Ben mi kiskancim..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
Arkadaşlar mrb,
Benim eşim kız arkadaşlarıma istisnasız çok içten ve samimi davranıyor..bir arkadaşımız var onun memleketine gittik , onu da aradık..herhangi bir yakın temas filan olmadı, ama eşim bu kıza melem ( aynen bu şekilde meleğim değil yanı) DİE hitap etmeye başladı. Normalde esimin bu huyundan rahatsız olmam ama içimde bir huzursuzluk oldu nedense. Normalde eşim zaten isimlerinin sonuna m getirerek hitap eder.atiyorum mesela kızın ismi ayşe ise Ayşem der..bu kızın ismide Melike.
Sizce bunu eşime nasıl dile getireceğim.ya da getirmelimiyim.

Bence dile getirmeyin zaten oyle soyluyormus genelde eger samimi davranislarini gorursen o zaman dersin kizin davranisi konusmasi nasildi

Eşinizin kötü niyeti olsa bunu açık açık yapmaz diye düşünüyorum ama rahatsız oluyorsanız güzel bi zamanınızda güzel bir şekilde dile getirebilirsiniz

Ay neden çekiniyorsunuz yahu :KK57: O ne öyle Meleğim ,Ayşem yok bilmemnem . Çok gereksiz bir tavır ,sizde fazla yüz vermişsiniz bu konuda ... Bana hiç normal gelmedi ,tabi hayat sizin hayatınız o ayrı .

Bence dile getirmeyin zaten oyle soyluyormus genelde eger samimi davranislarini gorursen o zaman dersin kizin davranisi konusmasi nasildi
Genelde böyle..yasli teyzelere filan da öyle ablacim teyzecim moduuunda..kız bana nasılsa eşime de öyle davrandı.yanı anormal bir durum yok.

:KK57::KK57:
Siz de onun arkadaslarina Ahmetim Mehmetim diyin bakalim o ne yapacak??
Ben de bunu düşünüyorum aslında...kısasa kısas.
delirirdim herhalde
o ne demek ya
kocam gidecek elaleme ayşem fatmam diyecek:KK43:
İşte ben de kiskancim ama nasıl kocama belli edicem

laçka erkeklerı sevmıyorum yaaa
Eşim lacka değil öyle, sadece konuşurken bu şekilde hitap eder..

İçinde kötülük olduğunu sanmıyorum. Sadece fazla samimi. Hoşlanmıyosanız bunu açık açık dile getirmelisiniz. Neden çekiniyosunuz ki?

Ay neden çekiniyorsunuz yahu :KK57: O ne öyle Meleğim ,Ayşem yok bilmemnem . Çok gereksiz bir tavır ,sizde fazla yüz vermişsiniz bu konuda ... Bana hiç normal gelmedi ,tabi hayat sizin hayatınız o ayrı .
İşte bunu dile getirmek istiyorum ama nasıl direk bu tarz söylemlerinden rahatsız oluyorum desem. Hep sanki birseylerden ona şikayet ediyom gibi hissediom kendini geçen de kvalidem herkesin arasında gelin dedi dıe şikayet ettim.

Gebertirim:mad::mad::mad: yigenlerine gülüm demesine zaten delleniyorum helki bnm arkadaslarima oyle knuscak kötü olur :KK34: :KK34:
Off ya offf

Fazla ince düşüncelisiniz; ancak bu bana doğru gelmiyor. Nihayetinde evlilik iki kişilik bir müessese. Bu konu belliki sizi de rahatsız ediyor ki aksi olsa şaşardım, açık açık söyleyin böyleyken böyle diye. O sizin eşinizse sizin kararlarınıza saygı duymak zorunda, taviz tavizi doğurur. İnanın ben sinir oldum burada. Ayşem ,Fatmam şaka gibi hakikaten . Bir arkadaşın dediği gibi bundan sonra bunu tekrarlarsa sizde aynısını yapacağınızı söyleyin.

