Ben neden hoşlandığımı belli edemiyorum?

Cledyana

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
7.394
33.389
Evet bir türlü olmuyor. Tam tersi davranıyorum. Hiç bakamıyorum bile. Dolayısıyla onun bakıp bakmadığını da bilmiyorum. Nasıl bırakacağım bu huyumu?
Bu arada bahsettiğim kişi ile aynı okulda öğretmeniz. Ama muhabbetimiz yok. Ben bu dönem başladım çünkü. Önceki platonik aşkımı unuttum güzel bir ilişkim olsun istiyorum gördüm,beğendim, hoş bir insan yaşı yaşıma boyu boyuma ama işte ben ketum biriyim. O da benim gibiyse başlamadan Elveda:KK43:

Evet bir türlü olmuyor. Tam tersi davranıyorum. Hiç bakamıyorum bile. Dolayısıyla onun bakıp bakmadığını da bilmiyorum. Nasıl bırakacağım bu huyumu?
Bu arada bahsettiğim kişi ile aynı okulda öğretmeniz. Ama muhabbetimiz yok. Ben bu dönem başladım çünkü. Önceki platonik aşkımı unuttum güzel bir ilişkim olsun istiyorum gördüm,beğendim, hoş bir insan yaşı yaşıma boyu boyuma ama işte ben ketum biriyim. O da benim gibiyse başlamadan Elveda:KK43:
zamanla iletişim kurarsınız belki

böyle kendi durumumla benzer durumlar görünce seviniyorum galiba, ben de bakamıyorum, ay ne kötü bir durum bu,
baktıgım zaman da pisman oluyorum baktıgıma, burada konu acıyorum diyorlar belli et hoslandıgını, ama neredeeee, bakamıyorum ki cekiniyorum galiba bazı seylerden

evlimi sevgilisi var mı ? felan bunları araştırdın mı faceden felan ? önce adam yanlızmı onu öğrenmek lazım hemen umutlanmadan.

böyle kendi durumumla benzer durumlar görünce seviniyorum galiba, ben de bakamıyorum, ay ne kötü bir durum bu,
baktıgım zaman da pisman oluyorum baktıgıma, burada konu acıyorum diyorlar belli et hoslandıgını, ama neredeeee, bakamıyorum ki cekiniyorum galiba bazı seylerden
Ben de aynen böyle işte. Gayet konuşkan,girişken bir insanım ama niye yapamıyorum anlamadım.

Bir erkege ondan hoslandiginizi belli edebilmeniz icin...

Onun da sizden hoslanmasi gerekiyor.

Yoksa onunde takla atsaniz faydasiz.

Karsilikli iletisim icin bile gerekli bu...

Aksi halde muhabbet selamlasmaktan oteye gecmez.

Yani sorun hoslandiginizi belli edememekten fazlasi olabilir.

Bir erkege ondan hoslandiginizi belli edebilmeniz icin...

Onun da sizden hoslanmasi gerekiyor.

Yoksa onunde takla atsaniz faydasiz.

Karsilikli iletisim icin bile gerekli bu...

Aksi halde muhabbet selamlasmaktan oteye gecmez.

Yani sorun hoslandiginizi belli edememekten fazlasi olabilir.
Yaniii anlamadım şimdi sorun ne sizce?

Yaniii anlamadım şimdi sorun ne sizce?

Ayni ortamda diyalogunuzu gormeden net yorum yapamayiz ama...

Bu cocuk sizinle muhabbet etmeye calisiyor mu?

Yani yaninizdaki sandalyeye oturma, cay alirken muhabbet acma gibi girisimleri var mi?

Eger ondan herhangi bir isik yoksa...

Ki ne kadar ona bakamasaniz, gozlem yapamasaniz da verdigim somut ornekler var mi bilirsiniz neticede...

Sorun konu basliginizdaki gibi sizin ondan hoslandiginizi belli edememeniz degil de...

Onun sizden etkilenmemesi olabilir.

Erkekler en azindan hos bulduklari kadinlarla sohbet etmeye calisirlar...

Bu onemli bir kriter mesela eger hicbir hareket yoksa onda...

Hoslandiginizi belli etseniz hatta acikca soyleseniz de ise yaramaz.

Bosa umutlanmis, vakit kaybetmis olursunuz.

Ayni ortamda diyalogunuzu gormeden net yorum yapamayiz ama...

Bu cocuk sizinle muhabbet etmeye calisiyor mu?

Yani yaninizdaki sandalyeye oturma, cay alirken muhabbet acma gibi girisimleri var mi?

Eger ondan herhangi bir isik yoksa...

Ki ne kadar ona bakamasaniz, gozlem yapamasaniz da verdigim somut ornekler var mi bilirsiniz neticede...

Sorun konu basliginizdaki gibi sizin ondan hoslandiginizi belli edememeniz degil de...

Onun sizden etkilenmemesi olabilir.

Erkekler en azindan hos bulduklari kadinlarla sohbet etmeye calisirlar...

Bu onemli bir kriter mesela eger hicbir hareket yoksa onda...

Hoslandiginizi belli etseniz hatta acikca soyleseniz de ise yaramaz.

Bosa umutlanmis olursunuz.

