ben utandım o utanmadı

nisan_18

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
55
26
36
ben eşimin ailesiyle aynı binada yaşıyorum
dün oruçluyuz diye geç saate kadar yattık. eşim'in ailesinde evimin yedek anahtarı var .
kayınvalide pat diye girdi içeri malum gecelikle duruyorum evin içinde yatak odamıza kadar geldi dengesiz uyuma numarası yapıyorum. üstümü örtmeye çalışıyo üşüycen diyo eşim o arada uyandı yatağın kenarına oturdu muhabbet ediyolar okadar sinirlendimki anlamadı ama üstümü örttüm döndüm arkamı yattım sinirden birşeyde diyemedim. ve daha bunun gibi birsürü şey okadar sıkıldım bunaldımki anlatamam
:rolleyes:

dün oruçluyuz diye geç saate kadar yattık. eşim'in ailesinde evimin yedek anahtarı var .
kayınvalide pat diye girdi içeri malum gecelikle duruyorum evin içinde yatak odamıza kadar geldi dengesiz uyuma numarası yapıyorum. üstümü örtmeye çalışıyo üşüycen diyo eşim o arada uyandı yatağın kenarına oturdu muhabbet ediyolar okadar sinirlendimki anlamadı ama üstümü örttüm döndüm arkamı yattım sinirden birşeyde diyemedim. ve daha bunun gibi birsürü şey okadar sıkıldım bunaldımki anlatamam
esıne anlattın mı rahatsız oldugunu ?

salatayı elleriyle yiyiyorlar diye konun vardı
hatta görgüyü nasıl anlatabilirim bunlara diyordun?

sence nasıl anlatabilirsin?? bir dahakine koridoruna don sütyen fırlat.
belki sen sevişiyorsun o ara dalınır mı öyle eve.
kocan da çok rahat ilk görgüyü ona anlatmalısın bence.

Bence kapıyı içten kilitleyin. Eşiniz de uyarabilir.
Ben de annemle aynı binadayım asla eşim evdeyken zile basmadan girmez. Üstelik aile binası olduğu için anahtar da hep kapının üstündedir.

annesi gidince dedim zaten ne yapmaya çalışıyo annen diye dogrumu bu yaptıgı dedim sesi çıkmadı

utancak insan paldır küldür girmez zaten odaya, utanmasını beklememek lazım. ben olsam sert çıkışırım, insan yatak odasında her durumda olabilir.

Girip aranıza yatsaymış, ayakta kalmış.

Keşke kalkıp 'burası bizim mahremimiz ne işin var deseymişsin' Bazı insanlar saygıdan anlamıyor maalesef, illa kalay illa kalay..

annesi gidince dedim zaten ne yapmaya çalışıyo annen diye dogrumu bu yaptıgı dedim sesi çıkmadı
Eşin rahat eşin.
ilk eşini hizaya getirmen lazım..
karım gecelikle yatacak ben anamla yatak ucunda sohbet etcem ohh ne ala...

eşinize de normal ki bu durum... yadırgasa bu kadar geniş olmaz.

bizimde anahtarlar kapının uzerındedır
daha bır kısı bıle gırmedı ızınsız
ancak ancak kapı kapalıysa ve bır sey yapıyorsam gıırrr gııır dıye seslencemde gırecekler

terbıyesızler

pardonda koca bir yuhunuz diyebilir miyim:KK57::KK57:

X