doldurdukları cok bellı daha dun gece kayınvalıdemlerdeydım ve kayınvalıdem annenlerde daha rahat edersın dıye ben orda kal dıyorum dedı anneme
Kayınvaliden bunu cevresine de söyleyemiyor mu acaba da huzursuzluk çıkarılıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doldurdukları cok bellı daha dun gece kayınvalıdemlerdeydım ve kayınvalıdem annenlerde daha rahat edersın dıye ben orda kal dıyorum dedı anneme
halası tum ailyı sabah kalvaltısına cagırmıs ve kayınvalıdemlerde benı almadan gıtmısler.. esımın babannesı de o kahvaltıda ben olmayınca esımı arayıp gelın ortada yok ne o ayrıldınız mı dıye sormus...
bende annenler benı yanlarına alıp gıtselerdı kahvaltıya bı laflar olmazdı bı arayıp kızım hazırlan senı almaya gelıyoruz deselerdı gıderdım dedım ama ortalıgı karıstıran yıne ben oldum((
konuyu okuyunca çook tanıdık geldi bu durum aynısı yaşadım sağ olsun kaynanam yaşattı her dakika eşime laf vurarak nerdeyse ayrılmamıza bile sebep oluyordu cadoloz ama yinede yılmadım annemde kaldım çatladı
dun geceden berı kendımı tıutamıyorum ben bunları hak edecek ne yaptım dıye hayıflanıp duruyorum gozumden yas eksık olmadı.... ayrıca esım dun aksam saat 8 den berı de ne aradı ne sordu((
aynen bizimkide gel kal demiyodu ama eşime sürekli burası kimin evi ki bide kalmı diyecez ayrı gayrımızmı var hatta ağlıyomuşta
dun geceden berı kendımı tıutamıyorum ben bunları hak edecek ne yaptım dıye hayıflanıp duruyorum gozumden yas eksık olmadı.... ayrıca esım dun aksam saat 8 den berı de ne aradı ne sordu((
Bırakın aramasın sormasın. Şimdi siz bir mucize taşıyorsunuz, buna odaklanın.
Ağlamayı bırakıp hayatınıza devam edin.
Eşiniz ne söylerse söylesin sakin cvp. verin ama asla uzun uzun açıklamalar yapmayın.
Ben burada daha rahatım, zaten gelip gidiyorum bunun için beni kırmana değmez '' deyin.
Uzaktan sizi yönlendirmeye hakkı yok.
....
Eğer k.validenizle aranız iyiyse, bir sıkıntınız yoksa arada orada kalabilirsiniz.
Bir vantilatör alın yanınıza giderken sıcaksa eğer.
Gece iki kere kaldırmanız gerekiyorsa onlarıda kaldırın.
...
''Herkes hamile kalıyor'' cümlesini kuran erkekleri tamamen hadsiz buluyorum.
hak edecek hiç bir şey yapmadınız...
ama maalesef bu iş büyür,
eğer siz akıllı manevralar yapmazsanız..
o mucızenın tadını bıle cıkaramadım((( kızım olacak benım dıye havalar ucan ben yerın dıbındeyım resmen sebep sacmalık
sonuç olarak canım bu insanlar haksızda olsa haklı çıkıyolar ve hayatı zindan ediyolar eşim hergün söylenirdi ve aramız açılmıştı biras daha kalsaydım annemlerde adamı nerdeyse evlenme moduna sokacaktı çünkü hergün tartışır olmuştuk eşimle sonuç olarak yıprandık sana tavsiyem git oraya bi güzel yat sorada eşinede söylenirlerse eminim anne bu seferde geldi başka sorun çıkarmayın de
ben annemde kalmaya devam edersem bosanma nedenımız olur buyuk ıhtımalle kayınvalıden bana ayrı esıme ayrı konusuyo
ben çalıştığım halde ayaklarım yere basarken bile laf geçiremedim eşime
aslında başta eşim bıraktı sen burda rahat edersin demişti sora sora dola dola adam artık sudan sebepten kavga çıkarıyordu düşün anası hergün ağlıyomuş karşısında seni yine gündüz çağırıyolarmış bana tenezül edip napıyosun demiyodu mücadele edip inat ederek eşimle aramda inanılmaz bi uçurum yarattım bir yıldır düzeltmeye çalışıyoruz
hımmm ok kalın madem.
tüm koşulları hazırlatın kendinize.
klimanız olsun, internetiniz olsun, haftada 1 sizi arabayla hastaneye götürsünler,
oraya arkadaşlarınız çağırın,
annenizi her gün çağırın
aş erin kayın pederden abuk sabuk şeyler isteyin
kayınpeder haber seyrederken "babacağım kanalı değiştirelim, bebeğim etkileniyor. belgesel seyredelim, entellektüel bebeğim olsun"
deyin.
ellerine çocuk bakımı ve psikolojisi hakkında kitap tutuşturun.
evde klasik müzik çalsın sadece " annecim babacım torunuz zeki bebek " olacak deyin.
evin şeklini değiştirin." Mobilyalar 35. meridyene 45 derece açıyla durmalı. yoksa huzursuz bebek olur. zaten hamileliğim riskli " deyin.
hep birlikte yoga yapın sabah güneşi doğmadan, salonun ortasında. " evdeki kötü titreşimler yok olacak, hamilelikte şart" deyin.
kayınvalideye özel diyet listesi verin.
ama gramaj ayarı olsun. 225 gram somona, 140 gram brokoli gibi...evde yemek pişmesin. çünkü mideniz bulanıyor.
Anneciğiniz evde yemek pişirmiyordu. miğdeniz bulanmasın diye örenklendirin
bu listesini bir kısmı abartı tabi..
ama kendinize uygun taktikleri siz geliştirirsiniz artık![]()
hımmm ok kalın madem.
tüm koşulları hazırlatın kendinize.
klimanız olsun, internetiniz olsun, haftada 1 sizi arabayla hastaneye götürsünler,
oraya arkadaşlarınız çağırın,
annenizi her gün çağırın
aş erin kayın pederden abuk sabuk şeyler isteyin
kayınpeder haber seyrederken "babacağım kanalı değiştirelim, bebeğim etkileniyor. belgesel seyredelim, entellektüel bebeğim olsun"
deyin.
ellerine çocuk bakımı ve psikolojisi hakkında kitap tutuşturun.
evde klasik müzik çalsın sadece " annecim babacım torunuz zeki bebek " olacak deyin.
evin şeklini değiştirin." Mobilyalar 35. meridyene 45 derece açıyla durmalı. yoksa huzursuz bebek olur. zaten hamileliğim riskli " deyin.
hep birlikte yoga yapın sabah güneşi doğmadan, salonun ortasında. " evdeki kötü titreşimler yok olacak, hamilelikte şart" deyin.
kayınvalideye özel diyet listesi verin.
ama gramaj ayarı olsun. 225 gram somona, 140 gram brokoli gibi...evde yemek pişmesin. çünkü mideniz bulanıyor.
Anneciğiniz evde yemek pişirmiyordu. miğdeniz bulanmasın diye örenklendirin
bu listesini bir kısmı abartı tabi..
ama kendinize uygun taktikleri siz geliştirirsiniz artık![]()