ben özür dileyecek ne yaptım?

Kocan zor biri baya senin odaya gitmene kızmış onun için özür bekliyor de gitsin ne kaybedersin kocan sonuçta ipler elinde adam edersin sadece huyuna gitmen gerek zıt biri biraz 3 yıl nasıl anlamadın orası da garipmiş:26:

Bu neyin artistligi ya ne sanıyor kendini
Tek oruç tutan o mü yani
İnşaatlarda çalışan adamlar insan dilimi oruçlu oruçlu çalışanlar var
Pek ehli keyf esınız kusura bakmayın
Haksız oldugunuzu düşünmüyorum o yüzden tavrınızı koyün
Zaten haksız olduğu icin deli deli hareketler yapıp onu kır bunu parçala yapıyor esınız
Allah ıslah etsin

Bende küsünce ayrı yiyorum ona mutfağa servis açıyorum ben balkona geçiyorum.
Bir arada durunca sinirler zıplayabiliyo ben dilime mukayet olamıyorum..
sizinkide ilginçmiş hem suçlu hem güçlü

Ben anlamıyorum bu erkekleri.. Niye huzur içinde yaşamak varken hayatı kendilerine de ailelerine de zehir ediyorlar acaba??
İnsanın yuvasında huzur kadar güzel bir nimet olamaz.. Allah yardımcın olsun bu adamla gerçekten zor...

benim eşim aynı değişmez o güzel yemekler yesin diye uğraştım kaç çeşit hazırladım zorlandım da daha doğrusu açıktım ezana az kala.işten geldi oyun başına.ben orda uğraşırım yardım eden mi var.nefes alamıycak duruma geldim bünyem zayıf benim.niye yardım etmiyorsun bana dedim yanımda oynuyo.sen misin bunu diyen öle böyle değil üstüm yırtıldı dayak yemekten.amcamları aradım gelicek yeter boşanıcam.ne beceriksizliğim kaldı ne mallığım okumuş da cahilliğim oruçluydum bi de.Allah biliyo kimseye beddua etmiycem ama rabbim ıslah etsin.

benim eşim aynı değişmez o güzel yemekler yesin diye uğraştım kaç çeşit hazırladım zorlandım da daha doğrusu açıktım ezana az kala.işten geldi oyun başına.ben orda uğraşırım yardım eden mi var.nefes alamıycak duruma geldim bünyem zayıf benim.niye yardım etmiyorsun bana dedim yanımda oynuyo.sen misin bunu diyen öle böyle değil üstüm yırtıldı dayak yemekten.amcamları aradım gelicek yeter boşanıcam.ne beceriksizliğim kaldı ne mallığım okumuş da cahilliğim oruçluydum bi de.Allah biliyo kimseye beddua etmiycem ama rabbim ıslah etsin.

ay inanmıyorum ya! sen ne peşindesin adam ne peşinde.. çok üzüldüm, Allah ıslah etsin dediğin gibi..
hakkında hayırlısı olsun..

canım bugün mü oldu.hem de oruçlu mu dayak yedin :50: günahı çok büyük.. boşanmak konusunda iyice emin oldun . vur tekmayi arkana da bakma canım. bu hayattan daha güzel bir hayatın olur eminim

canım kıyamam içim burkuldu okurken ya :50: boşanman lazım inşallah çok huzurlu bir hayatın olur.. :34:

sen ilgi beklemişin ama yinede iftara yakın tadınızı bozup alınganlık yapmasaydın o da çok sinirlenip bu tür davranışlarda bulunmamalıydı baya sinirli biri galiba ama yinede uzatcak bişey eşkler arasında olur böyle şeyler özür bekliyosa dile boşver büyüklük sende kalsın

ben özürdileyecek bir şey yapmadım.ne ağzımdan kötü bir söz ne hakaret çıktı.hep büyüklük bende kaldı ne hale geldim yeter artık. o beni döverken yardım edin diye çığlıklarımı ben biliyorum artık dönüşü yok dudağımı patlattı öküz

ben özürdileyecek bir şey yapmadım.ne ağzımdan kötü bir söz ne hakaret çıktı.hep büyüklük bende kaldı ne hale geldim yeter artık. o beni döverken yardım edin diye çığlıklarımı ben biliyorum artık dönüşü yok dudağımı patlattı öküz

ay ben dayak kısmını okumamıştım ciddimisin

ben diyorum her zaman bir evde şiddet varsa her türlüsü vardır diye..heleki bir defa şiddetten sonra döndğysen hayatın kayacak bu adam karşısında demektir.. sen bu adamı iki cihan bir araya gelse değiştiremezsin cnm..bu adam daha kötü olur ama asla daha iyisi olmaz..orucun etkisi falan yazmış arkadaşlar ama bu kadında tutuyor orucunu o neden krıp dökmüyor yemeğin içine mevye sularını döküp öküzlük yapmıyor nedense sinir stres erkeğe mahsus özellik dimi! sen sakın özür dileme bu öküzden dilersen bundan sonraki aşama senin için daha ağır olur nasılsa cekio beni özürde diletiyorum esek gibi cekmek zorunda nasılsa dövdüm sövdüm gene ayagımın elimin altında düşüncesi iyice oturur onda.. bırak o senden özür dilesin o anlasın hatasını sen hata etmemişsinki neden özür dileyen sen olasın bu insanı ezmekten sindirmekten başka bişey değil sen hala fiziksel olsada olmasada şiddetin en ağırını yaşıyorsun haberin olsun sakın ezilme ezdirme kendini!

Bir de hala bu öküz için, cnm koy meyve suyunu, dile özürünü diyen bayanlar! var!

Allah ellerini kırsın inş, çok sinirlendim!

Merak etme cnm sen iki cihanda da yakası bir araya gelmez bu adamın!

Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun, çok çok üzüldüm

Back
X