Ben onu seviyorum ama??

ada18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
63
12
Arkadaşlar ben kolay kolay kimseyi sevebilen birisi değilim ve okulda birini gördüm ilk görüşte çok etkilendim o da bana bakıyodu hatta gelip derste arkama oturdu gördüğünde gülümsedi bile ama bugün bi kızla samimi gördüm kahroldum ne bu benim şansım madem sevgilin var niye bakıp duruyosun kız yanındayken bile bakıyordu yani anlayamıyorum bi türlü keşke ayrılsa diye dua ediyorum resmen moralim sıfır bıktım artık sevdiklerimin yanında başkalarını görmekten bu nasıl bir şanstır Allahım....

Unutmaktan başka çaren yok yok yok

Arkadaşlar ben kolay kolay kimseyi sevebilen birisi değilim ve okulda birini gördüm ilk görüşte çok etkilendim o da bana bakıyodu hatta gelip derste arkama oturdu gördüğünde gülümsedi bile ama bugün bi kızla samimi gördüm kahroldum ne bu benim şansım madem sevgilin var niye bakıp duruyosun kız yanındayken bile bakıyordu yani anlayamıyorum bi türlü keşke ayrılsa diye dua ediyorum resmen moralim sıfır bıktım artık sevdiklerimin yanında başkalarını görmekten bu nasıl bir şanstır Allahım....

bu gençler "sevmek" lafını çok kolay kullanıyorlar
canım, seninki "sevmek" değil, "hoşlanmak" veya "elektrik almak", o kadar
daha merhaba merhaba bile yokken sevemezsin birini...

ne cabuk sevdin, dur hele :KK51:

Ya göze de mi yasak koyalim. Baktiysa bakti böyle takintili böyle hastalikli olunur mu ya. Hic birsey yasamadigin sana hic bir kötülük yapmamis birine birde keske ayrilsa diye dua ediyorsan sen hayatin boyunca mutlu olamazsin.

O sana sen ona baktığın için bakıyor olmasın? Bana da sürekli biri baksa bende dönüp bakarım.
Hayır arka sırana oturmasından bile pay çıkarmışsın yani. Yanına otursa karalar bağlardın herhalde

X