öncelikle bence meyve suyunu kendine koyarken eşine de koymalıydın..vajinismus eşini böyle yapıyor olabilir. 8 ay erkekelr için çok uzun.eşin sık sık mı böyle yapıyor , evlenmeden önce nasıldı. bbazı erkekler vajinusmus karısına zorla tecavüz ediyor.senin ki sabırla bekliyor.ben eşini arkadaşların dediği gibi öküz vs bulmadım.oda işten yorgun gelip gülümseyen bir eş görmek istemiş.insanların bazen sabrı taşabilir. yalnız başka bir yerde dövdüünü tırmak izlerini söylemişsin ona üzüldüm.
canım biz eşimle düğünümzden önce 5 ay aynı evde kaldık, nikahımız olmuştu. sabırla düğünü bekledik yapmadık.düğünden sonra ben de vajinusmus olduğumu öğrendim. eşimin sabrı tükenmişti artık hemen olmasını istedi,bu konuda üstüme çok düştü.hergün egzersiz yapıyo msun diye sordu. senin ki sabırla beklemiş biraz da. evliliğimin 4. ayı bu site sayesinde egzersize başladım 6. ayında yendim.vajiden kurtulunca tüm sorunlarımda bitti, aşk tazeledik.
sana eşinle yapmanı bunu başarmanı tavsiye ederim. biliyorum bakire olmak hoşuna gidiyor . boşanırsanda ben kızım diyebileceksin. sen kız değilsin toplum gözünde boşandın ve hatta büyük bir sorunla. yeni evleneceğin adam bakire olmana sevinmez yapamıyormuş benle de yapaamz diye düşünür. belki ömrünün sonuna kadar bu sorundan kurtulamayacaksın.
eşinden özür dileme çünkü o tabak kırarak haklıyken haksız duruma düşmüş, ama anlayış göster çünkü kimse bunun hastalık olduğunun farkında değil.ailen de saan tepkiliymiş eşin yüzünden, boşanınca hergün biz saan dedik sözünü duymak ağır olabilir. eşinle şiddet , tabak kırmak. vs ile bazı şeyleri tüketmişsiniz, artık yapmayın vajiyi yenip birbirinize şans verin. ama çocuk yapma. sana nasıl yendiğimi anlatmaktan mutluluk duyarım canım. allah her şeyi gönlüne göre versin