Saç Rengi ve Saç Boyama ben simdi delirmezsem hic delirmem

pismaniye43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
2
0
28
Merhaba .
benim su 1 hafta önceye kadar çok güzel sarı saçlarım vardı herkes imrenirdi . Nişanlım kizila boyamami istedi ve bende boyadim hiç memnun değilim akıtmak için günde 100 kere beyaz sabunla yikiyorum saclarim koyun yununden farksız oldu psikolojim bozuldu annem hasta olmamdan korkuyo artık sarı saçlı bi kadın görünce ağlıyorum . Neyse internette palettenin yoğun renk acicisinin işe yaradığını duydum . Tecrübesi olanlar yardım etsin lütfen .

Merhaba .
benim su 1 hafta önceye kadar çok güzel sarı saçlarım vardı herkes imrenirdi . Nişanlım kizila boyamami istedi ve bende boyadim hiç memnun değilim akıtmak için günde 100 kere beyaz sabunla yikiyorum saclarim koyun yununden farksız oldu psikolojim bozuldu annem hasta olmamdan korkuyo artık sarı saçlı bi kadın görünce ağlıyorum . Neyse internette palettenin yoğun renk acicisinin işe yaradığını duydum . Tecrübesi olanlar yardım etsin lütfen .

canım öncelikle başka derdin olmasın sakin ol bunun çaresi var elbet.. boya silici var watsons gratislerde falan satılıyor onu al zaten bir kez boyamışsın kızıla sanırım ve akıtmışsın baya bir, güzel bir sonuç alırsın diye düşünüyorum.. kolay gelsin..

Aynen kiddyy ile hemfikirim. Boya silici kullanırsan kızıl renk zaten akacak, sonra duruma göre saçını istediğin renge boyarsın veya pigmentasyon yaparsın.

X