- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- Konu Sahibi castleinthesnow
Bizim okuldan bi cocukla konusuyorum 1 aydir . Ama internette tanıstık okulun grubundan. Neyse ben çok hoslanmadım aslında yani dış görünüşünden fotograflardan cok etkilenmedim oylesne konusmaya basladım ilk basta iste ilk basta hemen görüsmek istedi önce olur falan dedim geçiştirmek için sonra tekrar diyince ben reddettim işim var baya ters bi sekilde dedim. Bikac gün gecti tekrar mesaj attı ben cok sasırdım bidaha atmaz diye düşündüm. öyle havadan sudan konustuk ama hep o atıyor mesajları ben sadece 1 kere atmışımdır . Ama her gün de konusmuyoduk.Ama konusunca baya akıyor muhabbet yani ortak noktamız cok zaten aynı ünideyiz.her seyden konusabiliyoruz.Neyse biz konusmaya devam ederken gecen hafta tekrar görüşelim dedi kabul ettim bu kez. Cuma görüstük gayet muhabbet sohbet güzel gitti bana yakın davrandı hatta bidahaki randevuyu istedigini bile söyledi yani bidahaki sefere suraya gideriz gibisinden. Neyse eve döndük mesaj atmadi. Biraz cekingen bide b basta ben zorla konusuyordum gibi o bunu farketmistir sanırım onu begenmemis olabilcegmi düşündü. Ertesi gün snap attım ona. Yani dün.Snapchati biliyosunuzdur bilmeyenler icin söliyim anlık foto atıyosun o sekilde yazı yazıyosun fotografa genelde selfie oluyo. Neyse ben toplu bi snap attım oda cevap verdi . Sonra aksam napıyosun görüselim mi falan dedi benim baska bi planım oldugu icin reddettim. Ama bugün mesaj atmıyor mesela. Burcu da bu arada bununda yengec cıktı :O kimle tanıssam yengec... Ben de yengecim. Yani cok ilgi göstermiyo gibi hissediyorum böylede ama adımlarını cok emin atıyo sanki. Siz ne düsünüyosunuz?hani bulustuktan ertesi gün tekrar görmek istemesi hosuma gitti ama mesaj atmıyor .