ben özür dileyecek ne yaptım?

eşimle sorunlarımız var.şiddette gördüm.boşanmaya kadar gittik sonra barıştık.

aslında anlatacağım olay şu dün eşim işten geldi.iftara 1.5 saat kala.bilgisayarda oyun oynamaya başladı.bende koca gün onu bekle sohbet ederiz tv izleriz diye düşündüm.sonra artık bırak oyunu dedim.bırakmadı.iftara yakın bıraktı.eşim salatayı güzel yapar.salatayı hazırladı.ben pas vermedim.ama gerçekten kızdım.gün boyu zaten onu bekledim.ezana yakın kızmaya hakaretler etmeye söylenmeye başladı.çok yorgunmuşta benim alttan almam gerekirmiş de tuttuğum oruca bile laf etti.masaya oturduk inanın hala sinirli kızıyo bağrıyo ellerim çorba içerken titredi o derece dayanamadım kalktım masadan.başka odaya geçtim.sonra benim yediğim tabakları yere attı kırdı.....
ertesi gün hiç konuşmadık.iftar saati geldi.masayı hazırladım çorbayı koydum mübarek gün hatrına.oturdum o da geldi.birbirimizle konuşmuyoruz.yemeğimizi yiyoruz sonra ben meyve suyu koydum kendi bardağıma.o da aldı pet şişeyi bana baktı sen bana nasıl koymazsın dedi önümdeki yemeğin içine boşalttı.sonra benden özürdilemen gerek hala böyle davranıyorsun dedi.iftar masasından kalktım ayrı odaya çekildim.

şimdi ben nerde yanlış yapıyorum özürdileyecek o mu ben miyim yorumlarınızı eleştirileriniizi bekliyorum

sakın özür dileme ha! :47:

kesinlikle özür dileyecek birsey yapmamissiniz terbiyesiz adamm cok sinirlendim insan bütün gün ac kalmis bir insana bu zülmü yaparmi
resmen psikolojik siddet büyük bir dersi hak ediyor esiniz

konu sahibi arkadaşım.. biz bunlar alttan ala ala tepemize tepemize çıkardık... özür dilemesi gerek biri varsa oda odur..

sinirli ruh hastası bir erkek daha:23:kadınlarımız neleri çekmek zorunda kalıyor yaaa
Allah yardımcın olsun canım hatalı sen değilsin eşinin özür dilemesi gerek ama bu adamın böyle birşey yapacağını sanmıyorum çok dengesizmiş:19:

Canım esını sevıyormusun hala once ona kara ver eger sevıyorsan cozum yollarını ara once.
Bu yaptıklarını alttan al demıyorum sana... Bu sekılde yasamak ıstemedıgını soyle ona, gerekırse bır uzmandan beraber yardım alın.
Sanırım yenı evlısın daha, evlılıgın ılk zamanlarında anlasmazlıklar olabılıyor oncesınde ne kadar gorusursen gorus aynı evı, aynı hayatı paylasmak cok farklı oluyor..
Sen elınden gelenı yap, olmazsa zaten dusunecek bır seyın kalmamıstır.
Ama esının bu yaptıklarına susup katlanma. Onu sevdıgını ama bu sekılde yasayamacagını anlat ...

Bu akşam iftar yemegınde onu ayıracak kayıracak bır sey yapma bakalım.
aynı tepkılerı gosterecek mı ? heee baktın olmuyor hala aynıysa,
çek restını. sadece erkeklerı mı anaları doguruyor. sende ınsan evladısın.
gerekırse yemek koymazsın önüne. kendı işini kendi gorsun :4:
dengesız mıdır nedır. gıcık oldum yemınle

Biliyorum ben boyle adamlari.
Sindirmeye calisiyor ve siz sindikce egosunu tatmin ediyor.
Ne adamim ama cevap dahi veremiyor, diyor.
Korkutarak kendini bi sey sanma katsayisini yukarilara cekiyor.
Bu yaptigi edepsizlik. Gercekten bas edebilmek de dayanabilmek de cok zor.
Cani gonulden dua ediyorum Allah yardimciniz olsun mubarek gunler hurmetine.
Ama cok konu disi olmazsa cok cok merak ettigim icin izninizle soracagim
evlenmeden once bu kadar degildi de goz mu yumdunuz? Yoksa anlamadiniz mi?
Bu konu kafami cok kurcaliyor acaba biz hanimlar mi gormek istemiyoruz yoksa erkekler mi iyi saklaniyorlar?

