ben ne yapacagim

fafintoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
110
70
28
Benim derdim sinavlar. Bugun itibariyle sinavlarim basladi dun gece 3e kadar ders calistigim icin sabah uyuyakalip gec gittim okula ama sinava yetistim. Gunde iki sinav oluyoruz bi sinavim iyi gecti ama 95 olan ortalamam 90-85 e duser. Digeri de zaten kotu ama gecmem gereken bir dersti 50yi zorlarim. Birde kitap cevirisi teslim etmem gerekiyor ama yetisemiyorum. Surekli ortalamami dusunup ben napicamm diyip duruyorum (50 ortalamam)
ortalamami dusururum diye aklim cikiyo yemeden icmeden bi kesiliylrum bi de deli gibi yiyorum konusmadan oturuyorum butun gun canim cok sikkin kalk calis diyeceksiniz ama onu da yapamiyorum morel bozuklugundan ya ben napcam :KK43:

Lise mi üniversite mi?

Bence dersleri bu kadar abartmayin çalışınca o kadar kolay ki herşey. Çalışın karşılığını her zaman alirsiniz. Dersi derste dinleyin her gun olmasa da duzenli olarak masaya oturun yeter

Ben de su an tezime devam etmeliyim haftaya sali teslim edicem ama buralarda geziniyorum, biri beni kovsun :KK53:
Al benden de o kadar. Agustosta teslim edecegim daha 60 sayfa yazacagim. Yetisirim insallah :))

Konu sahibi arkadasim, elinden geleni yapmaya calisacaksin, takdir Allah'in. Calismayla oluyor bu isler. Kafanda yorulacak beyninde, uykusuzda kalacaksin. Sana bir öneride bulunayim. Simdi eline bir kagit kalem al ve haftalik program hazirla kendine. Sabah en gec 8'de ayakta ol mesela. yarim saatini kahvaltiya ayir. Sonra atiyorum 8.30-10-30 arasi iki saat kesintisiz ders calis. 10.30 gibi yarim saat ara ver. Sonra tekrar. Ise gider gibi saat 8-17 arasi ders calis. Sonra 17'den 20'ye kadar ara ver. 20'den 22.30'a kadar tekrar calis.
Yani hemen hemen bu sekilde calisirsan basarirsin. Zamana yönetimi cok önemli. Sen programini kagita yazarsan zamanini daha iyi yönetirsin. Planli programli olan herkes kazanir bu dünyada. Benim kuzenim var 45 yasinda, 3 cocugu var en kücügü 6 yasinda. Hem ise gidiyor, hem ev isi, hem farkli organizasyonlarda görev aliyor, hem cocuklarini okula ve spora götürüyor üstüne birde 2 yildir üniversitede egitim aliyor. Nasil yapiyor diye sorarsan, acayip programli. Haftalik programi var esiyle birlikte o programa uyuyorlar. Cok sIkIci bir hayat gibi görünsede, plansiz bir insanin hayatindan daha mutlu hayatlari. Yaza tezini verecek, okulu bitiyor. Düzenli ve planli olursan, basaramayacagin sey yoktur unutma. Bende evliyim ve yüksek lisans yapiyorum, kolay degil, ev isi, disari isi, okul hepsi bana bakiyor. Senin vaktin daha coktur. Iyi degerlendir. Simdi yarindan itibaren bir haftalik program hazirla bakalim nasil gidecek? stresini azaltir bence.

Umiversiteden mezun olalı 5 sene oldu. Ne sınavlara girdim çıktım. Saatlerce suren sınavlar sayfa sayfa yaz yaz bitmez. Hele ki bir tez hazırlamışım 250 sayfa. Öyle yıllık ödev konusu gibi kıytırık bir tez de değil. Ve bu tezi 4 prof karşısında çapraz sorulara karşılık vererek savundum. O yüzden kaldır kıçını ve derslerine çalış. Üzülmekle geçilmiyor o dersler

Açilin ben ogretmenim :KK51:
Simdi oncelikle sinav donemi icn program hazirlaman lazim.
Hem planli calisacaksin uzerine gelmez konular
Hem kafan rahatlayacak
Hem de asama asama gittigini gordugu icin moralin yerine gelecek.
Ama bu saatlerde uyuman lazim,sabah sinavin oldgna gore ikinci ogrt. Falan degilsin demek ki.
Sinav doneminde Uykunu ve yemegini duzene sok. Her sey tikir tikir gider.
Kitap incelemesi icn teslim tarihini bir hafta erteletmeyi hocanla tatli dille konusursan kabul edebilir.
Ama her seyden once sag ustten cikis yapip yataga git:KK48:

Al benden de o kadar. Agustosta teslim edecegim daha 60 sayfa yazacagim. Yetisirim insallah :))
Agustosa daha varmis ama iste sayili gun tez geciyor. Benim 15 sayfa kadar var onu da insallah bu hafta bitirecegim. Valla biktim resmen pffff :mad:

