- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 32
- Konu Sahibi forestnight
Merhabalar..23 yaşında tam bir yengeç burcuyum. 5 aylık bu iliskim var ve ben çok fazla paranoyak bir insanın aşırı kiskancim buda biraz karşımdaki adamın tavırlarından kaynaklanıyor. Bazen o kadar mutlu ediyor ki beni o anda bile şüphe ediyorum tabi neden iyi davranıyor yoksa yanlış birşey mi yaptı diye.. 3 gün önce instagram açtığını öğrendim kiyametleri kopardim alttan aldı özür diledi söylemeyi unuttum dedi ertesi günü yani ctesi tekirdağ a yanıma geldi dünya kadar işi ve sınavları olduğu halde taa istanbuldan tekirdağ a geldi. telefonunu verdi al istediğini yap falan dedi senle foto koyalım dedi hiç oralı olmadım. Dün sınavı vardı aksilikler yaşamış kalmış dünden beri sinirli üstüne gitmedim akşama kadar akşam paso çevrim içi ama bana yazmıyor trip attim biraz soğuk davrandı hissettim kardeşiyle ve arkadaşıyla konuştuğunu söyledi.sonra yatalim olayı oldu yarım saat sonra şeytan durttu beni baktim gene çevrim içi tripli surat ifadesi attım ama umursamadi yattı uyudu cevap falan vermedi bile. Ben ne yapayım bana bir akıl verin yardımcı olun lütfen..