benden daha çok hasta olan kocam ploffffff:-(

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
Hepsi mi aynı yahu bunların. Cumartesi mutfakta ufak bir sorun yaşadık.Su bastı birazcık;-) o gece mutfakla baya uğraştım. Ertesi gün halımı da yıkayıverim dedim yıkadım. O kadar suyla uğraşınca biraz hastalandım. Bugün dinlendim. Çok fena değilim ama boğazım falan ağrıyor. Birde haftasonunun yorgunluğu kaldı üstümde. Bugün akşamı bekledim kocam ilgilenir benle die. Geldi çok yorgun muş kasları ağrıyotmuş. Benden beter yatak döşek mod on yaptı. Şimdi sıcak su torbası hazırlasana, çay koysana, ayyy ölüommmm amannn moduna geçti.her hasta olduğumda böyle yapıor. Rolmü kesiyor die düşünür oldum vallaaa.... Allahım madem beni hasta ediyon onu etme, yada onu ediosan nolur beni etme. Herseferinde canm çıkıyor yahuuuu......

O sana hizmet edeceğine sen ona hizmet et diye ayak yapıyordur :KK53: bütün erkekler aynı galiba bi üşütme de falan öleceklerini zannediyorlar :-)

üşengeç hizmet etmekten korkuyor size herhalde.
o yüzden böyle yapıyor olabilir.

aynı adamla mı evliyiz ki? bazen diyorum o hasta olmasın ben oluyım onunkiyle uğraşılmıyor.. oğlum hastalıkta daha metanetli..

Demekki yanlız değilim nedir bu adamların sıcaksu torbasıyla aşkı offf bazen fenalık geliyor hastayım diyemiyorum zaten hiçççç de ilgilenmez :KK43: Çok hasta olucamda çoklkk Allah korusun Anca bi bardak su verir:KK61:

9 aylık hamileliğim boyunca eşimde sanki hamileydi surat ağrıyor desem benimde ağrıyor midem bulanıyor desem benimde bulanıyor çocuk oldu çocuk bi yandan hasta eşim bi yandan hasta hergün işten gelince aynı şey offf üzerimde bi kiriklik var hasta oluyorum galiba artık bende bıktım sürekli mız mız mız

Ayy yalnız olmadığımı görmek ne güzel. Ya allah var çok iyidir ama şu huyu varya. Yani bendende extra bişe beklemiyor aslında yapmasam yapmam ama bir acındırıyor kendini. Dün gece ay desi uy dedi çayını içti meyvesini yedi ben ağzıma lokma koyamadım boğazdan dolayı gece uyku girmedi gözüme sabah 4tr anca uyudum. O ise yanımda horulduyordu ahah:-D neyse ben bugünde kötüyüm bakalım onun durumu nolcak:-D

9 aylık hamileliğim boyunca eşimde sanki hamileydi surat ağrıyor desem benimde ağrıyor midem bulanıyor desem benimde bulanıyor çocuk oldu çocuk bi yandan hasta eşim bi yandan hasta hergün işten gelince aynı şey offf üzerimde bi kiriklik var hasta oluyorum galiba artık bende bıktım sürekli mız mız mız
Erkekler psikolojik hamile oluyorlarmış zaten.utanmasalar ay tekmeledi ay döndü falan dicekler:-D

Hepsi mi aynı yahu bunların. Cumartesi mutfakta ufak bir sorun yaşadık.Su bastı birazcık;-) o gece mutfakla baya uğraştım. Ertesi gün halımı da yıkayıverim dedim yıkadım. O kadar suyla uğraşınca biraz hastalandım. Bugün dinlendim. Çok fena değilim ama boğazım falan ağrıyor. Birde haftasonunun yorgunluğu kaldı üstümde. Bugün akşamı bekledim kocam ilgilenir benle die. Geldi çok yorgun muş kasları ağrıyotmuş. Benden beter yatak döşek mod on yaptı. Şimdi sıcak su torbası hazırlasana, çay koysana, ayyy ölüommmm amannn moduna geçti.her hasta olduğumda böyle yapıor. Rolmü kesiyor die düşünür oldum vallaaa.... Allahım madem beni hasta ediyon onu etme, yada onu ediosan nolur beni etme. Herseferinde canm çıkıyor yahuuuu......
hahahahahaha aynı babam

X