ben özür dileyecek ne yaptım?

Eşiniz oruçluysa siniri buna bağlıysa, siz de oruçtunuz ve oruç tutan insan daha sabırlı, tahammüllü olması gerekir. Bunun hiçbir açıklaması olamaz.Gerçekten çok sinirlendim ama böylelerine şiddete karşı olduğum halde dayak atasım geliyor. Erkek olucak sözde gücü yettiğine eli kalkıyor.

Lütfen bu konu basit birşey değil darp raporu alın ve polise gidin çok ciddi bir şey bu. Asla ezdirmeyin kendinizi. Allahım bu mübarek günde yardımcınız olsun.

Oruc tutunca millet asabi oluyor
asabi olup millete catinca ne anlami var tuttulan orucun
bugun bebek arabamla magazada dolasirken adamin birinin ayagina vurdum
arkadan
"cok ozur dilerim" dedim ustellik sertte vurmamistim
herif basbasbagiriyo tekrar ozur diledim mahcup bir sekilde
hala devam ediyo oldurecek gibi bakiyo
"eeehh yeter ama o gozlerini oyarim adam gibi ozur diledim hayvanligin alemi yok
kaybol gozum gormesin" diye kizdim
karisi gelmis "oruclu ondan sinirli" diyor
e ben bebek arabasiyla ustelik karnim burnumda
bir durumdayim

ne alaka simdi konuyla
babamda cok sinirli olurdu orucluyken catardi anneme
kisacasi cogu insan diininin geregini yerine getiriyim derken
cok kotu hatalarda bulunuyo
konu sahibesi dayak yemis ustelik bugun olacak seymi?
birde "kocandir ozur dile" diyenler var
bir insan hatali degilse ozur dilemez
ozur dilerse hatasi yokken basina ciktikca cikar koca musvedesi
konu sahibi sen o adami surundur vicdansizligin bedelini ceksin
ve sakin kendini ezdirme

Feza'nin dedigi gibi kesinlikle rapor al
bosansanda bosanmasanda sikayet et
en azindan
ama o raporu alki gozu korksun
haddini bilmeli

biraz anlayis biraz ilgi istemenin bedeli
yumruklanmak degil

benim eşim aynı değişmez o güzel yemekler yesin diye uğraştım kaç çeşit hazırladım zorlandım da daha doğrusu açıktım ezana az kala.işten geldi oyun başına.ben orda uğraşırım yardım eden mi var.nefes alamıycak duruma geldim bünyem zayıf benim.niye yardım etmiyorsun bana dedim yanımda oynuyo.sen misin bunu diyen öle böyle değil üstüm yırtıldı dayak yemekten.amcamları aradım gelicek yeter boşanıcam.ne beceriksizliğim kaldı ne mallığım okumuş da cahilliğim oruçluydum bi de.Allah biliyo kimseye beddua etmiycem ama rabbim ıslah etsin.

elleri kırılsın adi herifinn bence boşa yaptınıda yanına kar bırakmasın amcalarınn

evet amcamları bekliyorum artık yeter.yüzüm ne halde.buraya yazmaya utanıyorum ben birde öğretmenim ya

Allah layıkını versin onun. Darp raporunu al, yasal olarak ne gerekiyorsa yap. Ama mutlaka bugün darp raporu al izler gitmeden. Dayak yediğin için evden gitmen sorun olmaz ama boşanma davası ile birlikte evden uzaklaştırma davası da aç. Sen mi evsiz kalacaksın? O kalsın. Hayvan.

arkadaşlar seni doğru yönlendiriyorlar, kesinlikle darp raporu almalısın ve şikayette bulunmalısın. Sofra hazırlayan karısını yardım et diye döver mi biri ya??? Üstelik daha öncesi de var; Rabbim yardımcın olsun...
,

Kesinlikle darp raporu al.seni vazgeçirmeye çalışanlar olursada dinleme.hastaneye git acile.polis gelip evrak düzenliyo.yada raporu alıp karakola sevk ediyorlar...
Hiçbişeyy yapamasanda bunu mutlaka yap.
siciline işlensin aklı başına gelir ..

Bu adam ne değişir nede ıslah olur canım.
Hayat boyu bunu mu çekicen sen.
Amcalarında şöyle bir ayar çekselerdi ona kadın dövmek neymiş.
Öküzden koca olmaz canım.
Bir an evvel hayatına yön ver tabi onun içinde olmadığı bir hayat.

keşke bi beş dakika girebilsen de haberdar etsen bizi. merak ediyorum gerçekten..

keşke bi beş dakika girebilsen de haberdar etsen bizi. merak ediyorum gerçekten..

dediğim gibi amcamlar geldi.çok şaşırdılar bu duruma özellikle dayak kısmına eşime yakıştıramadılar özellikle amcam.ama benim eşim kendini çok güzel ifade eder.uzun cümleler insanlara kendini dinletir ikna eder.amcamlar benim yanlışımı onun yanlışını söylediler.her evlilikte olur gibi şeyler dediler ve gittiler.ben tatile çıktım ondan yazamadım.ama kafaya koymuştum boşanacaktım.şimdi erteledik diyelim.erteledik kelimesini kullanıyorum benim ifadem çünkü dayak atan adam düzelmez bir daha.çok yorgunum bitkinim Allah kimseyi evliliiğinden pişman etmesin.eğer sabrediyorsam susuyorsam ailem için.

dediğim gibi amcamlar geldi.çok şaşırdılar bu duruma özellikle dayak kısmına eşime yakıştıramadılar özellikle amcam.ama benim eşim kendini çok güzel ifade eder.uzun cümleler insanlara kendini dinletir ikna eder.amcamlar benim yanlışımı onun yanlışını söylediler.her evlilikte olur gibi şeyler dediler ve gittiler.ben tatile çıktım ondan yazamadım.ama kafaya koymuştum boşanacaktım.şimdi erteledik diyelim.erteledik kelimesini kullanıyorum benim ifadem çünkü dayak atan adam düzelmez bir daha.çok yorgunum bitkinim Allah kimseyi evliliiğinden pişman etmesin.eğer sabrediyorsam susuyorsam ailem için.

önce haber verme nezaketinde bulunduğun için teşekkürler.
amcan belki düzelirsiniz diye hemen ara bozmak istememiş galiba.
inş olmaz denilen olur da ilk düzelen eş seninki olur..
Allah kolaylık versin.

Back
X