Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana tavsiyem Samsung.tan kesinlikle uzak dur berbat bir firma kalitesiz ürünler ve ilgisiz garantili ürüne 100 tl para isteyen servisleri var aklında olsun çamaşır makinesi bosch kesinlikle tavsiyemdir diğer ürünlerde Siemens tavsiyemdir sana kampanyalarını takip edersen uygun fiyata yakalama şansın olabilir.bahardan yaza doğru beyaz eşya alıcaz çamaşır makinesi buz dolabı bulaşık makinesi hepsini bir başlıkta bulamadım mecbur böyle konu açtım.
1=hangi marka en uygun?
2-hangi marka en pahalı
3-ikisinin ortası olan hangi marka yada markaları önerirsiniz?
bahardan yaza doğru beyaz eşya alıcaz çamaşır makinesi buz dolabı bulaşık makinesi hepsini bir başlıkta bulamadım mecbur böyle konu açtım.
1=hangi marka en uygun?
2-hangi marka en pahalı
Cnm beko kullandım yıllarca ama yenileme zamanım gelince hotpoint arıston buzdolabıyla başladım çok memnun kaldım şimmdide kurutmalı çam mak aldım inanılmaz sessiz çalışıyor ve 10 kg yıkama 7 kg kurutma kapasitesi diğer markalara göre oldukça uygun fiyat hem 3 yıl garanti var 104 yl gibi ufak bir farkla 6 yıla çıkarabiliyosun.. pişman olmadım tavsiye ederim..bahardan yaza doğru beyaz eşya alıcaz çamaşır makinesi buz dolabı bulaşık makinesi hepsini bir başlıkta bulamadım mecbur böyle konu açtım.
1=hangi marka en uygun?
2-hangi marka en pahalı
Merhaba çamaşır makinesini aldınız mı acaba ? memnun musunuz ?Bende baktim arcelikde karar kildim bu ayin sonuna kadarda indirimde
1.300den 1.100e dusmus
8kg ben begendim bugun alicam
Bulasik mak de yeniledim o da arcelik
Ariston belki guzldir ama.onlarin parcasi vs bulmak sorun oluyo bilginize.
AldimMerhaba çamaşır makinesini aldınız mı acaba ? memnun musunuz ?
bizde bu makineyi alalı bir hafta oluyor ama makinenin yarısını bile doldurmadan attığımız çamaşırları yarı ıslak yarı kuru yıkıyor. makinede bir sorun yokmuş servis öyle diyor ama böyle yıkamasıda normal mi değil mi anlayamadım.Aldim
Suan memnunum ama tusları dokunmatik oldugu icin arkadaslarım hasas oldugundan cabuk bozuluyo vs gibi seyler soylediler ama ben sevdim
1000devir 16tane özelligi var guzel yıkıyo
Simdilik sıkıntı yok.
Devirini ayarliyomusunuz?bizde bu makineyi alalı bir hafta oluyor ama makinenin yarısını bile doldurmadan attığımız çamaşırları yarı ıslak yarı kuru yıkıyor. makinede bir sorun yokmuş servis öyle diyor ama böyle yıkamasıda normal mi değil mi anlayamadım.
anladım tamamdır teşekkür ederim :)Devirini ayarliyomusunuz?
Yani 800 yada 1000 devirde mi? Yikaniyo
Benimkiler kuruya yakin cikiyo diyim baya guzel sıktırıyo
Eger ıslak kalıyosa sorun vardır
Bende hic öyle bi sıkıntı yok
1000devirde ayarli ama
Mesela 2battaniye atıp yıkadim cok guzel sıktırdı
Rica ederimanladım tamamdır teşekkür ederim :)
Ben yanlis anlamadim dimibizde bu makineyi alalı bir hafta oluyor ama makinenin yarısını bile doldurmadan attığımız çamaşırları yarı ıslak yarı kuru yıkıyor. makinede bir sorun yokmuş servis öyle diyor ama böyle yıkamasıda normal mi değil mi anlayamadım.
aynen öyle sadece bir kaç parça kıyafeti yıkanabiliyor fazlasına su yetmiyor. durulmasıda yeterli değil ama servis normal dedi bir sorun yok dedi.Ben yanlis anlamadim dimi
Simdi tekrar okudum su alirken mi butun camasirlar islanmiyo?
Yani yikama esnasind mi suyu tam almiyo
Oyleyse su tayzikli degildir
Yeterli alamiyordur
Mesela benim suyum cook tayzikli degilaynen öyle sadece bir kaç parça kıyafeti yıkanabiliyor fazlasına su yetmiyor. durulmasıda yeterli değil ama servis normal dedi bir sorun yok dedi.
önemli değil anladım normalmiş yani bizim kiMesela benim suyum cook tayzikli degil
Aman aman su doldurmuyo
Bende sordum onu o alacagi kadarini alir dedi
Benimkide cook su dolmuyo ici
(Ben sıktirmadan sonra islak kaliyo diye anladin k.bakma)
evet ben de arçelik kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim..Bende baktim arcelikde karar kildim bu ayin sonuna kadarda indirimde
1.300den 1.100e dusmus
8kg ben begendim bugun alicam
Bulasik mak de yeniledim o da arcelik
Ariston belki guzldir ama.onlarin parcasi vs bulmak sorun oluyo bilginize.