- 21 Kasım 2025
- 15
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi mericderlerbana
-
Bizim kızlarımız neden böyle ya... Hoşlanmışsın tamam ama geleceğine etki edecek kadar ne yaşadınız bu adamla? Hemen bi tripler ders çalışamıyorum odaklanamıyorum vs. Yav kendine gel. Her duygunun kendine göre acısı var ama hiçbir şey yaşamadığın insan içinde bu kadar arabesk davranma .derslerime kafamı veremiyorum onun yüzünden. 1 ay önce aynı anda 2 üniversite okuyacağım diyen bir kızdım şimdi doğru düzgün çalışamıyorum çünkü odağım bozuldu.
Bildiğim kadarıyla MEB'e bağlı çalışmıyor, müdürlük yaptığı kolej'in adını veremem ama Türkiye'de 3 kişiden birisinin bildiği bir kolej diyebilirim hatta geçtiğimiz aylarda haberleri çıkmıştı medyada27 yaşında adam nerede müdürlük yapmış ayol?
7 yaş farkı çok değil bence.
Allah Allah.Bildiğim kadarıyla MEB'e bağlı çalışmıyor, müdürlük yaptığı kolej'in adını veremem ama Türkiye'de 3 kişiden birisinin bildiği bir kolej diyebilirim hatta geçtiğimiz aylarda haberleri çıkmıştı medyada
Aslında ders çalışmayla alakalı bir sorunum yok ama verimli şekilde ders çalışamıyorum ben bugün toplam 10 saat ders çalıştım ama çok verimli geçmedi bundan dolayı çok üzgünümBizim kızlarımız neden böyle ya... Hoşlanmışsın tamam ama geleceğine etki edecek kadar ne yaşadınız bu adamla? Hemen bi tripler ders çalışamıyorum odaklanamıyorum vs. Yav kendine gel. Her duygunun kendine göre acısı var ama hiçbir şey yaşamadığın insan içinde bu kadar arabesk davranma .
7-8 yaş farkı da çok değil bana göre.
Çok haklısın teşekkürlerAdamın yaşından çok benim dikkatimi çeken şey baskın olması. Yaşın küçük böyle bi adamla yapamazsın. Derslerine olan ilgin azalmasına bu adamdan çok daha iyileri çıkar karşına.
Ozel dershanede falan yapmistir. Torpili olan 27+ cok kisi mudur olabiliyor ismen..27 yaşında adam nerede müdürlük yapmış ayol?
7 yaş farkı çok değil bence.
Gözünde fazla büyütmüşsün.Ben 20 yaşındayım hoşlandığım kişi 27 yaşında. Eskiden bu kişiyi hiç sevmezdim çok otoriter disiplinli birisi ve çok baskın 27 dendiğinde gözünüze küçük gibi gelebilir ama karşısında 40 yaşında olan birisi varsa bile konuşmasıyla diksiyonuyla karşısında ki kişiyi etkileyip susturabilme özelliği var. Diğerlerine yaptığı gibi bana da baskın hareketleri vardı hiç hoşlanmazdım o zaman şimdiyse durduk yere hoşlanmaya başladım ama aşık falan değilim. Mesela gün içinde karşılaşırsak kalbim çok hızlı atıyor bazen yanında çok konuşuyorum bazense sanki hakkım varmış gibi trip atıp konuşmuyorum çok çocukça hareketler sergiliyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Unutmak için ne yapmalıyım gün içinde aynı ortamda bulunmak zorundayız her saat görüyorum diyemem ama her gün en az 1 kez görüyorum, gördüğüm için de sürekli aklıma geliyor derslerime kafamı veremiyorum onun yüzünden. 1 ay önce aynı anda 2 üniversite okuyacağım diyen bir kızdım şimdi doğru düzgün çalışamıyorum çünkü odağım bozuldu. Belki adama açıl diyen ablalarım olursa diye dedim öyle bir şey mümkün değil adam her açıdan zirvede kendi yaşıtlarını bile sollar kendisi Tarih mezunu ama öğretmenlikten müdürlüğe neredeyse her kurumda bulunmuş birisi aramızda acayip bir rol farkı olduğunu düşünüyorum.
Adamı gözünde çok büyütmüşsün karşıma getir o 40 yaşına meydan okuyup 27 lik delikanlıyı. Yaşınız itibari ile fazla takmanız çok normal bu durum kolay kolay geçmez ancak dikkatinizi farklı bir yöne yöneltmezseniz ya da şöyle onda iğreti bir durum görene kadar.Ben 20 yaşındayım hoşlandığım kişi 27 yaşında. Eskiden bu kişiyi hiç sevmezdim çok otoriter disiplinli birisi ve çok baskın 27 dendiğinde gözünüze küçük gibi gelebilir ama karşısında 40 yaşında olan birisi varsa bile konuşmasıyla diksiyonuyla karşısında ki kişiyi etkileyip susturabilme özelliği var. Diğerlerine yaptığı gibi bana da baskın hareketleri vardı hiç hoşlanmazdım o zaman şimdiyse durduk yere hoşlanmaya başladım ama aşık falan değilim. Mesela gün içinde karşılaşırsak kalbim çok hızlı atıyor bazen yanında çok konuşuyorum bazense sanki hakkım varmış gibi trip atıp konuşmuyorum çok çocukça hareketler sergiliyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Unutmak için ne yapmalıyım gün içinde aynı ortamda bulunmak zorundayız her saat görüyorum diyemem ama her gün en az 1 kez görüyorum, gördüğüm için de sürekli aklıma geliyor derslerime kafamı veremiyorum onun yüzünden. 1 ay önce aynı anda 2 üniversite okuyacağım diyen bir kızdım şimdi doğru düzgün çalışamıyorum çünkü odağım bozuldu. Belki adama açıl diyen ablalarım olursa diye dedim öyle bir şey mümkün değil adam her açıdan zirvede kendi yaşıtlarını bile sollar kendisi Tarih mezunu ama öğretmenlikten müdürlüğe neredeyse her kurumda bulunmuş birisi aramızda acayip bir rol farkı olduğunu düşünüyorum.
