ben ne yapacagım :(

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
35
Kizlar benim yine esimden dolayi sorunum :KK43: daha once bazi seyleri anlatmistim konu arasindan esim evlenmeden once 50 - 60 bin civari kredi borcu yapmis bunun 20 bini falan iddia borcuymus onun disinda 7 bin kredi karti borcu 5 bin eksi hesap borcu varmis ben hepsini evlendikten sonra ogrendim o kredinin geriye kalanini da dugun masraflari falan ailesine vermis. Ailesinin taktigi bilezikleri bile esim almis. Ben bunlari dugunun haftasi dolmadan ogrendim sinir krizleri gecirdim derdim borc olmasi degil kumar borcu olmasi bide ailesinin bencilligi. Benim ailemde 4 bilezik yapti kucuk ev aletleri hepsini kendi yapti. cok cok zor kabul ettim esim sozler verdi falan neyse gecen persembe ogrendim ki 8 bin lira borc daha varmis bana o zaman korkudan soyleyememis... simdi ben bileziklerimle kredi karti borcunu eksi hesabi kapattim ama bunu duyunca benim psikoloji tamamen mahvoldu ailemde uzakta cok cok kotuyum ne yapicam ben :KK43:

Böyle karaktersizler yüzünden boşanmalar arttı zaten. Allah sonumuzu hayır etsin...

Evlendikten sonra kumar oynamadi buna eminim cunku maas karti bende. Ama bu kadar borcu odemek zoruma gider oldu gercekten yalan soylemesinden biktim guven kalmadi :KK43: zaten dedim kendin ode borcunu ev kirasini mobilya taksitini hepsini sen odeyeceksin dedim tamam dedi bende kendi maasimla elektrik kendi kredi kartim aidat ve gun parami oduycem gerisini biriktiricem ama unutamiyorum nasil gececek ki :KK43: bosanmaya cesaretim yok keske cesaretim olsa. 4 aylik evliyim evlendik ertesi gun bana bunlari soyledi ona guvenim olmadigindan hala birlikte bile olamadim istemiyorum cunku icimden gelmiyor :KK43:

Kizlar benim yine esimden dolayi sorunum :KK43: daha once bazi seyleri anlatmistim konu arasindan esim evlenmeden once 50 - 60 bin civari kredi borcu yapmis bunun 20 bini falan iddia borcuymus onun disinda 7 bin kredi karti borcu 5 bin eksi hesap borcu varmis ben hepsini evlendikten sonra ogrendim o kredinin geriye kalanini da dugun masraflari falan ailesine vermis. Ailesinin taktigi bilezikleri bile esim almis. Ben bunlari dugunun haftasi dolmadan ogrendim sinir krizleri gecirdim derdim borc olmasi degil kumar borcu olmasi bide ailesinin bencilligi. Benim ailemde 4 bilezik yapti kucuk ev aletleri hepsini kendi yapti. cok cok zor kabul ettim esim sozler verdi falan neyse gecen persembe ogrendim ki 8 bin lira borc daha varmis bana o zaman korkudan soyleyememis... simdi ben bileziklerimle kredi karti borcunu eksi hesabi kapattim ama bunu duyunca benim psikoloji tamamen mahvoldu ailemde uzakta cok cok kotuyum ne yapicam ben :KK43:

Canım eşin çok kolay yalan söylüyor, değiştirmesi zor bir durum bu tarz sorunlar ..
Ne açıklama yapıyor kendisi bu sorunlarla ilgili?

8 binlira ne borcu peki?

Ailesine soyledim aa oglum niye oyle yaptin dediler sadece umrunda bile degil onlarin. Kv bana diyor ki ne olursa olsun biz ailesi olarak yaninda olmak zorundayiz. Bende dedim ki ben yaninda olmak zorunda degilim. bu ne boyle beni ailem senin oglunun borcunu odeyim diye mi okuttu bu gune getirdi

Bana kalırsa bu saklı borçların sonu gelmeyecek. Bunları temizlesen adam gene gizli saklı borçlar açacak gibi geliyor. o_O

Canım eşin çok kolay yalan söylüyor, değiştirmesi zor bir durum bu tarz sorunlar ..
Ne açıklama yapıyor kendisi bu sorunlarla ilgili?

Evlenmeden once bi hata yaptim ev arkadasi oynuyordu iddia onunla baslamis sonra 5 bin falan kaybedince kimse duymadan kapatmak icin daha cok batmis oyle diyor. Tabi zamaninda annesi esimin abisini esimin yanina istanbula gondermisti calissin diye o da calismadi icki sigara yemek hepsi esimden gitti bir sene boyunca battikca batmis iste :KK43:

Evlenmeden once bi hata yaptim ev arkadasi oynuyordu iddia onunla baslamis sonra 5 bin falan kaybedince kimse duymadan kapatmak icin daha cok batmis oyle diyor. Tabi zamaninda annesi esimin abisini esimin yanina istanbula gondermisti calissin diye o da calismadi icki sigara yemek hepsi esimden gitti bir sene boyunca battikca batmis iste :KK43:

Şu şans oyunları oynamak ve aileye hayır diyememek hastalık gibi birşey ..
Eşin düzelecek gibi mi ??

Inan ne dusunecegimi sasirdim kv lerde hic sasirmadi tepki vermedi ya acaba diyorum onlara falan mi gonderdi

Heralde şaşırmayacaklar nede olsa toplam borcun yarısına yakını onlara gitmiş bu paranın. Kesinlikle ne ilk nede son olacaktır. Bir de bu borçlar kredi şeklinde falan mı yani nereye borçlanıyor?

Bence sen bu adami boşa. Ailene anlat.
Bu nedir ya?? Ayrica bu borclarin da sonu gelmeyecek goreceksin..

Heralde şaşırmayacaklar nede olsa toplam borcun yarısına yakını onlara gitmiş bu paranın. Kesinlikle ne ilk nede son olacaktır. Bir de bu borçlar kredi şeklinde falan mı yani nereye borçlanıyor?

Bankaya kredi borcu olarak canim aylik 1850 oduyor 36 ay odenecek. Kendi maasiyla odeyecek onun disinda kirayi ve mobilya taksitini de odeyecek kalan da ona harclik tabi kalirsa. Isteme benden bisey dedim

Bence sen bu adami boşa. Ailene anlat.
Bu nedir ya?? Ayrica bu borclarin da sonu gelmeyecek goreceksin..

Anneme soyledim kadin sok oldu aramizda cok mesafe var gelemiyor akli bende babama soylesem aninda gelir alir beni ama korkuyorum o gucu bulamiyorum kendimde :KK43:

Anneme soyledim kadin sok oldu aramizda cok mesafe var gelemiyor akli bende babama soylesem aninda gelir alir beni ama korkuyorum o gucu bulamiyorum kendimde :KK43:

Hayatını supheyle gecireceksin ve hep korku olacak. Acaba borcu var mi? Acaba kumar oynadi mi acaba ne yapti falan filan.
Bari cocuk yapmayin sakin.
zaman ne gosterir bilinmez çünkü. .

Birbirinizi yeteri kadar tanımadan mı evlendiniz?Başkası olsa bu borçları ödemezdi sonuçta bekarken yapılmış bir borç bu.

X