Hak vermezse de vermesin, o zaman Ayşelerinin Fatmalarının yanına tıpışlayın onu:KK12:. Elalemin hatununu onore etmek için döktüğü dillere karşın, sizin sözünüzü ikiletecekse zaten merhamet etmeyin bu kadar. Siz onun eşisiniz bence bu kadar çekingen olmayın.

Fazla ince düşüncelisiniz; ancak bu bana doğru gelmiyor. Nihayetinde evlilik iki kişilik bir müessese. Bu konu belliki sizi de rahatsız ediyor ki aksi olsa şaşardım, açık açık söyleyin böyleyken böyle diye. O sizin eşinizse sizin kararlarınıza saygı duymak zorunda, taviz tavizi doğurur. İnanın ben sinir oldum burada. Ayşem ,Fatmam şaka gibi hakikaten . Bir arkadaşın dediği gibi bundan sonra bunu tekrarlarsa sizde aynısını yapacağınızı söyleyin.

Hak vermezse de vermesin, o zaman Ayşelerinin Fatmalarının yanına tıpışlayın onu:KK12:. Elalemin hatununu onore etmek için döktüğü dillere karşın, sizin sözünüzü ikiletecekse zaten merhamet etmeyin bu kadar. Siz onun eşisiniz bence bu kadar çekingen olmayın.
Çok ama çok haklisiniz..söyleyeceğim bunu ister dikkate alır ister almaz..

Burda hergun yas aliryor, duyduklarimla bi yasima daha giriyorum..epey ihtiyarlatti bi site beni..

o nedir ya, bu nasil bi huydur..isimlerin sonuna m eklemek..teyzemi,amcami anlarimda ismin sonuna eklemek cok cok ilginc..benim icin cinnet sebebi..

Çok ama çok haklisiniz..söyleyeceğim bunu ister dikkate alır ister almaz..

Kesinlikle bir an evvel söyleyin, inanın empati yaparak yazıyorum bunları. Zira, bazen gereğinden fazla kendimizi adadığımızı düşünüyorum eşlerimize. Bakın siz söylemekten dahi çekiniyorsunuz, kendinizce iyi niyetli vb. diyerek onu suçlamaktan bile kaçınıyorsunuz; ama o ben artık evli biriyim, benim eşim kırılabilir diye düşünmüyor. Eşiniz Ayşelere, Fatmalara ; Ayşem, Fatmam demezse hiç bir şey kaybetmez, ama eminim sizin sevginizden çok şey kazanır. Böyle saçma sapan bir detayla sizi huzursuz etmesine izin vermeyin. Keskin bir dille sınırlarınızı çizin. Umarım her şey gönlünüzce olur :KK36:

Kesinlikle bir an evvel söyleyin, inanın empati yaparak yazıyorum bunları. Zira, bazen gereğinden fazla kendimizi adadığımızı düşünüyorum eşlerimize. Bakın siz söylemekten dahi çekiniyorsunuz, kendinizce iyi niyetli vb. diyerek onu suçlamaktan bile kaçınıyorsunuz; ama o ben artık evli biriyim, benim eşim kırılabilir diye düşünmüyor. Eşiniz Ayşelere, Fatmalara ; Ayşem, Fatmam demezse hiç bir şey kaybetmez, ama eminim sizin sevginizden çok şey kazanır. Böyle saçma sapan bir detayla sizi huzursuz etmesine izin vermeyin. Keskin bir dille sınırlarınızı çizin. Umarım her şey gönlünüzce olur :KK36:
Tesekkur ederim ama bu ara üzerimizde bir huzursuzluk var simdimi söylemeliyim. Yoksa bekliyimmi.evet onu dusunmuyor, bunu sizin dediğimiz şekilde söylemeyi düşünüyorum, ben ona her zaman söylüyorum 3. Kişiler yüzünden beni kirma diye. Çünkü çok fazla iyilik yapmaya çalışıyor herkese.

X