Böyle ballandıra ballandıra hayranlıkla anlattığın adam sadece senin yaş grubunu etkileyebilir. Azcık görmüş geçirmiş, 25-30 yaşlarında bir kadın bu tiplere sümüğünü atmaz. O karşısında susanlar da etkilendiklerinden değil bu andavala laf anlatmakla uğraşılmaz deyip susuyorlardır muhtemelen. Belli bir yaştan sonra böyle kendini bir halt sanan tiplerle konuşmayı uzatmıyor insan.Ben 20 yaşındayım hoşlandığım kişi 27 yaşında. Eskiden bu kişiyi hiç sevmezdim çok otoriter disiplinli birisi ve çok baskın 27 dendiğinde gözünüze küçük gibi gelebilir ama karşısında 40 yaşında olan birisi varsa bile konuşmasıyla diksiyonuyla karşısında ki kişiyi etkileyip susturabilme özelliği var. Diğerlerine yaptığı gibi bana da baskın hareketleri vardı hiç hoşlanmazdım o zaman şimdiyse durduk yere hoşlanmaya başladım ama aşık falan değilim. Mesela gün içinde karşılaşırsak kalbim çok hızlı atıyor bazen yanında çok konuşuyorum bazense sanki hakkım varmış gibi trip atıp konuşmuyorum çok çocukça hareketler sergiliyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Unutmak için ne yapmalıyım gün içinde aynı ortamda bulunmak zorundayız her saat görüyorum diyemem ama her gün en az 1 kez görüyorum, gördüğüm için de sürekli aklıma geliyor derslerime kafamı veremiyorum onun yüzünden. 1 ay önce aynı anda 2 üniversite okuyacağım diyen bir kızdım şimdi doğru düzgün çalışamıyorum çünkü odağım bozuldu. Belki adama açıl diyen ablalarım olursa diye dedim öyle bir şey mümkün değil adam her açıdan zirvede kendi yaşıtlarını bile sollar kendisi Tarih mezunu ama öğretmenlikten müdürlüğe neredeyse her kurumda bulunmuş birisi aramızda acayip bir rol farkı olduğunu düşünüyorum.
Yedi yaş onemlidegilBen 20 yaşındayım hoşlandığım kişi 27 yaşında. Eskiden bu kişiyi hiç sevmezdim çok otoriter disiplinli birisi ve çok baskın 27 dendiğinde gözünüze küçük gibi gelebilir ama karşısında 40 yaşında olan birisi varsa bile konuşmasıyla diksiyonuyla karşısında ki kişiyi etkileyip susturabilme özelliği var. Diğerlerine yaptığı gibi bana da baskın hareketleri vardı hiç hoşlanmazdım o zaman şimdiyse durduk yere hoşlanmaya başladım ama aşık falan değilim. Mesela gün içinde karşılaşırsak kalbim çok hızlı atıyor bazen yanında çok konuşuyorum bazense sanki hakkım varmış gibi trip atıp konuşmuyorum çok çocukça hareketler sergiliyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Unutmak için ne yapmalıyım gün içinde aynı ortamda bulunmak zorundayız her saat görüyorum diyemem ama her gün en az 1 kez görüyorum, gördüğüm için de sürekli aklıma geliyor derslerime kafamı veremiyorum onun yüzünden. 1 ay önce aynı anda 2 üniversite okuyacağım diyen bir kızdım şimdi doğru düzgün çalışamıyorum çünkü odağım bozuldu. Belki adama açıl diyen ablalarım olursa diye dedim öyle bir şey mümkün değil adam her açıdan zirvede kendi yaşıtlarını bile sollar kendisi Tarih mezunu ama öğretmenlikten müdürlüğe neredeyse her kurumda bulunmuş birisi aramızda acayip bir rol farkı olduğunu düşünüyorum.
Ne kadar ücret aldığını pek bilmiyorum ama az ücret aldığını da düşünmüyorum benim eskiden gittiğim dershanede abisi matematik öğretmenimdi oradan tanıyorum az çok. Abisinin de kendisinin de maddi durumu iyi gibi duruyor normal bir öğretmene göre fazla lüks bir hayat yaşıyorlar benceBöyle ballandıra ballandıra hayranlıkla anlattığın adam sadece senin yaş grubunu etkileyebilir. Azcık görmüş geçirmiş, 25-30 yaşlarında bir kadın bu tiplere sümüğünü atmaz. O karşısında susanlar da etkilendiklerinden değil bu andavala laf anlatmakla uğraşılmaz deyip susuyorlardır muhtemelen. Belli bir yaştan sonra böyle kendini bir halt sanan tiplerle konuşmayı uzatmıyor insan.
27 yaşında biri özel kurumda müdür olabilir. Bizim kurum müdürü yeni mezun mesela. Aklı başında insanlar o verilen ücretlerle o sorumluluğun altına imza atmak istemiyor çünkü. Ancak çömezleri kandırıyor patronlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?