Biliyo musun çok genciz daha 21 yaşındayız bi de hani yaşlanmış erkeğin macera arama durumu da değilİkiniz kaç yaşındasınız? " Seninle ilişkimizi gözden geçirdim aslında ilişkimiz olmadığını fark ettim , kendin gibi sadık olmayan birini bul " diyip atın yüzüğü.
Off deme öyle ben bu gece napıcamNişan aşamasında olduğunuzdan emin misiniz sanki başka nişanlısı var da seni uzak tutuyor gibi görünüyor
Kardeşim yaşındasın , kuzum ne nişanı ne evlenmesi. Bırak gitsin ya, karşına daha çoook erkek çıkacaktır. Gencecik kızsın, erkek mi kalmadı. Yok mu çevrende seni uyaran , destek olan gözünü açacak biri? Ayrılamam çok zor ,onu seviyorum deme, kendine saygın olsun.Biliyo musun çok genciz daha 21 yaşındayız bi de hani yaşlanmış erkeğin macera arama durumu da değil
Ne halin varsa görLiseden beri beraberiz çok üzülüyorum onca emeğe anıya onu da seviyorum ve hep sadık kaldım çok üzülüyorum zor geliyor ayrı olma düşüncesi bile
Nişan yapmamışlar nişan aşamasındalar.Nişan yapacağa da benzemiyor.Nişanı atttttt ne demek kendime nasıl bağlarım
Kimseye anlatamıyorum belki bir gün düzelir diye. Ben unuturum ama anlattığım kimse unutmaz kimsenin kötü gözle bakmasını istemedim. Çok kırdı beni şans istedi verdim ama iki ay geçmeden tekrar üzdü beni çok üzgünüm. Kendime saygım var neyse ki eskiden hiçe sayardım kendimi anlatsam döversin beni :) yarın ona bir konuşma yapmayı düşünüyorum. Yaşımız da genç beni sevmiyorsa ne ben yıpranayım ne de oKardeşim yaşındasın , kuzum ne nişanı ne evlenmesi. Bırak gitsin ya, karşına daha çoook erkek çıkacaktır. Gencecik kızsın, erkek mi kalmadı. Yok mu çevrende seni uyaran , destek olan gözünü açacak biri? Ayrılamam çok zor ,onu seviyorum deme, kendine saygın olsun.
Evet evlenme teklifi aldım askerde şuan dönmesini bekliyordukNişan yapmamışlar nişan aşamasındalar.Nişan yapacağa da benzemiyor.
Yok düzelmez onun gözü dışarda belli, sürekli aldatır seni. Yarın kesin konuş ama tamam mı, burda yorumunu merakla bekliyorum. Gerçekten ayrıl, ayrılıyor gibi yaparsan kendini kandırmış olursun.Kimseye anlatamıyorum belki bir gün düzelir diye. Ben unuturum ama anlattığım kimse unutmaz kimsenin kötü gözle bakmasını istemedim. Çok kırdı beni şans istedi verdim ama iki ay geçmeden tekrar üzdü beni çok üzgünüm. Kendime saygım var neyse ki eskiden hiçe sayardım kendimi anlatsam döversin beni :) yarın ona bir konuşma yapmayı düşünüyorum. Yaşımız da genç beni sevmiyorsa ne ben yıpranayım ne de o
Yarın konuşacağım zor olacak ama bilmiyorum. Bir şekilde beni ikna edecek kendimi suçlayacağım onu da biliyorum ama yine de konuşacağım.Yok düzelmez onun gözü dışarda belli, sürekli aldatır seni. Yarın kesin konuş ama tamam mı, burda yorumunu merakla bekliyorum. Gerçekten ayrıl, ayrılıyor gibi yaparsan kendini kandırmış olursun.
Hayır seni ikna etmeyecek, aklını devreye sok,kalbinle düşünme. Bu olayı çevrende kime anlatsan sana direkt " bu seni aldatır, ayrıl sakın evlenme" derYarın konuşacağım zor olacak ama bilmiyorum. Bir şekilde beni ikna edecek kendimi suçlayacağım onu da biliyorum ama yine de konuşacağım.
Öyle diyeceklerine eminim de duymak istediğim bu değildi diye anlatmadım hiç. Şimdi zaten sınava tekrar hazırlanıyorum. Onunla birlikte yaşayacaktık yazdan sonra çok üzgünüm böyle bir şey olduğuna. Yapacak bir şey yok umarım hayırlısı olur artıkHayır seni ikna etmeyecek, aklını devreye sok,kalbinle düşünme. Bu olayı çevrende kime anlatsan sana direkt " bu seni aldatır, ayrıl sakin evlenme" der
Ya bu aşk bi size mi oluyor arkadaş 32 yaşındayım şöyle bir saçmalığa hiç göz yummadım!Çok aşığım. Eskiden insanların bu hallerini gördüğümde diyordum ki saf mı bunlar ama şimdi kendimi aynı onlar gibi çaresiz hissediyorum. Dediğim gibi cinsel hayatımız da var ve güzel de gidiyor ama neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bi yandan kalmak geliyor içimden bi yandan da ona dünyayı dar edip gitmek
Öyle diyeceklerine eminim de duymak istediğim bu değildi diye anlatmadım hiç. Şimdi zaten sınava tekrar hazırlanıyorum. Onunla birlikte yaşayacaktık yazdan sonra çok üzgünüm böyle bir şey olduğuna. Yapacak bir şey yok umarım hayırlısı olur artık
Ne güzel stres her hayatta olabilir ama bu tarz konularda cesur bir kadın olmandan ben gururlandım şans dile banaYa bu aşk bi size mi oluyor arkadaş 32 yaşındayım şöyle bir saçmalığa hiç göz yummadım!
Ya :) yazacağım mutlaka kalbim çarpıyor ama bu konuşmayı şuan yapmam lazım nişan evlilik sürecinde daha da zorlaşır. Teşekkür ederim desteğin içinEki Görüntüle 3660002
Derslerine, sınava odaklanmaya çalış. Sana gerçekten değer veren birisi olsun hayatında. Şimdilik aşk meşk defterini kapat , ayrıl ondan. Gerçekler bazen ne kadar içimizi acıtsa da bunu görüp kabullenmek zorundayız. Yarın yaz mutlaka gelişmeleri
Rica ederim kuzum, kardeşim yaşında gencecik kızsın. Bir erkeğin elinde heba olup hayatını mahvetmeni istemem. Zamanla alışacaksın. Sen sınavına geleceğine odaklan, gerisini akışa bırak.Ya :) yazacağım mutlaka kalbim çarpıyor ama bu konuşmayı şuan yapmam lazım nişan evlilik sürecinde daha da zorlaşır. Teşekkür ederim desteğin için
Bunu düşündüm ama ona yakıştırmak istemedim böyle bir şeyi kendimi suçladımCinsellik için tutuyor sizi farkında değil misiniz? Bu garanti kenarda dursun ben diğerlerini de bir yoklayayım diyor.
Alışacağım biliyorum ilk adımı atmam lazım sadece. Umarım tüm kadınlar olarak hak ettiğimiz güzel hayatı yaşarız bu saatten sonra.Rica ederim kuzum, kardeşim yaşında gencecik kızsın. Bir erkeğin elinde heba olup hayatını mahvetmeni istemem. Zamanla alışacaksın. Sen sınavına geleceğine odaklan, gerisini akışa bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?