Bende hamileyim demek istiyoruuummmm

TubiLii

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
47
0
16
35
Ankara
Merhaba arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım.Hepinize bol selam..
Temmuzun ilk haftası düğünüm oldu.Bebek düşünmediğimiz için düğünden 1 ay önce korunmaya başladım.Yasmin önerdi doktorum.Allahım felaket bi dönemdi,afedersiniz koyu kahve akıntılar ve bol miktarda derken konturole gittim.İlk 3 ay normal olduğu söylendi fakat beni düşündüren miktarın fazla fazla gelmesi oldu.Regl dönemimle balayım çakıştığı için 2.kutuya ara vermeden devam edelim dedi ve olan oldu kına günümde feci bi ağrıyla regl oldum.Mahvoldum ne oynadığımdan bişey anladım ne güldüğümden.Panikle doktorumu aradım çok nadir bişeyin başıma geldiğini ve hapın bana yaramadığını,bebek düşünüyosam kesmemi düşünmüyosam devam etmemi söyledi.Ben o psikoloji ve snirle korunmayı kestim.3 ay geçmeti ve korunmamama rağmen gebe kalamadım,kafama fena takılmaya başladı ve artık bebek istiyoruz.Biliyorum 3 ay kısa bi süre ama işte insanın aklına bi kere takıldımı gidiyo.İçii dökeyim dedim.Bu ay reglime 1 hata kaldı heyecanla bekliyorum nolur dua edin :)

canım öncelikle hayırlı olsun düğünün mutluluklar dilerim. bende bebek düşünmeye başladığımda senin gibiydim. çok istiyordum biran önce olmasını ve 8 ay sonra hamile kaldım tabi ben rahim filmi, kupa çektirme gibi yöntemler denedim çok sevinmiştim hamile kalınca ama kısa sürdü 20.haftada anomalisi olduğu için sonlandırmamız gerekti. bu yüzden ben acele etme derim allahtan doğru zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat dile, dua et. birkaç ay daha deneyin yine olmazsa doktora gidip çeşitli tahliller yaptırabilirsin . ben yaptırmıştım çünkü...

Doktorlar yasa göre bekleme süresi veriyorlar yasin kac bilmiyorum ama üc ay cok erken bir süre en az alti ay en fazla bir yil bekleyebilirsin. Simdiden cok kafaya takma rahat ol oluruna birakmaya calis.Mesala benim tam dört düsügüm var.ilk ikisi korunmayi biraktiktan sonra ücüncü ayda oldu.ücüncü bebegim onuncu ayda geldi sonuncusu ise korunmayi biraktigim ilk ayda oldu ama hep hüsranla sonuclandi.Önemli olan hayirli günde hayirli evlat isterek dua etmek. Insaallah hepimiz hayirlisiyla yavrularimiza kavusuruz....

Son düzenleme:
Haklısınız ama dediğim gibi istem dışı saplantı oldu.Acaba neden olmuyo diye.Ama zaman geçtikçe kendimi alıştırıyorum çok acele ediyorum diye.Burdan okudğum bazı yöntemleri bende deniyorum.Eşime keçiboynuzu kürü yaptım 1 aydır içiriyorum.Sinüzitlerine fena iyi geldi ve öksürüğü kesildi :):).İnşallah amacımada yararı olur :)

Haklısınız ama dediğim gibi istem dışı saplantı oldu.Acaba neden olmuyo diye.Ama zaman geçtikçe kendimi alıştırıyorum çok acele ediyorum diye.Burdan okudğum bazı yöntemleri bende deniyorum.Eşime keçiboynuzu kürü yaptım 1 aydır içiriyorum.Sinüzitlerine fena iyi geldi ve öksürüğü kesildi :):).İnşallah amacımada yararı olur :)

sabret canim benim kafani olayacak birseyler yapmaya calis cok fazla yöntemlerede takilma bircok arkadasimiz aman deyip bos verdikleri zaman hamile kalmistir.Artik biliyormusun ben hamile kaldigimda bile sevinemiyorum hep korku ile bekliyorum,keske bir kere saglikli bir hamileligim olsaydida 4 defa düsük yasamasaydim diyorum.o kadar cok insan varki birak üc ayi yillarca bu ugurda caba harcayip amacina ulasan var.Ben de hep kafa taktigimda hep su cümleyi aklima getiririm (Sanma ki dert sadece sende var. Sendeki derdi nimet sayanlar da var)sende öyle yap göreceksin terapi gibi gelecek..Ve de sadece Rabbimizden hayirlisini iste....:34:

Back
X