Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım her yorum önemli benim için ve hepsi mutlu ediyor...biraz romantiklik ve country merakı benii modern ile country i harmanlamaya yönlendirdi, farklı olduğunu biliyorum ama bana daha sıcak bir ortam oluşturdu gibi geldi. Sadece modern aksesuarlarla soğuktu sanki ortam..ferforjelerin ortasındaki tabak ve mumluk altın değil tatlım koltukların kahvesinden ve öyle çok ağır değil onlar da hafif ve basit aslında...tabi yarın öbür gün fikrim değişebilir farklı objeler de kullanabilirim ama biliyo musun bu ara ferforje hastalığı var bende bi sıcaklık samimiyet ve ruh katıyor sanki ortama...fikirlerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim inan hepsini aklımın bi köşesine yazıyorum başka her türlü öneriye açığım çünkü bi gün elbet kullanabilirim malum biz kadınlar değişikliği severiz...Cnm burda ilk defa yorum yaziyorum. Mobilyaların güzeller ama aksesuarlar uyumsuz bence..öncelikle konsol ve masanın üstündeki örtüler biraz daha iç açıcı olabilir..konsolun ustune örtme bence,masanın ustune ferah bi örtü ya da runner olabilir.biraz boğmus salonu..ferforje aksesuarlar senin salon için biraz hafif kalmis..altin ve ferforje uyumsuz olmus..son olarak tül ve perde de odanın havasını çok degistirecektir..böyle de güzel ama yorum istediğin için yazdim
çok teşekkürler tatlımmcanım vallahi daha güzel olmuş ferahlık olmuş evde
öbür konuma da bakmış mıydın canım?Cnm burda ilk defa yorum yaziyorum. Mobilyaların güzeller ama aksesuarlar uyumsuz bence..öncelikle konsol ve masanın üstündeki örtüler biraz daha iç açıcı olabilir..konsolun ustune örtme bence,masanın ustune ferah bi örtü ya da runner olabilir.biraz boğmus salonu..ferforje aksesuarlar senin salon için biraz hafif kalmis..altin ve ferforje uyumsuz olmus..son olarak tül ve perde de odanın havasını çok degistirecektir..böyle de güzel ama yorum istediğin için yazdim
sahi mi?Daha ferah guzel gozukuyor
çok teşekkür ederim güzelim evet zamanla öyle objeler ilave edebilirim..sen de çok naziksin...Cnm Bn altın rengi bi şey zannettim onları ama bence turkuaz renginde seramik ya da cam aksesuarlar çok yakışır odana..bu arada çok anlayışlı ve nazik biri olduğun yorumlarindan belli cnm
duvardaki besmele tablosu altın rengi canım bi de kitaplık üstündeki tabakCnm Bn altın rengi bi şey zannettim onları ama bence turkuaz renginde seramik ya da cam aksesuarlar çok yakışır odana..bu arada çok anlayışlı ve nazik biri olduğun yorumlarindan belli cnm
çok teşekkür ederim tatlım fakat tarif ettiğini pek anlayamadım ben :SOdaniz cok hoş Güle gule oturun ama hani şu bosluk varya oradaki sandalyeyi falan çıkartın oraya kitapligi koyun ve sandalyeyi de önüne koyun dışa dogru cok daha guzel olur.
Bi de perdenize eger imkaniniz varsa pembe turkuaz tonlarinda bir seyler ekleyebilirisniz. Boylece odanin butunlugunu tam saglamis olursunuz.. mesela su kurdela isinin pembeli turkuazli olanini yapsaniz tam anlamiyla harika olur.
bu arada fon perdem yok ilerde düşünürüm belki bakalım...Odaniz cok hoş Güle gule oturun ama hani şu bosluk varya oradaki sandalyeyi falan çıkartın oraya kitapligi koyun ve sandalyeyi de önüne koyun dışa dogru cok daha guzel olur.
Bi de perdenize eger imkaniniz varsa pembe turkuaz tonlarinda bir seyler ekleyebilirisniz. Boylece odanin butunlugunu tam saglamis olursunuz.. mesela su kurdela isinin pembeli turkuazli olanini yapsaniz tam anlamiyla harika olur.
çok teşekkür ederim tatlım fakat tarif ettiğini pek anlayamadım ben :S
bu arada fon perdem yok ilerde düşünürüm belki bakalım...
niyetim yok zaten tatlışım :) bu tülle fon olmaz boğar...zaten tül değişse bile oda küçük fon olur mu bilmem gerçi çok perde kalabalığı da sevmiyorum.zaten tulunde desen var bu sekilde kalsin fon perde koyma eger tulunu duz yaparsan fon perde yaparsin. Ama odan kucuk bence fon yapma...
orası cam ama canım fransız cam önüne kitaplık olmazHani salonda sandalyenin oldugu bir kucuk yer var. Hemen onunde kitaplik var. Hah o kitapligi o bosluga koyup sandalyeyi disari cikarin diyorum. O zaman guzel olur.
Madem fon perdesi yok o zaman kendiniz evde perde süsü yapsaniza. Bakin söyle.
Sanirim bunlar keçeden yapilmis. Siz bile yapabilirsiniz. Odanin havasi degisir
Ama zaten orasi belli olmuyor pek sanki. Karanlik duruyor..orası cam ama canım fransız cam önüne kitaplık olmaz
güneşlik çekili ondan canım...orası akşam da karanlık oluyor oraya bi tane yer lambası düşünüyorum...Ama zaten orasi belli olmuyor pek sanki. Karanlik duruyor..