ne geleceğinde ne de bugününde varsınız .......yolunuza bakın. Size değer veren birine layıksınız.merhaba ablalarım 10 aylık bir ilişkim var,zaten para muhabbeti yapan biriydi kendisi (ben öğrenciyim) ama dün gerçekten çok kırıldığım bir şeyi anlatmak istiyorum dolayısıyla ayrıldık.kendisi bana şubata kadar maaşımdan 3k alacağım senle ben icin,sonra maaşım artınca da 7k alacağım.bu ay sıkısıgım parkta oturalım ya da max çay içeriz falan dedi.annesiyle tek yaşıyorlar ben evin giderine para verdiğini zannederken her ay 8 10 gram köşeye atıyorlarmış.atsınlar Allah daha çok versin ama çalışan bir erkeğin öğrenci sevgilisine bu muhabbetleri yapması çok kırıcı değil mi? hiçbir zaman lüks beklentim olmadı hediye vs beklemedim 3 4 kere anca çiçek almıştır asla paragöz birisi değilim ama sadece o çalıştığı için dışarı çıktığımızda ondan beklentiye girerdim yalan yok yediğimiz bir yemek olurdu zaten benim de ödediğim olmuştu.cok yanında durdum işsiz de kaldı parkta da oturduk evden de yemek götürdüm ama şuan tam hayatı düzene girmişken bana böyle demesi değersiz hissettirdi mevzu para da değil, deli gibi altın alıyorlar ve bana harcadığı para bu kadar gözüne batması normal mi?Siz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum yoksa.
Seven âşık adamın gözü bir şey görmez Dağı delen ferhat misali sevdiği kadın için herşeyi yapar.Gerekirse kendi aç kalır aşık olduğu kadına pirzola yedirir....24 yasında ve babası çok küçükken vefat etmiş küçükken çok yokluk görmüş annesiyle,böyle durumlar da var
Abla haklısın bu özelliğini seviyorum ama bir yanım da 8 gram değil 7 gram yapar benim yedigimi içtiğimi hesaplamaz diyor cünkü zaten haftada bir iki buluşuyorduk biri zaten çayla falan geçiyordu.arabası vardı bu arada sattı birikim icin.evet birikim yapıyor ama bunu benden bu kadar kısarak yapmak istemesi samimi mi bilmiyorum benim durumum olsa zaten ben de el atarım derslerim yoğun çalışmıyorum o işi gücü olan birisi bilmiyorum.Ben daha farklı bakıyorum..24 yaşındaki gençler genelde tüketici,hazırcı oluyor, ama bu çocuk kendi ekmeğini kazanma peşinde ,gelirinin bir kısmını da biriktiriyor,yatırım yapıyor...aslında şu devirde böyle olmak gerek..Bu zihniyetteki biri eminim çok sürmez evini de alır, arabasını da.. işsiz kaldığı zamanlar da olmuş,demek ki para kazanmanın zorluğunu bilen biri,çocuğun parası yoksa parkta otursanız nolur ki?ama siz öğrenci olarak,ailenizden de uzaksınız kimseye birşey ısmarlamayın, o da beklemesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?