BENDE ANNE OLUYORUM :)

hirahayat

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
36
4
40
Selamunaleyküm

Geçen hafta varolan miyomumla ilgili dr araştırması vs yaparken üye oldum o konularda yazacaktım ki ertesi gün dra gittim veeee dr halimesin kesen var senin dedi. NEEEEE dediğimi hatırlıyorum sonrasında kısa süreli bir saçmalama yok olamaz falan.. ve nihayet halimeyimmmm 5 haftalık. Hiçç aklıma gelmemişti hatta regliyim sanıyordum meğer kanamam varmış, ben de diyorum niye bitmedi bir türlü :)

Yani hanımlar, canım bebeciğim hiçç ummadığım aklıma bile gelmeyecek bir zamanda gelmiş, hayatımıza girmiş bile :)

Rabbime sonsuz şükürler olsunnn.

İstanbulda oturuyorum. Medipol megaya gittim ama açıkçası drdan pek memnun kalmadım dün ikinci kez gitmiş oldum ne kilomu tarttı ne bir şey ben ilk kez hamile kalıyorum biraz bilgilendirmesi gerekmez miydi? sadece şu zaman gel istirahat tahlil yaptır. iki defasında da böyle bir an önce muayene edip hadi git der gibi bir hal oldu özel hastanede, ne kadar yoğunsa bile böyle olmamalı diye düşünüyorum. daha az hasta alsınlar değil mi ama?

Şimdi sizlerden ricam, böyle doğru düzgün hastaya hastanın halini hamileye hamileliğini ne yapacağını ne olduğunu anlatan insan gibi dr önerilerinizi rica ediyorum. Bir de, düşük tehlikesi var, dua eder misniz?

Tebrik ederim :)
Rabbim guzel sorunsuz hamilelik, kolay dogum, anali babali hayirli evlat yetistirmeyi nasib eylesin

Tebrik ederim :)
Rabbim guzel sorunsuz hamilelik, kolay dogum, anali babali hayirli evlat yetistirmeyi nasib eylesin
Kilona boyuna kan grubunu daha önce geblk yaptn mi yaşını işini son afet tarihini eşinin ble kan grubunu nerde valstgni adını yaşını soruyolar. Bacağına bakiyolar varis varmı diye hamile kalmadan önce kaç kiloydun yanı bekarken bnu soruyolar dha bi çok şey şuan aklımda yok hatta bi dosya aciyolar sizin için her ay düzenli olarak bilgilerin dolduruluyor testler veriyorlar tabi guatir testi idrar testi akciğer testi faln

yani işte... ben ne diyim ki,
sonrada acaba benmi pimpirikliyim diye kendimden şüphe ediyorum, insanlar o kadar tuhaf olmasına rağmen kendinden de bir o kadar emin ki...

istirahat et şu kadarlık olmuş şu kadarzaman sonra gel... sadece bunları duyacaksam özele niye gidiyorum ki dimi ama

Kilona boyuna kan grubunu daha önce geblk yaptn mi yaşını işini son afet tarihini eşinin ble kan grubunu nerde valstgni adını yaşını soruyolar. Bacağına bakiyolar varis varmı diye hamile kalmadan önce kaç kiloydun yanı bekarken bnu soruyolar dha bi çok şey şuan aklımda yok hatta bi dosya aciyolar sizin için her ay düzenli olarak bilgilerin dolduruluyor testler veriyorlar tabi guatir testi idrar testi akciğer testi faln

yani işte... ben ne diyim ki,
sonrada acaba benmi pimpirikliyim diye kendimden şüphe ediyorum, insanlar o kadar tuhaf olmasına rağmen kendinden de bir o kadar emin ki...

istirahat et şu kadarlık olmuş şu kadarzaman sonra gel... sadece bunları duyacaksam özele niye gidiyorum ki dimi ama
Özel diyoruz ama boş...

tebrıkler :)
allahım esırgesın ınsallah bebısıne bırsey olmayacak merak etme
vallahı ben antepde doktorumdan cooookkk memnunum hıc bırsey sormama gerek kalmıyor herseyı anlatıyor

Allah razı olsun, inşallah iyi olur herşey çok hitiyacım var iyi ve güzel şeylere

İnşallah ben de bir an önce gitmekten mutluluk duyduğum ve rahat olduğum bir dr ve hastane bulurum bir an önce

Hayırlı olsun gözün aydın, ilkbaşta kilona bakıyor boyuna adet tarihine, tes şimdilik yok, sna şu tarihte gel kalp atışını dinleyelim demesi lazımdı. olmadı sen 2 hafta sonra tekrar gidersin bebek ne durumda diye, şuan bakılacak pek birşey yok o yüzden fazl aüstüne düşmemiştir, doktorlar ilk 6 haftaya gebelik bile demiyorlar:)

Tebrik ederim allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Bende aynı hastaneye düzensizlik için gitmiştim hamıle oldugumu ogrendım. suan 13+3üm. Her gittiğimde tartıyorlar, tansiyon ölçüyorlar ve özel öğrenmek istediğim şeyleri dinliyorlar. hangi doktora gittin sen?

X