o zamanlar kör oluyorsun sanırım.ben şahsen öle oldum.beni seven biri bende seviyorum dedim ama malesef öle olmuyo.evlenmeden önce dışarıda buluşuyorsun ev hayatı olmadığı için göremiyorsun.dedim ya ben hep Allah korkusu olan insandan zarar gelmez dedim.

beni sahura kaldırdı.ben yemiycem dedim.kalkacaksın dedi.kalkmazsam başıma neler geliceğini tahmin ediyorum değişmez eşim masada benle konuşuyor yüksek sesle masaya vurarak...
benim surat atma gibi lüksüm yokmuş.o eve karpuz getirmiş ekmek getirmiş meyve suyu getirmiş bunları hep ii iyetinden düşünmüş.ben bunları görüp surat atma lüksüm yok.sabahtan akşama kadar evi temizle yemek yap doğru ben hep güleyim.ben kızdım o davranışları yaptım diyo haksızsın diyo ama görüceksiniz masada nasıl üste çıkıyor.Rabbim görüyo ne diyim ben bana bu yapılanlara karşı somurtmuycakmışım böyle birşey var mı ya.sen yap burnumdan getir ben canım cicim oluyum

Canım esını sevıyormusun hala once ona kara ver eger sevıyorsan cozum yollarını ara once.
Bu yaptıklarını alttan al demıyorum sana... Bu sekılde yasamak ıstemedıgını soyle ona, gerekırse bır uzmandan beraber yardım alın.
Sanırım yenı evlısın daha, evlılıgın ılk zamanlarında anlasmazlıklar olabılıyor oncesınde ne kadar gorusursen gorus aynı evı, aynı hayatı paylasmak cok farklı oluyor..
Sen elınden gelenı yap, olmazsa zaten dusunecek bır seyın kalmamıstır.
Ama esının bu yaptıklarına susup katlanma. Onu sevdıgını ama bu sekılde yasayamacagını anlat ...

inan bu zamana kadar bunları çekiyorsam onu sevdiğimden.söyledim sen çok sinirlisin sakin ol dedim alttan al dedim.yok sen misin bunu diyen bana bi bakışı var.

ben meyve suyu koydum kendi bardağıma.o da aldı pet şişeyi bana baktı sen bana nasıl koymazsın dedi önümdeki yemeğin içine boşalttı.sonra benden özürdilemen gerek hala böyle davranıyorsun dedi.iftar masasından kalktım ayrı odaya çekildim.

bence masayı terk etmneyin hiç birşey olmamış gibi davranın onun yaptığı yanlışları önemseyerek onu mükafatlandırmayın. Allah yardımcınız olsun.

Ohaa ya.. Ne biçim adam bunlar? Allahtan oruç tutuyolar para kazanıyolar onuda başa kakarlar.
Allahın belaları... Umarım hatasını anlar :( çok üzüldüm adınıza :26:

ben yiyorum ya o yemeği o tabaktakini de ben yedim ondan kırdı.eşimi gerçekten anlamıyorum.namaz kılar içinde Allah korkusu var ama bu yaptıkları ne.beni bile inaç konusunda yargılar.bu mu müslümanlık.iftar sofrasındayız insan bekler yemekler yeni çekersin kenara konuşursun 2 gündür evde bu şekilde orucumu açıyorum

canım namaz kılıp , Allah korkusu var evet benım esım de boyle ama ıs sadece namazla bıtmıyor ıste. peygamberımızın ınsanlara ve eslerıne davranıslarını ornek alabılseler keske, bence gercek muslumanlık bu. ama ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıyorum. kul hakkından korkar, dındar bır ınsandır ama benı uzerek asıl kul hakkına gırıyor bunu hıc dusunmez gormez. benım esım de aynen. senınkı gıbı tabak canak kırmasa da cok kırdıgı oluyor ve ınan ben namaz kılmaya baslamıstım ama onun bu davranıslarından dolayı namaz bıle kılmak gelmıyor ıcımden yıllardır.

