Bende çocuk istiyorum :(

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
Kızlar 1 tane evladım var çok şükür çalışıyorum. Ev kira çalışmasam gecinemeyiz :KK43:
Bunun yanında on yıldır ilaç kullanıyorum hastayım. İlacı bırakamam.
Esimde bende çok çok bebis istiyoruz. üzülüyorum ama çaresizim

Anlamadım

Ilaçla hamileliğin sakıncalı mı doktorla görüştün mü

Çocuk kaç yaşında işi bırakmadan bakıcı bulsan neden olmaz

Bir de hani çocuğu olanlara ille de bebek istiyorum duygusu nasıl gelir hani kardeşi olsun ilerde destek olsun paylaşımı öğrendim vs tamam da bebek isteme duygusu ilk çocukta değil mi

Anlamadım

Ilaçla hamileliğin sakıncalı mı doktorla görüştün mü

Çocuk kaç yaşında işi bırakmadan bakıcı bulsan neden olmaz

Bir de hani çocuğu olanlara ille de bebek istiyorum duygusu nasıl gelir hani kardeşi olsun ilerde destek olsun paylaşımı öğrendim vs tamam da bebek isteme duygusu ilk çocukta değil mi

Cnm söyle ilaçla çocukta anamoli riski varmış %10 kadar :KK43:
Ben özeldeyim hamilelik doğum fln işimi kaybetme korkusu var

İlk çocuğumu 18 imde doğurdum şu an büyük 13 yaşında yeniden aynı heyecanlari yaşamak istiyorum yeniden anneligi tatmak istiyorum

Cnm söyle ilaçla çocukta anamoli riski varmış %10 kadar :KK43:
Ben özeldeyim hamilelik doğum fln işimi kaybetme korkusu var

İlk çocuğumu 18 imde doğurdum şu an büyük 13 yaşında yeniden aynı heyecanlari yaşamak istiyorum yeniden anneligi tatmak istiyorum

Alternatif ilaç konusunda hekim ile görüşün aradaki yaş farkı çok fazla olur

İşsiz kalma riski hep var birazdan çağırıp seninle yollarımızı ayırıyoruz denmeyeceğinin garantisi yok ki

Kızlar 1 tane evladım var çok şükür çalışıyorum. Ev kira çalışmasam gecinemeyiz :KK43:
Bunun yanında on yıldır ilaç kullanıyorum hastayım. İlacı bırakamam.
Esimde bende çok çok bebis istiyoruz. üzülüyorum ama çaresizim

hastasın : geçmiş olsun : ama bu demektir ki yarın işe gidecek halin olmayabilir
ev kira: işe gidemezsen ciddi bir darboğaz seni bekliyor
2. çocuk istiyorsun : ama onu hakkı ile hayata hazırlayacak imkanlar bulmak için bütçenden yapacağın her kesinti senin için büyük risk olacak

ben bunları kümelendirdiğimde
senin bir bebek daha isteyerek BENCİLLİK yaptığını görebiliyorum

ileride daha olgun şartlar oluşmadan
bu isteği rafa kaldırmak
hayati bir karar olmalı

tekrar geçmiş olsun

Hasta, kirada oturan, çalışması elzem ve bir evladı olan birinin bu şartlara rağmen çocuk istemesini ya da yapmasını bencillik olarak görüyorum.

Oğlunuz büyümüş, yarın öbür gün masrafları katlanacak. İkinci çocuk da olursa çalışmadan nasıl gerekli şartları sağlayacaksınız oğlunuza? Bu ondan çalmak olmayacak mı?

Hasta, kirada oturan, çalışması elzem ve bir evladı olan birinin bu şartlara rağmen çocuk istemesini ya da yapmasını bencillik olarak görüyorum.

Oğlunuz büyümüş, yarın öbür gün masrafları katlanacak. İkinci çocuk da olursa çalışmadan nasıl gerekli şartları sağlayacaksınız oğlunuza? Bu ondan çalmak olmayacak mı?

Cnm şu an yapamam imkansız sadece istiyorum dedim

Maddi durumum kötü diye hastayım diye çocuk istemenin bile bencillik olduğunu bilmiyordum :63:

İnsan birkere o cennet kokulu yavruyu kucagına aldımı tadından vazgeçemiyor:-)seni cok iyi anlıyorum.durumun yoksa pek zorlama canım sonucta işten ayrılırsan zor duruma düşüceksin evdeki yavrucaktan kendinden kesiceksen bosver allah kızıma uzun ömür versin de.yada babaannesi anneannesi gelip baksın.bende istiorum kızımdan sınra 3 tüp benek denemesi yaptım olmadı.allahım isteyen herkese nasip etsin ama bir anne olarak düşün derim.minnik yavrunuda öp benim için

İlaç kullanıyormuşsun risk olacakmış çocukta zaten hamile kalamazsın , çocuğunda varmış . Düşünmen gereken bir durumun yok , ben de çocuk sevmek istiyorum ama yeğen falan yok seninki benim durumum gibi bence , çünkü anneliği tatmışsın.

X