• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum yoksa sevgilim varyemez mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 ayda 3-4 kez çiçek aldıysa çok iyi bence ama diğer dediklerinize bakarsak evleneceği kişiye yatırım yapıyor gibi. Biraz da anneci olabilir

merhaba ablalarım 10 aylık bir ilişkim var,zaten para muhabbeti yapan biriydi kendisi (ben öğrenciyim) ama dün gerçekten çok kırıldığım bir şeyi anlatmak istiyorum dolayısıyla ayrıldık.kendisi bana şubata kadar maaşımdan 3k alacağım senle ben icin,sonra maaşım artınca da 7k alacağım.bu ay sıkısıgım parkta oturalım ya da max çay içeriz falan dedi.annesiyle tek yaşıyorlar ben evin giderine para verdiğini zannederken her ay 8 10 gram köşeye atıyorlarmış.atsınlar Allah daha çok versin ama çalışan bir erkeğin öğrenci sevgilisine bu muhabbetleri yapması çok kırıcı değil mi? hiçbir zaman lüks beklentim olmadı hediye vs beklemedim 3 4 kere anca çiçek almıştır asla paragöz birisi değilim ama sadece o çalıştığı için dışarı çıktığımızda ondan beklentiye girerdim yalan yok yediğimiz bir yemek olurdu zaten benim de ödediğim olmuştu.cok yanında durdum işsiz de kaldı parkta da oturduk evden de yemek götürdüm ama şuan tam hayatı düzene girmişken bana böyle demesi değersiz hissettirdi mevzu para da değil, deli gibi altın alıyorlar ve bana harcadığı para bu kadar gözüne batması normal mi?Siz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum yoksa.
herkesin birikim, gelecek icin beklentisi farklı oluyor. kimisi için geleceğini garantiye almadan bir sakız almak bile gereksiz. size verdigi degerle alakası yok durumun. huyu böyle. pek uyusmuyor beklentileriniz ayrılmanız iyi olmus. cunku ileride daha cok uzulursunuz evlenince dogum gununde, evlilik yıldonumunda vs derken

Arabasını satıp parasını faize mi atmış? Baya saçma bir durum bence. Aylık 20 bin faiz için ortalama 500.000 gibi bir para gerek faiz verse de Türkiye’de enflasyonu nazara alınca saçma bir davranış.

Para biriktirmesi güzel ama bu kadar hesaba girmesi tuhaf. Yani ana oğul gelirlerinin yarısını biriktirse kalanını masraflara falan ayırabilirler. Yemek dediğinde muhtemelen Fast food falandır. Hani şunu dese bile okeydim de - hayatım sen içecekleri öde ben yemekleri öderim - yok aylık 3000 ayırdım falan çok çiğ muhabbetler.

Cidden alman usulüne bile okeyim de ne bileyim kendi kafasında seni denemiş de oşabilir erkekler şu red pill zart zurt sayfalarında çok takılıyor, anası da doldurduysa paran için seninle birlikte falan diye olabilir.

Yokluk insanı pinti yapmaz ya ben de çok yoklukta büyüdüm. Kenarsa param olsun isterim ama yememden giyimden kısmam yani. Daha önce de lafını ettiyse ısmarladığı yemeğin salla gitsin. Gerçekten sürekli birikim ekseninde bir hayatınız olur, keyfi harcamanız olmaz. Hani kendime yıllardır kıyafet almıyorum, kozmetik kullanmıyorum; aylık mutfak giderimiz 5.000 aylık giderimiz 10.000 gelirimiz 100.000 daha nasıl tasarruf yaparız diyen kadınlara dönüşürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X