vajınısmu devam edıyor olsaydı gergın olmasını anlardım ama tabıkı yıne de kaba saba davranması gerekmez. ama esın bana cok tanıdık geldı benım esım de yapar boyle. sadece kırıp dokmez, suratını asma, canımı sıkma, devam etme vs. ne dıyım kı bılmıyorum ben kendıme cozum bulamadım kı sana bulsam

esınızın anladıgım kadrıyla ofke kontrolsuzlugu var sadece oyun oynadıgı ve sızınle ılgılenmedı dıye tavır yapmıssınız kı bu cok normal bence her kadın yapar bunu zaten oda belkı umursmayabılır ya da bu konu hakkında sızınle tartısabılr ama tabakları kırmak masayı dagıtmak bence kesınlıkle buyuk bır sorun sıze tavısyem esınızı tedavı ettırmenın bır yolunu bulun boyle ınsanlar genellıkle tedavıyıde kabul etmez ama belkı bırsekılde araya bırılerınıde sokarak ıkna edebılrsınız kolaylıklar dılerım he bu arada sızde adamın damarına damarına basmayın bence ne yapacagı bellı olmaz

Dün kadınlar kulübünün facebook sayfasında gördüğüm şey ne kadar doğru bir kere daha anladım. Şöyle yazıyordu: "Kadınlar için sığınma evi yapılacağına şiddet uygulayan erkekler için hayvan barınağı yapılsın". Havyan barınağı bile bir lütuf aslında bu tip erkekler için onu bile haketmiyorlar insan deseniz değil bunlar hayvan da değiller değişik bir mahlukatlar .

İnsanlar oruclu olmayı zulum yapmayla karıştırıyorlar.
Evet ekstra yorgunluk yapar insan vucudunda ama gerçekten anlamını bilenler için ruhta durgunluk yaratması lazım.
Kalp kırdıktan sonra tuttuğun orucun ne kıymeti kalıyor.
Özellikle ruha oruç tutturulur bedene değil.
.......

Eşiniz gereksiz, çok kaba tepkilerde bulunmuş ama sizde eşinizden bu zamanlarda gereksiz beklenti içerisinde bulunmuşsunuz.
Siz mutfakta birşeylerle uğraşırken bıraksaydınız o da bilgisayarda kafasını dağıtsaydı.
İftardan sonrada beraber zaten vakit geçirecek çok zaman kalıyor.
Eşinizi, öfkesini siz biliyorsunuz.

Biraz karşılıklı anlayışlı olmak lazım böyle zamanlarda..
....

Evet gönlünü alabilirsiniz, önemli olan kimin hatalı olması değildir çiftler arasında.
Fakat eşiniz gönül alacak hiç köprü bırakmamamış. Yaptığı hareketler hiç hoş değil.
Bunu onunla, iftardan sonra bir kahve yaparak karşılıklı konuşabilirsiniz.
Kırıldığınızı anlatın.

oruçtaki mantık yemek yememekmi sadece...
kırdığı kalp ne olacak..
herkes sinirleniyo varmı öyle yemeği berbat etmek...
resmen öküzlük etmiş eşin...
valla canım özür dileyecek bişey yok ortada senin tarafından...

siz başta özür dileyecek olsanız bile onun bu yaptıkları onu tamamen haksızz kılıyor cnmmm tamam çalışan insan gelince oturmak kafasına göre dinlenmek istemesi normal ama bu denli piskopat gibi davranması gerçekten çok üzücü eşinizin öfke problemi olabilir mi???? birde özür dilemeyin ama yemeğe oturduğunuzda yani kendinize birşey yaptığınızda mübarek ramazan hatrına sorsanız daha iyi olabilir ama şuan sorsanız o ben böyle yaptım ondan diip daha da abartır mı :31::31::31: bilemedim şimdi :26:

Back
X