- 21 Kasım 2025
- 15
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi mericderlerbana
Ben 20 yaşındayım hoşlandığım kişi 27 yaşında. Eskiden bu kişiyi hiç sevmezdim çok otoriter disiplinli birisi ve çok baskın 27 dendiğinde gözünüze küçük gibi gelebilir ama karşısında 40 yaşında olan birisi varsa bile konuşmasıyla diksiyonuyla karşısında ki kişiyi etkileyip susturabilme özelliği var. Diğerlerine yaptığı gibi bana da baskın hareketleri vardı hiç hoşlanmazdım o zaman şimdiyse durduk yere hoşlanmaya başladım ama aşık falan değilim. Mesela gün içinde karşılaşırsak kalbim çok hızlı atıyor bazen yanında çok konuşuyorum bazense sanki hakkım varmış gibi trip atıp konuşmuyorum çok çocukça hareketler sergiliyorum neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Unutmak için ne yapmalıyım gün içinde aynı ortamda bulunmak zorundayız her saat görüyorum diyemem ama her gün en az 1 kez görüyorum, gördüğüm için de sürekli aklıma geliyor derslerime kafamı veremiyorum onun yüzünden. 1 ay önce aynı anda 2 üniversite okuyacağım diyen bir kızdım şimdi doğru düzgün çalışamıyorum çünkü odağım bozuldu. Belki adama açıl diyen ablalarım olursa diye dedim öyle bir şey mümkün değil adam her açıdan zirvede kendi yaşıtlarını bile sollar kendisi Tarih mezunu ama öğretmenlikten müdürlüğe neredeyse her kurumda bulunmuş birisi aramızda acayip bir rol farkı olduğunu düşünüyorum.