- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
Yeni dogum yaptim preeklamsi nedeniyle erken dogdu bebegim haliyle gelen giden oluyor. C.tesi aksami kocam yarın arkadaslarim gelecek yemege gelicekler oglende dedi. Ben yemege gelicekleri için kizdim ama ona soylemedm. Öğle kacda 1 de degil herhalde 3 4 gibi gelirler dedim oda evet 4 gibi gelrler dedi. Neyse sabah oldu kahvalti yaptik ben yemegi koydum evi temizliyorum saat 1 oldu yemek hazirmi diye sordu bende 4 de gelcekle smdi neden hazir olsun dedim ben sana 4 de gelcekler demedm 1 de gelcekler dedm sen eve misafir istemiyorsun senin yuzunden eve kimseyi cagiramiyorum dedi ki hastadenen ciktigimdan beri arkadaslari akrabalari hep yemege geliyo tek başıma hem onlara hazrlik yapıyorum hemde bebege bakıyorum. Öyle demesi uzerine bende sen bana dub 4 de gelcekler dedm inkar ediyor. Çıktı apartman bosluguna ordan bagriyo getirme kimseyi dedim kapattim kapiyi 5 dk snra geldi uzerime yurudu tokat atti ama siyirdi suratima gelmedi ben konusurken cvp verme kes sesini diyip beni sindirmeye calisiyo. Bende susmadim hic. Sonra bana bu saatten snra bnden sana koca olmaz gittigi yere kadar gitsib 2 ayda gecse yanima yaklasma en kotu annem babam uzulur dedi yani bosanirmis bnden. Bende ayni seyler senin için de geçerli dedim gitti misafir leri getirdi onlarin ynnda askim cnm fln dedi bn hic orali olmadm yüzüm de hic gulmedi. Simdi ben kinci bi insan olnadigim icin affederm gider konusurum o ozur dilemeden diye kendimden korkuyorum . Ama konusursam yani adimi atan ben olursam attigi tokatin normal bse oldugunu sylediklerinin bi onmi olmadığını dusunur. Bana akil verin kizlar napim nasil davranim