Umiversiteden mezun olalı 5 sene oldu. Ne sınavlara girdim çıktım. Saatlerce suren sınavlar sayfa sayfa yaz yaz bitmez. Hele ki bir tez hazırlamışım 250 sayfa. Öyle yıllık ödev konusu gibi kıytırık bir tez de değil. Ve bu tezi 4 prof karşısında çapraz sorulara karşılık vererek savundum. O yüzden kaldır kıçını ve derslerine çalış. Üzülmekle geçilmiyor o dersler

Wow 250 sayfa tez mi yazdiniz? Helal olsun ya. 250 sayfa bizde yasak. Turkiye'de sayfada sinir yok demek ki. En fazla 90 olur olsa olsa benimki de 60 sayfa olacak gibi. 250 sayfa hayatta yazamam sanirim. Savunmadan da korkuyorum ben. Benimkinde 2 tane psofesor olacak haziranin 30unda o_O[/QUOTE]

Agustosa daha varmis ama iste sayili gun tez geciyor. Benim 15 sayfa kadar var onu da insallah bu hafta bitirecegim. Valla biktim resmen pffff :mad:

Wow 250 sayfa tez mi yazdiniz? Helal olsun ya. 250 sayfa bizde yasak. Turkiye'de sayfada sinir yok demek ki. En fazla 90 olur olsa olsa benimki de 60 sayfa olacak gibi. 250 sayfa hayatta yazamam sanirim. Savunmadan da korkuyorum ben. Benimkinde 2 tane psofesor olacak haziranin 30unda o_O
[/QUOTE]

Bende 60-65 sayfa arasi yazmayi düsünüyorum. Yani anlayacagin daha yazmaya baslamadim :))) Önce arastirm yaptim, birazda gec kaldim aslinda gecen ay bitmis olmasi lazimdi arastirmamin. 2 ayda 60 sayfa yazilir degil mi??? Sende beni motive et bari :KK70: bir haftada 15 sayfa yaziliyor, onu biliyorum. Gectigimiz dönem 4 günde 25 sayfa yazmistim ama beynim patladi vallahi. Bir an önce bitsin diye yazdim.

Bende 60-65 sayfa arasi yazmayi düsünüyorum. Yani anlayacagin daha yazmaya baslamadim :))) Önce arastirm yaptim, birazda gec kaldim aslinda gecen ay bitmis olmasi lazimdi arastirmamin. 2 ayda 60 sayfa yazilir degil mi??? Sende beni motive et bari :KK70: bir haftada 15 sayfa yaziliyor, onu biliyorum. Gectigimiz dönem 4 günde 25 sayfa yazmistim ama beynim patladi vallahi. Bir an önce bitsin diye yazdim.[/QUOTE]

Yazilir yazilir ben simdi 30.sayfamdayim ben de yazmaya cok olmadi baslayali. Simdi ben de bir an once bitsin modundayim vallahi. Allah'tan eger bu versiyon'da yanlislarim olursa yanlislarimi duzeltip tekrar teslim etme sansim var sukur. Tabi o zaman surem uzuyor ve ben yaza kaydirmayi istemiyorum bu zikkim tezi. Ama azar azar baslamak lazim yazmaya he :KK59:
Ben simdi arastirmanin sonuclarini yazdigim bolumdeyim cok sIkIci ve bunaltici pofff :KK11:

Bende 60-65 sayfa arasi yazmayi düsünüyorum. Yani anlayacagin daha yazmaya baslamadim :))) Önce arastirm yaptim, birazda gec kaldim aslinda gecen ay bitmis olmasi lazimdi arastirmamin. 2 ayda 60 sayfa yazilir degil mi??? Sende beni motive et bari :KK70: bir haftada 15 sayfa yaziliyor, onu biliyorum. Gectigimiz dönem 4 günde 25 sayfa yazmistim ama beynim patladi vallahi. Bir an önce bitsin diye yazdim.

Yazilir yazilir ben simdi 30.sayfamdayim ben de yazmaya cok olmadi baslayali. Simdi ben de bir an once bitsin modundayim vallahi. Allah'tan eger bu versiyon'da yanlislarim olursa yanlislarimi duzeltip tekrar teslim etme sansim var sukur. Tabi o zaman surem uzuyor ve ben yaza kaydirmayi istemiyorum bu zikkim tezi. Ama azar azar baslamak lazim yazmaya he :KK59:
Ben simdi arastirmanin sonuclarini yazdigim bolumdeyim cok sIkIci ve bunaltici pofff :KK11:
[/QUOTE]

Cok kolay gelsin . Valla bende bi an önce yazip bitirmek istiyorum. Hangi bölümdesin ve tez konusu nedir?:)

X