Ben mi abartıyorum?

Peri14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
59
34
33
Kızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorum :KK43: :KK43: :KK43: Ben mi abartıyorum sizce

Bence siz abartmıyorsunuz haklısınız da... Eşiniz ne kadar yakın olsa da böyle bir yere gitmek zorunda değil bence... Oturun konuşun benim yanımda olmanı istiyorum deyin.

Evleneceği kıza o güne sakın karışma demiş müdahale edemiyor. Eşimle çok yakın olmasalar o zaten gitmezdi güvenim tam ona ama yine de alkol alacaklar sonuçta malum alkollü insan ne yaptığını bilmiyor :KK43:

hayir abartmiyosun. nefret ederim o tur ortamlardan.ahlaksizlik, seviyesizlik diz boyu. bence gonderme. tekin bir ortam degil.

Gitme desem gitmez ama eğer gitmezse dalga geçerler eşimle karından izin alamadın vs. Yazık çok mahçup olur.

Kızlar Merhaba Eşimin erkek kuzeninin düğünü var yakında. Erkeklerle toplanıp bekarlığa veda yapacakmış. Bir sürü dansöz falan getirtecekmiş. Eşimin de çok yakın oldukları için gitmeme durumu maalesef yok. Ama ben aşırı kıskancım ve eşimi öyle bir ortama nasıl göndereceğim hiç bilmiyorum :KK43: :KK43: :KK43: Ben mi abartıyorum sizce
kız tarafı da erkek striptizci çağırsın artık onu da yapıyorlar :KK14:sizin de eliniz armut toplamasın şekerim:KK59:

Striptizci çağırsalardı tam olurmuş. :KK70:
Dansöz iki göbek atacak erkekler içecek, gecenin ilerleyen saatlerinde başka türlü işlere girme ihtimalleri yoksa gönderirdim. Eğer varsa eline sandviç verir tv başına oturturdum :KK70: :KK70:

Kızlar eşim öyle hovarda bir erkek değill inanın bir gün bile bensiz bir ortama girmedi evliliğimizden beri. Ama o gün o ortam iğrenç bir ortam olacak. Alkolün etkisiyle herşeyi yapabilir diye düşünüyorum

Anladığım kadarıyla hamilesiniz eşiniz onlara karşı mahçup olmamak için sizin bu durumunuzu bahane edebilir orta yol bulunur böylelikle bende çok kıskanç olduğum için çok iyi biliyorum bu durumları :)

Kızlar eşim öyle hovarda bir erkek değill inanın bir gün bile bensiz bir ortama girmedi evliliğimizden beri. Ama o gün o ortam iğrenç bir ortam olacak. Alkolün etkisiyle herşeyi yapabilir diye düşünüyorum

Bence yapacak erkek bilhassa gider yapar... Esinize guvenin ... Bosa cikarirsa o kendisi kaybetmis olur...

X