Bende ikiz annesiyimm

Masallahh tebarekeallah 36. Afta muhteşem sağlıklarında iyidir ins. ?
Hayırlısiyla kucağınıza alın. İsimlerini ne koyacaksınız?

Maaaşallah darısı başımıza o haftaları görmek...
bebişler nasıll bir kız bir erkek sanırım senin ki benim ki de öyle benimkiler kız kasıkta oğlan yukarde sende durum nasıl?

bebişler nasıll bir kız bir erkek sanırım senin ki benim ki de öyle benimkiler kız kasıkta oğlan yukarde sende durum nasıl?
[/
inşallh canım darısı başınıza.. Evet biri kız biri oğlan.. :16::16:
benimde oğlan aşagıda kız yanda çok tuhaf bi karnım var kıpırdadıkça veya kasılma oluna şekilden şekile giriyo karnım :1:

[/
inşallh canım darısı başınıza.. Evet biri kız biri oğlan.. :16::16:
benimde oğlan aşagıda kız yanda çok tuhaf bi karnım var kıpırdadıkça veya kasılma oluna şekilden şekile giriyo karnım :1:

oğlanın altta olması erken doğum için sebebiyet falan vermiyor değil mi?
bir de kaçar kilolar şimdi

Bilemiyorum ki öylemi oluyormuş erkek önde olunca erkenmi oluyo doğum..
erkekle kızın arası 100 gr fark var en son 2 kg."dı ve bir ay önce doktorum bu ay söylemedi şuan için bilemiyorum tam ne kadarlar..

Bilemiyorum ki öylemi oluyormuş erkek önde olunca erkenmi oluyo doğum..
erkekle kızın arası 100 gr fark var en son 2 kg."dı ve bir ay önce doktorum bu ay söylemedi şuan için bilemiyorum tam ne kadarlar..

yok canım telaş yapma sakın benim kız bazen kasıkta geziniyor doktorum da dinlen yoksaerken doğuma sebep verir demişti benimkilerin arasında 60 gram var kasıktaki küçük...

benimde son günler olduğ için sürekli yatıcan bol bol dinlencen dedi herşey normal görünüyo ama
ikiz oldug için erkende gelebilirler dedi.. 36. haftayı atlattıkmı senin ve bebekler için hiç bi sorun olmaz dedi..
şükürler olsun bu haftayıda gecirelim bakalım bekliyoruz..
inşallh darısı başına canımmmm :16::16:

Son düzenleme:
benimde son günler olduğ için sürekli yatıcan bol bol dinlencen dedi herşey normal görünüyo ama
ikiz oldug için erkende gelebilirler dedi.. 36. haftayı atlattıkmı senin ve bebekler için hiç bi sorun olmaz dedi..
şükürler olsun bu haftayıda gecirelim bakalım bekliyoruz..
inşallh darısı başına canımmmm :16::16:

inşAllah canım benim inanki hayal gibi geliyor 36 haftada olmak inşAllah bana da nasip olur
:nazar: sana da kocaman :nazar: inşAllah sağlıkla dünyaya gelir meleklerin...

Back
X