Şimdi anladım :) Tam anlatmamışım benim sorunum aslında hoşlandığımı belli edememekten çok soğuk olmak.aksine karşısaki kişiyi itiyorum gibi geliyor bana. Yani dediğiniz gibi o da benden hoşlanıyor olsa bile yanıma gelip iletişim kuramaz,çekinir. Benim dışardan buz gibi bir yapım var. Öyle somut örnekler hiç olamadı mesela.

Şimdi anladım :) Tam anlatmamışım benim sorunum aslında hoşlandığımı belli edememekten çok soğuk olmak.aksine karşısaki kişiyi itiyorum gibi geliyor bana. Yani dediğiniz gibi o da benden hoşlanıyor olsa bile yanıma gelip iletişim kuramaz,çekinir. Benim dışardan buz gibi bir yapım var. Öyle somut örnekler hiç olamadı mesela.

Evet simdi daha net oldu.

O halde bu somut ornekleri siz yaratin.

Ayni okulda ogretmenseniz okuldaki yeni bir gelisme...

Bir ogretmen, ogrenci ya da uygulama hakkinda sorular sorabilirsiniz.

Branslariniz farkli bile olsa okulda ikinizi de ilgilendiren mevzular olur muhakkak.

En basitinden 'X Beyi gordunuz mu' diye sorsaniz tavrindan anlasilir durumu.

Muhabbet etmek isterse devamini kendi getirir zaten.

İstediginiz kadar mesafeli, soguk nevale vs olun.

Kucucuk bir sorudan destan yazar sizinle konusmak isteyen erkek.

Siz basit bir soru sorun, olacagi varsa tek tastan gokdelen diker muhatabiniz.

Tabii hayatinda kimse yoksa...

Erkek ogretmenlerin neredeyse tamami ilk yillarinda araba alma ve es namzedi bulma isini halletmis oluyorlar.

Hayirlisi bakalim.

Evet simdi daha net oldu.

O halde bu somut ornekleri siz yaratin.

Ayni okulda ogretmenseniz okuldaki yeni bir gelisme...

Bir ogretmen, ogrenci ya da uygulama hakkinda sorular sorabilirsiniz.

Branslariniz farkli bile olsa okulda ikinizi de ilgilendiren mevzular olur muhakkak.

En basitinden 'X Beyi gordunuz mu' diye sorsaniz tavrindan anlasilir durumu.

Muhabbet etmek isterse devamini kendi getirir zaten.

İstediginiz kadar mesafeli, soguk nevale vs olun.

Kucucuk bir sorudan destan yazar sizinle konusmak isteyen erkek.

Siz basit bir soru sorun, olacagi varsa tek tastan gokdelen diker muhatabiniz.

Tabii hayatinda kimse yoksa...

Erkek ogretmenlerin neredeyse tamami ilk yillarinda araba alma ve es namzedi bulma isini halletmis oluyorlar.

Hayirlisi bakalim.
Teşekkürler tavsiyelerin için. Dikkate alacağım. :)

JessicaJoy JessicaJoy un tüm yazdıklarına katılmakla birlikte
ek olarak şunu yazmak istiyorum
benim de üniversite yıllarımda ve sonraki iş hayatımda, arkadaşlarım hep şöyle derlerdi:
seninle tanışmadan önce, uzaktan çok soğuk görünüyorsun, oysa tanıyınca çok sıcak bir insansın
ama bu, benden hoşlanan erkeklerin bana bunu belli etmelerine çok da engel olmadı
o yüzden bu "soğuk olmak" durumu eğer sadece "tanımadığınız" insanlar için geçerliyse, sizden elektrik alan biri için çok büyük bir engel olacağını zannetmiyorum, çok takılmayın bence buna

JessicaJoy JessicaJoy un tüm yazdıklarına katılmakla birlikte
ek olarak şunu yazmak istiyorum
benim de üniversite yıllarımda ve sonraki iş hayatımda, arkadaşlarım hep şöyle derlerdi:
seninle tanışmadan önce, uzaktan çok soğuk görünüyorsun, oysa tanıyınca çok sıcak bir insansın
ama bu, benden hoşlanan erkeklerin bana bunu belli etmelerine çok da engel olmadı
o yüzden bu "soğuk olmak" durumu eğer sadece "tanımadığınız" insanlar için geçerliyse, sizden elektrik alan biri için çok büyük bir engel olacağını zannetmiyorum, çok takılmayın bence buna
Bana da hemen hemen bütün arkadaslarım aynı şeyi söylemiştir. Hatta bu yeni başladığım okuldaki arkadaslar da soyledi. Bilemedim kısmetsizliğimi soğuk olmama mı baglıyorum acaba.

Bana da hemen hemen bütün arkadaslarım aynı şeyi söylemiştir. Hatta bu yeni başladığım okuldaki arkadaslar da soyledi. Bilemedim kısmetsizliğimi soğuk olmama mı baglıyorum acaba.

işte ben de onu diyorum, bağlamayın bence
ben bunu çok net yaşadım, kısmete engel değil bu durum
gerçekten hoşlanan erkekler, en azından 1 kez şanslarını deniyorlar "soğuk" görünseniz dahi...

X