bence süt sagmak için en iyi yöntem...

y.emine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
171
0
296
Giresun
arkadaslar sütü hemen gelmedi göğüs ucumda yoktu sagma mak ıle denedım cıkarmadı ucu cok az cekıyordu damla damla sonra esım eczaneden göğüs ucu cıkartıcısı aldı denerken bı baktım baya sut gelıyor hemde makınadan daha cabuk hem dahah cok bence makınaya bosa para vermeyın cıkartıcı alın ben onla sagıyordum sımdı gerek kalmadı hem ucum cıktı hemde sutum sagdıgım ıcın arttı kesınlıkle tavsıye edıyorum...bıde gogus ucu yaralarım gecse....

arkadaslar sütü hemen gelmedi göğüs ucumda yoktu sagma mak ıle denedım cıkarmadı ucu cok az cekıyordu damla damla sonra esım eczaneden göğüs ucu cıkartıcısı aldı denerken bı baktım baya sut gelıyor hemde makınadan daha cabuk hem dahah cok bence makınaya bosa para vermeyın cıkartıcı alın ben onla sagıyordum sımdı gerek kalmadı hem ucum cıktı hemde sutum sagdıgım ıcın arttı kesınlıkle tavsıye edıyorum...bıde gogus ucu yaralarım gecse....

merhaba ilk doğüumda sütüm inmemişti göğüs ucum da düz bebğim ememdi.elektrikli pompayla 1 sene anne sütrü verdim oğluma ama buna rağmen yine göğüs ucum hala duz.pompa kullanınca çıkyor sonra tekra düzleşiyor.siiz kullanan uc çıkarıcı hangi markadır.şimdi ikinci doğumum yaklaşıyor ne olur ne olmaz hazırlanmak istiyorum.teşekkürler

Merhaba philips avent niplente göğüs ucu çıkartıcı var çok etkili ben şuan kullanıyorum hamile değilim ama ilerde bebeğim zorlanmasın diye aldım hiç ucu yoktu içe dönüktü şimdi bayaa ucu var 2 gündür kullanıyorum birde size onu tavsiye ederim arkadaşım hayırlı doğumlar dilerim

Back
X