öncelikle kolay gelsin size ve yawrunuza...
benimde oğlum şu an 35 aylık.4 aydır bez derdimiz kalmadı çok şükür..bende alıştırma külotuyla 2 günde hallettim bu işi..ama oğlum kendini hazır hissediyormuş demekki..benim zorlamamla olacak şey değil çünki...2 yaşını biraz geçtiğindede denemiştim o zaman hazır değilmiş hiç oralı olmadı..ama 4 ay evvel bezi bir anda çıkarttım kademeli olarak çıkartmayın,yani bezle alışılmıyor çişi gelince söylemeye..
ve gecede bağlamayın bezi,onun verdiği güvenle deliksiz uyuyuyorlar ve salıveriyorlar çünki...
ben sabah aldım karşıma oğlumu anlattım,artık büyüdün annecim,bez seni çok rahatsız edecek havalar ısınınca,atalım bu bezi kurtulalım dedim ııh mııh dedi ama bak sana köpek resimli çok güzel bi kilot aldım dedim alıştırma külotunu gösterdim hoşuna gitti,giydirdim.yaparsan yerlere gider çiş ve sen ıslak dolaşmak zorunda kalırsın dedim..ve sık sık aldım klozete götürüp oturttum,her yaptığında süpriz yumurtalardan verdim alkışladım ilk günlerde..oda mutlu oldu başardığını görünce...ilk gün 2 kere 2.günde bir kere kaçırdı çişini ve 5 dakika kadar ıslak kalmasını ve yapınca verdiği rahatsızlığı hissetmesini sağladım ,değiştirmedim..ilk gün bir kezde kaka yaptı külotuna..ve yaptığında neler olduğunu ve verdiği rahatsızlığı gördü...maşallah diyeyim bir daha tık yok...şu an altına sıvı geçirmez alez bile istemiyor terletiyor diye...hiç kaçak olmadı o günden sonra...ama biraz sabır gerekyor tabiii..bende sabırlı değilimdir ama allah halime acıdı..okuldan gelip wc işi ile uğraşsaydım uzun bir süre çocukta bende hırpalanacaktık..korktuğum gibi olmadı...inşallah sizinde kısa sürede alışır kuzucuğunuz...