Ben ve çocuğum böyle davranılmayı hak etmiyoruz

Biggy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
9
1
41
Hepinize merhabalar. İçimde alıp verdiğim aileme anlatıp anlatmaya konusunda tereddütte kaldğım bi sorunum var.
Ben, kaynana ve elti arasında..
Bir kaç senedir kaynana ve elti arasında sorunlar varmış, bize hiç belli etmediler
Daha sonra artık kaynanamın sabrı taştığı için bize anlattı ve 5,6 aykadar kKüslük oldu
Sorunun sebebi güya kaynanam hep benim üstüme düşüyormuş falan filan
35 yaşındaki bi kadına yakışmayacak bin bir türlü kapris
Tabi bu sırada ben de bir çizgi çektim eltim ile olan ilişkine
Neyse şimdi barıştılar ve kaynanam bir şeyleriispatlama derdinde
Ne gibi mi:)
Mesela onlar geldiğinde eltime bir saygı bir hürmet, benim yüzüme
bakan yok. Çocuğuma da aynı şekilde. Çok uzatıp sıkmak istemiyorum sizleri
Ama zoruma gidiyor, ona bir saygısızlık yok, lafım yok.. Sessizim diye aptal yerine konulmak benim zoruma giden.
Sizden de yorum bekliuorum

canım takma kafaya napıyorsalar yapsınlar, eski düşman dost olmaz unutma, onlar bir yerden gene patlak verir, sen çizgini korumaya devam et

Kaynanan demese haberin olmayacak bişey için eltine kapatmıştım kapılarını açıkcası başkasının lafıyla Başkasına kürmüşsün şimdi barışmışlar

Durumun farkındasın.kaynana yarın eltiyle yine küser sana yaklaşır barışır yine seni görmezden.bence bu durumu kabullen kafaya takma.sessizlik aptallık değil olgunluktur ayrıca erdemdir.onların bu yaptıkları ise çok afedersinix karaktersizlik .çünkü bir kişi benimle iyi iken küstüğümde açıklarımı herkese anlatıyorsa demekki dostum değilmiş ta en baştan

Ben fazla mı rahatım ya,eltime nasıl davranırsa davransın umrumda olmaz. Yani bir insanın duygularına karışamazsın.Ben eltimi ablam olarak görüyorum,öyle görmesem de eltimi daha çok sevsin isterdim çünkü evi kayınvalideme daha yakın ve daha çok yardımcı oluyor.
Rahatsızlık duyduysanız fazla gitmeseniz olmaz mı,yakın mı oturuyorsunuz?

boşverrr...şimdi böyle yapıp belli edersen aynı eltin gibi olursun..

Kayananan sana "senin ustune dusuyorum eltin kiskaniyor" demis ve sende inandin mi? Resmen aranizi bozmak istemis gibi geldi bana. Sonra da kendisi gidip onunla samimi oluyor. Keske ona uyup eltinle arani kotu yapmasaydin

Bizde de ayni durum var. Kv beni ve cocuklarimi cok sever. Yazin birlikte cok vakit geciririz. Kisin onlar gelir. Haliyle benim cocuklarla arasi daha iyi. Birbirlerine alisiklar. Eltim de kv sitem ediyormus. Onun cocuklarini seviyorsun benimkileri sevmiyorsun diye. Eltimi de pek sevemedi. Yillar oldu ama.

Ben de kv hep destek olduk. Beni cocuklari boswer onunkileri sev dedim. Boylece araya kiskanclik fesatlik girmesin. Hep nasihat ettim. Evlat ayrimi yapma gelinlerini bir tut .
Biraz siz de destek olun. Siz boyle yaparsaniz yine kiymetli siz olursunuz.

Kafaya takilacak bir mesele degil inanin.

Kayananan sana "senin ustune dusuyorum eltin kiskaniyor" demis ve sende inandin mi? Resmen aranizi bozmak istemis gibi geldi bana. Sonra da kendisi gidip onunla samimi oluyor. Keske ona uyup eltinle arani kotu yapmasaydin

Eltimle öyle Küslük durumu yok, çok uzun anlatıp sıkmak istemedim sizi
Kaynanam bana durumu anlatmadan önce eltimde bi kıpırdanmalar hissedip noluyor falan diyince ortaya çıktı durum
Eltimle konuşuyorum fakat bazı laflar falan da var ortada, merhaba, nasılsın, o kadar, çünkü çok kırgınım ona
Ayrıca benim derdim, onun olduğu ortamda benim yok sayılmam
Yoksa isterse kızım desin nüfusuna alsın:)

Kadın arada kalmış belli ki. Eltiyle küs olunca oğluylada arası açılacak.
Bence senin iyi niyetine sığınarak yapıyodur bunu. Hiç dert etmeyin derim.

Sizin üstünüze düsülürken eltiniz de simdi hissettiklerinizi hissetmiş demekki ama sizce saçma sapan bir kapristi bu. E madem sacma sizde takmayin o zaman.

Bu sorun çoğu ailede var olgun olan taraf siz olun başka sorunlar olmasında bunda büyütülecek veya üzülecek bir durum yok benim kv de ayrım yapıyor ama benimki ileri gidiyor ve cocuklarima ağır ceza vermeye kalkıyor yine sizinkinde Bu durum yokmuş önemsemeyen bence

Sizin üstünüze düsülürken eltiniz de simdi hissettiklerinizi hissetmiş demekki ama sizce saçma sapan bir kapristi bu. E madem sacma sizde takmayin o zaman.

İşte işin komik tarafı da bu. Daha bu sene memlekete kesin dönüş yaptık, ben yıllardır yanlarında değildim. Dakika bir gol bir bu mesele patlak verdi.

İşte işin komik tarafı da bu. Daha bu sene memlekete kesin dönüş yaptık, ben yıllardır yanlarında değildim. Dakika bir gol bir bu mesele patlak verdi.

Hiç takılacak bir mesele değil. Madem bir öyle bir böyleler kendi hallerine bırakın. Kv nize saygıda kusur etmeyin. Zaten eltiniz den kaynaklanan bir problem varsa eninde sonunda saygı gören taraf siz olursunuz.

kusura bakma ama en eğlendiğim tiplerdensın,ben olsam yüzleşirdim açıkca,dürüstçe,yapma derdim tatlılıkla,ama bak çok komık duruma düşmüşün,bizim bınada oldu,zamanında bana haklsızlık yapanlarla samimi olduklarım kanka oldu,ama bana haksızlık yapanlar kötü geçimsiz insnalar,işte bana dokunmayan yılan bın yıl yaşasın dıyen samimi olduklarım şimdi hepsi kanlı bıçaklı ve bende izliyorum,kıs kıs gülüyorum,eltınde kıs kıs gülerdır canım,ben olsam açık açık sölerim,

Mümkün mertebe eltinizle ve kv ile aynı ortamda bulunmamaya çalışın, bayramdaaaan bayrama; düğündeeeen cenazeye, o kadar...

onlara mutluluklar dileyin.. valla benim kayınvalidem de eltimi ve ondan olan torununu daha çok seviyor apaçık. çünkü o oğlunu daha çok seviyor. beni ve bebeğimi sevmiyor da diyemem şimdi haksızlık olur :) ben gülüp geçiyorum açıkçası..
siz de görüştüğünüzde, onları yok sayın. ilgilenmeyin.

X