- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi menekse_16
eşimle sorunlarımız var.şiddette gördüm.boşanmaya kadar gittik sonra barıştık.
aslında anlatacağım olay şu dün eşim işten geldi.iftara 1.5 saat kala.bilgisayarda oyun oynamaya başladı.bende koca gün onu bekle sohbet ederiz tv izleriz diye düşündüm.sonra artık bırak oyunu dedim.bırakmadı.iftara yakın bıraktı.eşim salatayı güzel yapar.salatayı hazırladı.ben pas vermedim.ama gerçekten kızdım.gün boyu zaten onu bekledim.ezana yakın kızmaya hakaretler etmeye söylenmeye başladı.çok yorgunmuşta benim alttan almam gerekirmiş de tuttuğum oruca bile laf etti.masaya oturduk inanın hala sinirli kızıyo bağrıyo ellerim çorba içerken titredi o derece dayanamadım kalktım masadan.başka odaya geçtim.sonra benim yediğim tabakları yere attı kırdı.....
ertesi gün hiç konuşmadık.iftar saati geldi.masayı hazırladım çorbayı koydum mübarek gün hatrına.oturdum o da geldi.birbirimizle konuşmuyoruz.yemeğimizi yiyoruz sonra ben meyve suyu koydum kendi bardağıma.o da aldı pet şişeyi bana baktı sen bana nasıl koymazsın dedi önümdeki yemeğin içine boşalttı.sonra benden özürdilemen gerek hala böyle davranıyorsun dedi.iftar masasından kalktım ayrı odaya çekildim.
şimdi ben nerde yanlış yapıyorum özürdileyecek o mu ben miyim yorumlarınızı eleştirileriniizi bekliyorum
sakın özür dileme ha!